خوش به حالت!!من 50 تومان پول تونیک دادم ، کل تهویه ی کیس رو به هم ریختم ، ولی باز این قد خنک نیست!!
![]()
خوش به حالت!!من 50 تومان پول تونیک دادم ، کل تهویه ی کیس رو به هم ریختم ، ولی باز این قد خنک نیست!!
![]()
حالا شاید از شانس منه
البته 45 که گفتم بعضی وقت ها تا 50 هم میره ولی بالاترش امکان نداره!!
دوستان این دمایی که میگیم با real Temp میگیرین ؟
یعنی دمای هر هسته اینقدر هست ؟
بله. ریل تمپ دمای هر هسته رو به صورت جدا اندازه می گیره!
دارم فعلا روش کار میکنم تا ببینم می تونم تا 4 ببرم
دیشب که تونستم تا 3.8 برسونم
دما رو باید با چی چک کنم؟الان برنامه خود مین 24 درجست ولی با real temp 37 درجه!بعضآ اختلافشون بیشتر هم میشه.تو لود کامل هم بدون اور 37 ولی real temp 48-49.
سلام. ریل تمپ دمی هسته ها رو نشون می ده که بالاتره!! کلأ در دیل تمپ ، اختلاف دمای هسته ها با tjmax باید بیشتر از 25 درجه باشه!
حالا کدومو باید کنترل کرد؟دمای هسته نباید از 70 درجه بالاتر بره؟(e5200)
من که گفتم ، اختلاف دما در ریل تمپ با tjmax باید بیشاز 25 درجه باشه!! که این اختلاف دما رو هم می نویسه!! البته فکر کنم که وقتی اختلاف دما 25 باشه ، دمای پردازنده همون 70 باشه !! (یعنی tjmax حدود 95 درجه هست!!) یعنی حق با شماست !!![]()
بابا 2 ولت براي سي پي يو زيادهمن خودم با مادربورد EP45-UD3R اين سي پي يو 5200 رو با ولتاژ 1.47 تا 3.87Ghz بالا بردم..در ضمن براي رسيدن به همچين فركانس بايد اول فركانس رم رو از حلت عادي بيشتر نكرد تا محدوديت يا خطا ايجاد نكنه..اگه سيستم توي فركانس بالا پايدار بود بعدش رم رو هم اوركلاك كن البته با تايمينگ منطقي...
نسبت FSB به DRAM يادت نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)