این حرف در کل درسته اما بستگی به cpu هم داره!
این حرف در کل درسته اما بستگی به cpu هم داره!
ببین دقیقأ نمی شه گفت ، اگه فقط رم رو برای کار در همین فرکانس بخوای خب اونی که در ولتاژ پایین تر کار می کنه بهتره ، البته باز باید به برند و بنچمارک ها و قیمت و نوع چیپ توجه کرد!
اگر هم بخوایم اورکلاک کنیم ، باید ببینیم که کدوم رم قابلیت تحمل ولتاژ بالاتر رو داره و هیت سینکش بهتره و کلأ به فرکانس بالاتر می رسه!
البته در معماری های core2 مدل رم و زمان تأخیرش ، تأثیر قابل توجهی در کارایی نداره. در کل ولتاژ رم چیزی نیست که نگرانش باشیم !! مثلأ رم من باید در فرکانس 800 و cl4 و در ولتاژ 2.2 کار کنه ولی راحت در ولتاژ 2 هم کار می کنه و هیچ مشکلی نداره.
سلام. چرا باید cl9 بهتر عمل کنه؟
سلام
خودم نمیدونم.... با PcMark04 تست شده ( البته خودم تست نکردما!.... تو قسمت بنچ مارک قطعات تو l i o n کامپیوتر دیدم!)
Last edited by rocket; 12-03-2009 at 13:53.
آخه این حرف اصلأ منطقی نیست!! وقتی زمان تأخیر بیشتر باشه ، کارایی پایین تر می اد ، ممکنه که تو تعداد کانال و یا فرکانس هسته و .... اختلافی وجود داشته باشه!!
ببینید کلا اکثر رم های 800MHZ CL4 ولتاژ بالای 2.0 دارند و این به قابلیت اور اونها در تایمینگ بالا تر اضافه میکنه!
در کل کارایی باس از تایمینگ بالاتره یعنی اول باس رم بعد تایمینگ!
الان همون رکور ایرانی ها توی اور رم Crucial 800MHZ با چیپ میکرون تا حدود یادم نیست 1600 تا فکر مکینی با چه تایمینگی بود ؟؟؟؟!!
حدود 8و9 بود که اصلا ارزش ندارشت ! فقط رکور زنی بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)