خوبه ....
فقط جا هایی که لازمه چمفر کن
خوبه ....
فقط جا هایی که لازمه چمفر کن
دقيقا كجاها؟
دستتون درد نكنه
واقعا ممنون از اين همه استقبال
ديگه نمي خواستم اينجا بذارمش البته شانس آوردين كه به يه مشكل برخوردم
تا اينجا به هزار بد بختي تونستم كاپوتش رو بسازم آخه تعداد EDGE ها بسيار زياد شده بود و خيلي موج داشت كلي طول كشيد كه مثلا صافش كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد كه اومدم اينجا رو سوراخ كنم اينقدر ضايع شد. يعني بايد بازم EDGE اضافه كنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته يدونه نصفه درست كردم ولي بازم خوب نشده. چي كارش كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خيلي خوب شده دوست عزيز آفرين.
بعضي قسمت ها هنوز موج داره. (براي برطرف كردن موج ها ابزار Relax توي Edit poly مي تونه كمكتون كنه)
بهتره تماما يك تيكه نباشه. مثلا درها رو جدا كنيد.
جلوي ماشين چرا اينجوري گرد شده؟ مدلشه؟ اگه مدلش نيست مي تونيد چمفر كنيد.
بعضي جاها (توي عكس سوم كنار سوراخ اون جاهايي كه واير يه مقدار خم شده) فكر مي كنم پلي ها از حالت چهار ضلعي خارج شده اند.
خب مشكلي كه نداره. تماما شما بايد با ابزار cut و چمفر و ... شما يه مدل مثل چيزي كه مي خواهيد درست كنيد.اگه منظورتون اينه كه لبه هاش تيز نيستند شما بايد يه چمفر نسبتا زياد بديد و بعد يه چمفر خيلي كم تا شكستگش به وجود بياد.بعد كه اومدم اينجا رو سوراخ كنم اينقدر ضايع شد. يعني بايد بازم EDGE اضافه كنم ؟
منتظر ادامشم.
ممنون relax رو بلد بودم ولي اون همه رو مي بره تو يه سطح و كلا حالتش رو به هم مي زنه و من مي خوام حالت گرد بودنش رو حفظ كنه
چشم درش رو هم درست مي كنم كاپوتش هم اول چسبيده بود بعدا جدا كردم كه كيپ بشه
دقيقا نفهميدم كجاش رو مي گي كه از حالت چهارضلعي خارج شده ولي اين همه edge براي اينه كه خارج نشه
براي سوراخه چمفر كردم ولي بازم گرد بود![]()
باز هم شكست خوردم ولي اين يكي خييييييلي خيلي بزرگ بود و ضربهاش خيلي شديد
من چرا نميتونم هيچ كاري رو درست انجام بدم؟
تونستم به اينجا برسونمش؛ مي دونم كه خيلي افتضاههو بايد اينم ولش كنم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوي اينجاهايي كه با قرمز نشون دادم خيلي اعصابم خورد شد هر كاريش مي كردم بد تر مي شد اولاش همه مي گفتن چه عجب داري از روي عكس كار مي كني و تا يه جاهايي تشويقم مي كردن و مي گفتن بالاخره داري ياد ميگيري ولي به اينجاش كه رسيدم كلي حالم گرفته شد و جرات نمي كنم بهشون نشون بدم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن كاراي شما رو ميبينم حسوديم ميشه كه چرا بعد اين همه مدت نمي تونم اينا رو بسازم هر چي تلاش ميكنم اونا رو بسازم اما يه جاييش گير مي كنم و .........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آفرین
کارت خیلی خوبه
به نظره من عالی ساختی
تنها مشکلت اینه که عجولی و میخوای با عجله کارتو جلو ببری...
بهت پیشنهاد میکنم که یه چند روزی بی خیال کار بشی و بعد دوباره که حوصله پیدا کردی ادامش بدی...
در مورد مشکلاتی هم که گفتی باید بگم که کمی نیاز به مرتب شدن دارن و باید دقت داشته باشی که شاید بعضی از جاها vertex ها به هم نچسبیده باشن....
به نظره من کارت خوبه
همینطوری ادامه بده. و اینقدر ناامید نباش
يعني كسي پيدا نمي شه كه بگه اينجاشو چي كار كنم ؟
خيلي ضايست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه واير بذار ببينم چي ميشهيعني كسي پيدا نمي شه كه بگه اينجاشو چي كار كنم ؟
خيلي ضايست .
کد:
سلام دوست عزیز
سال نو مبارک
کارت واقعا خوب شده
فقط یه کم باید حوصله داشته باشیمن چرا نميتونم هيچ كاري رو درست انجام بدم؟![]()
من هم اولا خیلی مثل شما عجول بودم یکدفعه کامپیوتر هنگ کرد یه بار دیگه برق رفت
من هم کارمو ذخیره نکرده بودم حالم گرفته شد تقریبا 1 سال مایا رو ول کردم!!!
باید صبر کنی حتی شده یه ماشین 5 دفعه از اول بسازی باید بسازی تا اون چیزی بشه که دوست داری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)