علي آقا نكنه ما رو قابل نمي دوني جواب ما رو نمي نويسي
علي آقا نكنه ما رو قابل نمي دوني جواب ما رو نمي نويسي
سلام baby جاننوشته شده توسط baby
:oops: :oops: اين حرفا چيه شما سرور ما هستي من ببخشش كه بدون جواب گذاشتمت :oops: :oops:
به دليل ارتقاع سيستم و مشكلات اوليه در دو روز گذشته نتونستم به پيشنهاد شما عمل كنم :cry:
ولي حالا مشكل بطور كامل حل شد وبرنامه رو تهد كنترل خودم گرفتم :P
بدون كمك شما امكان پذير نبود خيلي از كمك شما ممنونم
راهنمايي هاي شما بدون اشكال وعالي بود![]()
خدايا شكر داداش علي كارش درست شد :P
با سلام آقا این برنامه چه حالی میده واقعا که محشره من که حسابی مستش شدم خلاصه خیلی حال داده الانه که ساعت 5.5 صبح است من وسطای نصب ویندوز مدیا سنتر هستم ولی نتونستم 98 رو نصب کنم ایراد میده که شما بایس پارتیشن مناسب بسازی یه هم چین چیزی من بایس چیکا کنم در ضمن فلاپی به کلی ندارم و بعدشم از این برنامه کجاها استفاده می کنن من که فکر می کنم برا برنامه نویسا باشه که میخان برنامه خودشون رو در سیستم های مختلف تست کنن حالا نظر اساتید چی باشه و می شه این طوری لینوکس و ... نیز نصب کرد اگه بشه
که بایس کلامو بندازم بالا خیلی ممنون و مرسی واقعا برنامه خوبیه به درد من که خیلی می خوره
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
با سلام اون اشکال رو با FDisk درست شد حالا این اشکال رو میده
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
با سلام بالاخره تونستم 98 رو نصب کنم آقا واقعا که محشره من که خیلی ازش خوشم اومده فقط کرکش مثه اینکه کار نمی کنه خلاصه روش نصب 98
وقتی درایو مجازی درست می شه بایس اونو اول FDisk کنیم بعدشم Format دیگه کار تمام هست می شه 98 رو نصب کرد و کلی با برنامه حال کرد مرسی
با سلام آقا چه جوري ميشه اطلاعات هاردم رو تو اون محيط بشناسانم چون فقط يه هاردو شناخته البته با يه سي دي رام مرسي
ooje_asman, جان سلام
در قسمت پايين پنجره net work راانتخاب كن ميتوني يه درايو رو شير كني
f disk لازم نيست بايد اول يه پارتيشن درست كني حدود 17 مگ ........ بدي كه داره وقتي نصب ميشه فقص يه درايو داري مثل c بعضي از مادر بوردها روش نصب نمي شه ....و ..نهايتا ..چيزء چمي نيست........
اين برنامه با ملنييوم مشكل داره كمك كنيد چيكار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)