همین طور که گفته شد موتور سریر 16 سوپاپه و 110 اسب بخار
همین طور که گفته شد موتور سریر 16 سوپاپه و 110 اسب بخار
16سوپاپ باشه آخرش هم جوون پسند نمی شه
اصلا موتور ویرون هم بزارن باز آدم بشینه پشتش حس می کنه نمی خواد راه بیافته (از خواص سمنده شما می خوای یکی از خصیصه های اصلی قوانین نیوتن رو برای سمند با موتور 16 سوپاپه حل کنی)
دوست من اگه دليل و مدرك داري كه سمند به روز تكون ميخوره بگو وگرنه ...
ببينيدمن از ماشين اسپرت اصلا ژخوشم نمياد!دوست دارم ماشينم شخصيتى باشه!(چقدرم هست!!!)البته ازسرعت وشتاب نميتونم بگذرم!
ماشين مثل اين پيداميشه توايران؟ازلحاظ امکانتش ميگم.
دوست عزیز درسته که سمند وقتی رانندگی میکنی باهاش حس سنگینی بهت میده دی: ولی دیگه مثل لاک پشت هم که نیست...
تا سرعت بگیره درسته که از امثال پرشیا و ...عقب میوفته ولی از 100 به بالا دیگه اینا حریفش نمیشن...دی:
[quote=MoHaMaD ZaNd;4052895]دوست من اگه دليل و مدرك داري كه سمند به روز تكون ميخوره بگو وگرنه ...[/
quote]
سمند تکون نمی خوره از هر کس که پشت سمند نشسته بپرسی می گه که احساس سنگینی می کنه و شتاب عالی نداره ولی وقتی سرعت گرفت دیگه باید یکی جلوشو بگیره...
من کی گفتم لاک پشت؟؟؟گفتم جوون پسند نیست مثلا با سریر که اونقدر دنباله داره می تونی وسط بزرگراه لایی بکشی؟؟؟(فکر کنم تمام عرض بزرگراه رو بگیره)
البته هر کس سلیقه ی خودشو داره
"تا سرعت بگیره درسته که از امثال پرشیا و ...عقب میوفته ولی از 100 به بالا دیگه اینا حریفش نمیشن..."
این حرف شما هم درسته
دوست من ما خودمون سمند ال ايكس داريم . شتابش هم خوبه و موقع شتاب گرفتن اصلا احساس سنگيني بهم دست نميده . من فكر كنم شما در مقايسه با كمري و ... ميگيد شتابش كمه و. ..
سمند همچینم که میگید سنگین نیستا ما قبلا 405 داشتیم الان سمند احساس آنچنانیی نمکنم
دوستان تصميمم براى خريد اين سمند قطى شد،فقط جون من اين سئوالاموجواب بدين:
1-موتورشم جزء امکانات قابل سفارشه؟!
2-چه مکاناتى براى سفارش داره؟(اين سئوالو3دفعه پرسيدم تاحالا)
3-رنگ تودوزياش سفيده؟ياکرم؟
مبارک باشه
1- یعنی چی؟یعنی ماشین رو بدون موتور تحویل بدناگه منظورتون 16 سوپاپه استاندارده و سفارشی نیست و نوع موتور هم اینه:XU7JP4L4
2- اینو من نمی دونم ولی اونجا بری اسم بنویسی احتمالا می گن چه امکانات سفارشی داره
3- تو سایت ایران خودرو که نوشته طوسی روشن
برای اطلاعات بیشتر می تونید به این آدرس مرجعه کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)