دوستان نمونه ی فیلم وعکس sx1 رو از کجا میشه دید لطفا لینک بدید؟
دوستان نمونه ی فیلم وعکس sx1 رو از کجا میشه دید لطفا لینک بدید؟
به جزئیات عکس SX1 و SX10 در لینک اول و دوم دقت کن.
البته این ریویو 7 صفحه س. صفحه های دیگه شم ببین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم cameralabsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم اومد عکس sx1 یه خورده بهتره نه حالا اساتید یه نظری بدن؟
اختیار داری شما خودت استادی.
من به نظرم sx1 (درکمال تعجب) جزئیات رو مثل sx10 نشون نمیده. شاید زیاد دقت نکردین. به اون عکسی که روی شیشه های اون ساختمون زوم کرده بود دقت کنید و دو دوربین رو با هم مقایسه کنید. جزئیاتی که تو عکس sx10 از بافت ساختمون و شیشه میشه دید تو sx1 عملا وجود نداره.
البته شما درست می گید ولی شاید زمان عکاسی ها متفاوت بوده اخه سنسوره sx1 بهتر از sx10 هست حالا نمی دونم خیلی تعجب برانگیزه![]()
در این که زمان عکاسی ها متفاوت بوده شکی نیست. منم اول فکر کردم به همین دلیله. ولی سایت cameralabs هم به همین مساله اشاره کرده که عکس های sx10 شارپ تر هستن.
این مشکل چقدر جدی هست به نظرت مشکل ساز میشه؟
نه. اونطوری هام نیست. در صورتی شما تفاوت رو احساس میکنین که بخواین روی عکس زوم کنین یا اندازه ی بزرگ پرینت بگیرین.
ولی این مشکل به نظر من غیر طبیعی هست چون سنسوره sx1 از نوع CMOS هست و هرگز نباید این اتفاق بیوفتهشما به این سایتی که گفتی ایمان داری یعنی معتبر هست؟
بحت ایمان داشتن نیست. این سایت ها معمولا از مدل یا برند خاصی جانبداری نمیکنن. بعد هم اینکه وقتی یه مطلبو تو دو تا سایت متفاوت گفته آدم تا حدود زیادی مطمئن میشه.
ضمنا نمیشه گفت چون cmos هست باید صد در صد کیفیتش بهتر باشه. سنسور استفاده شده در sx1 دقیقا هم اندازه ی sx10 هست و از نظر ابعاد فرقی نکرده. 0.28 سانتی متر مربع. این در حالیه که دوربین eos 1000d که ارزونترین دوربین slr کنان هست (و سنسور cmos) داره سنسورش 3.28 سانتی متر مربعه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)