اینم لینک فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه چه جوری میتونم endcoding اصلی صفحه رو به arabic تغییر بدم یعنی به محض ورود به سایت اتوماتیک endcoding بشه arabic???
اینم لینک فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه چه جوری میتونم endcoding اصلی صفحه رو به arabic تغییر بدم یعنی به محض ورود به سایت اتوماتیک endcoding بشه arabic???
Last edited by negar13; 08-03-2009 at 15:07.
سلام این مشکل فارسی سازی این طوره که وقتی متن رو فارسی می کنی مشکلی نداره فقط به محض باز کردن اون توی localhost اگه باز کد رو باز کنید به هم ریخته نشون میده دلیلش هم اینه که اونو با یه نام دیگه مثه{1} a ذخیره میکنه حالا نظرتون چیه؟؟؟؟؟از طرفی من توی html اون هم مشکل پیدا کردم فیلدایی که درست کردم با هیچ کدی مثه content=fa یا content=charset سمت راست نشون نمیده اینو چکار کنم دیگه
![]()
?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????
تو این پست فریاد رسی نیست یعنی هیچ کی نمی دونه چطوری می شه توی php فارسی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام میشه بگین شما داری چه چیزی رو فارسی سازی میکنی؟؟؟
سلام من دارم یه سایت طراحی میکنم که باید محتوای اون فارسی باشه یه چیزی مثه همین p30 خودمون ولی تموم روشهای شما رو امتحان کردم جواب نداد یعنی وقتی می خوام داده هامو به سرور بفرستم سرور (apachei) جواب نمیده
![]()
میگم ایا این موضوع به فونت هم ربطی دارهمثلا میگن فونت نازنین فارسی سازی نمیشه درسته مثلا فونت این سایت چیه ؟
![]()
نگار جان
شرمنده دیر شد
ولی کارتون یه مشکله کوچیک داه
اونم اینه که از زبان فارسی رو تو انگلیسی قرار دادید
اگر مشکله انکودینگ هم حل شه باز کار اشتانداردی نیست
پس پیشنهاد من:
یه زبان جدید برای سیستم اضافه کنید
این ترجمه های فارسیش رو کپی کردی تو این فایل زبان درسته؟
Last edited by DaRiOuShJh; 12-03-2009 at 15:41.
سلام
دوست من مشکل از اینجاست که علاوه بر فایل زبان باید فایل دیتا بیس هم فارسی بشه میشه یه نگاه بهش بندازید و بگید منظور از فارسی کردن دیتا بیس چیه من که هر چی نگاه کردم نفهمیدم باید کجای این فارسی بشه ؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل فارسی کردن من حل شدتنها نکته اش این بود که باید فایل رو توی سرور لود کرد اما من فایل رو روی سیستم باز میکردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)