تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: نوکیا : پچ Installserver مخصوص FP2/5800 برای نصب SiS بدون ساین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام یونس جان آقا من گوشیم که سوخت رفتم یکی دیگه گرفتم تا Cer و Key رو گرفتم گفتم بیام توی قسمت هک یک نگاهی بکنم ببینم چیز جدیدی نیومده دیدم HelloOx جدید اومده زیرشم لینک کردی برای Installserver و دیدم مخصوص Innov8 هم زدی هر کار کردم مخصوص گوشی اجرا نشد و یک ضربدر قرمز توی رام پچر کنارش میندازه ولی با اونی که مخصوص Fp2 بود امتحان کردم تیک سبز رو زد اول میخواستم بدونم کار خاصی باید بکنم تا مال گوشی خودم فعال بشه و دوم اینکه اصلا فرقی با هم میکنن یا نه ممنون میشم ...

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام یونس جان آقا من گوشیم که سوخت رفتم یکی دیگه گرفتم تا cer و key رو گرفتم گفتم بیام توی قسمت هک یک نگاهی بکنم ببینم چیز جدیدی نیومده دیدم helloox جدید اومده زیرشم لینک کردی برای installserver و دیدم مخصوص innov8 هم زدی هر کار کردم مخصوص گوشی اجرا نشد و یک ضربدر قرمز توی رام پچر کنارش میندازه ولی با اونی که مخصوص fp2 بود امتحان کردم تیک سبز رو زد اول میخواستم بدونم کار خاصی باید بکنم تا مال گوشی خودم فعال بشه و دوم اینکه اصلا فرقی با هم میکنن یا نه ممنون میشم ...
    سلام
    منم شک دارم که فرقی کنه ولی چون سامسونگ بود گذاشتم...حالا خودت یه برنامه که نیاز به ساین داره رو نصب کن ببین میشه یا نه...اگه شد که فرقی ندارند...و به من بگو تا از پست اول برش دارم...
    شاد باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگي.من نمي تونم helloox رو نصب كنم.من تمام اين روشهارو امتحان كردم.هم با Rootsign اونو ساين كردم و هم با cer و key كه از opda گرفتم.ولي وقتي با rootsign ساين ميكنم ارور request application not granted رو ميده و وقتي هم بات cer و key كه از opda گرفتم ساين ميكنم ارور Expire Certificate رو ميده. روانمو به هم ريخته . لطف كنيد بگيد مشكل از كجاست . هيچ برنا مه اي رو گوشيم نصب نمي شه.خيلي ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد تا بتونم يه جوري اين helloox رو نصب كنم.گوشيم هم 5800 هستش.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام
    منم شک دارم که فرقی کنه ولی چون سامسونگ بود گذاشتم...حالا خودت یه برنامه که نیاز به ساین داره رو نصب کن ببین میشه یا نه...اگه شد که فرقی ندارند...و به من بگو تا از پست اول برش دارم...
    شاد باشی
    آقا اون مال سامسونگ که اصلا Apply نمیشه و ماله FP2 که Apply میشه بازم کار نمیکنه فقط فولدر های سیستم رو باز میکنه وگرنه دوباره نیاز به ساین داره باید تمام برنامه هارو ساین کنم تا نصب شن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

آقا اون مال سامسونگ که اصلا Apply نمیشه و ماله FP2 که Apply میشه بازم کار نمیکنه فقط فولدر های سیستم رو باز میکنه وگرنه دوباره نیاز به ساین داره باید تمام برنامه هارو ساین کنم تا نصب شن
    اين پچ كه ربطي به هك گوشي نداره...اون Open4all ...اين براي نصب فايل هاي ساين نشده است...
    حالا شما ميگي جواب نميده..من ميرم دنبالش ميگردم...پيدا كردم ميزارم هميننجا..
    شاد باشي

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

خوب من به طور کلی گفتم اصلا اون سامسونگ که کار نمیکنه و اون Fp2 فعال میشه ولی بازم به ساین نیاز داره

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خوب من به طور کلی گفتم اصلا اون سامسونگ که کار نمیکنه و اون fp2 فعال میشه ولی بازم به ساین نیاز داره
    ‍پس سامسونگ تعطیله... مشکل از فریمورت نیست؟

شاد باشی

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون جناب legend
    پچ رو گوشی n79 نصب کردم کار کرد
    Last edited by mehdi_08; 11-04-2009 at 08:33.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

‍پس سامسونگ تعطیله... مشکل از فریمورت نیست؟

شاد باشی
    مثل اینکه در زمینه هک واقعا تعطیله و فریمور گوشی آخرین فریمور هست حالا بیخیال همون ساین میکنیم

10. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام سونس جان.
    من سؤالي پرسيدم ولي قبل از اينكه شما جواب بديد كارم حل شد.تو يكي از پست ها خوندم كه يكي مشكلي شبيه مشكل من داشته و با مستر ريست كردن مشكلش حل شده.منم يكبار گوشيرو مستر ريست كردم و مشكلم حل شد و با همون cer و key كه از opda گرفتم برنامه ساين شد و نصب شد و patch شما هم كه براي fp2 گذاشته بودي عالي كار كرد روي گوشيم و هك شد و تمام برنامه هم بدون ساين نصب ميشن.خيلي ازت ممنونم به خاطر اين تاپيكت و خسته نباشي بهت ميگم و آرزوي موفقيت برات مي كنم.

12. این کاربر از Amafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •