تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: سوال درباره ریگ کردن یه کاراکتر ساده ی خرس

آخر فروم باز /.,mnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HOMAYOON.F
    فقط یه چیز، در مورد اینا توضیح میخوام که چطور اینا به هم وصل میشن؟( وایر پارامترز رو میگم)
    متوجه منظورتون نشدم دوست عزيز.
    اگه منظورتون هست كه اين ريگ چه طوري هست بايد بگم كه اكثرا با constraint هست و فقط براي بعضي از استخوان ها و مثلا دسته بندي كردن حركات استخوانها از واير پارامتر استفاده شده.
    اگه هم مي خواهيد با طريقه ي واير كردن پارامتر ها آشنايي پيدا كنيد مي تونيد به هلپ مكس مراجعه كنيد.

2. 2 کاربر از /.,mnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی /.,mnb، خودم یه کاریش میکنم.
    خب، حالا فرض کنیم ریگ بدن کامل شده و میخوایم با مودیفایر مورفر حرکات صورت رو انیمیت کنیم.
    تا اونجایی که من میدونم مورفر رو فقط به سر کاراکتر، زمانی که از بدن جدا هست میدن.
    بازم بیایم فرض کنیم حالات مختلف صورت رو هم زدیم، وقتی که سر رو به بدن وصل کردیم، مورفر ما جواب نمیده.
    مورفر رو به تمام سر و بدن هم که نمیشه داد.
    میمونه اینکه همیشه سر از بدن جدا باشه، اونوقت اینجوری مگه میشه؟!!
    لطفا در این مورد هم یه توضیحی بدید.
    یه عالمه تشکر.

4. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بايد بعد از اينكه skin كامل شد توي پنل utility از more گزينه ي skinutilities رو انتخاب كنيد بعد يه Extrud skin date to mesh بگيريد تا اطلاعات skin ذخيره بشه سر آبجكتتون رو detach كنيد و skin رو روش درگ كنيد تا كپي بشه (ماديفاير skin‌‌) و بعد از روي تنه skin رو برداريد و براي سر قبل از skin يه editpoly داده و بدن رو attach كنيد و weld كنيد و حالا از پنل utility و skinutilites شما بايد هر دوتا بدن ها رو انتخاب و import skin date to mesh كنيد حالا شما انگار كل بدن رو از editpoly دوم وارد صحنه كرديد و حالا قبل از editpoly دوم يه morpher بديد و توي مورفر كه در واقع ماديفاير دوم شما هست سر هاي بدون بدنه رو كپي و ويرايش و وارد به moprpher كنيد.
    حالا هم skin و هم morpher در يك كاركتر داريد.

6. 4 کاربر از /.,mnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

/.,mnb عزیز خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم، فقط باید امتحان کنم ببینم چی میشه، نتیجه اش رو حتما میگم.
    مسلما سوالات جدیدی واسم پیش میاد، پس خودتو آماده کن...
    بازم مرسی و لطف کردی.

8. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

بايد بعد از اينكه skin كامل شد توي پنل utility از more گزينه ي skinutilities رو انتخاب كنيد بعد يه extrud skin date to mesh بگيريد تا اطلاعات skin ذخيره بشه سر آبجكتتون رو detach كنيد و skin رو روش درگ كنيد تا كپي بشه (ماديفاير skin‌‌) و بعد از روي تنه skin رو برداريد و براي سر قبل از skin يه editpoly داده و بدن رو attach كنيد و weld كنيد و حالا از پنل utility و skinutilites شما بايد هر دوتا بدن ها رو انتخاب و import skin date to mesh كنيد حالا شما انگار كل بدن رو از editpoly دوم وارد صحنه كرديد و حالا قبل از editpoly دوم يه morpher بديد و توي مورفر كه در واقع ماديفاير دوم شما هست سر هاي بدون بدنه رو كپي و ويرايش و وارد به moprpher كنيد.
    حالا هم skin و هم morpher در يك كاركتر داريد.
    سلام....منم تو این زمینه مشکل دارم....
    ولی اینایی که شما نوشتید یه خورده گنگه....لطف کنید یا خودتون یا یکی دیگه از کاربرا که فهمید بهتر و واضح تر بگه....

10. این کاربر از Hamidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hamidreza2007
    سلام....منم تو این زمینه مشکل دارم....
    ولی اینایی که شما نوشتید یه خورده گنگه....لطف کنید یا خودتون یا یکی دیگه از کاربرا که فهمید بهتر و واضح تر بگه....

كجاش به مشكل بر مي خوريد؟ دقيق تر مشكلتون رو بگيد ولي:
    اول اينجاست كه بايد سر ما در مادفاير اديت پولي اول باشه و بعد توي اديت پولي دوم بدن اضافه بشه ولي ما يادمون نبوده و تماما توي ماديفاير اديت پولي اول هست و با استخانها اسكين شده. (اگه در ماديفاير اول سر هست و در مادفاير دوم بدن weld ميشه كه مشكلي پيش نمي آد.)
    -- اول تاكيد مي كنم كه مي تونيد تمام بدن رو وارد كانال ها مورف كنيد ولي يه مقدار سنگينتر ميشه و صحنه شلوغ ميشه يا مي تونيد اصلا با كاركتر جدا جدا استفاده كنيد كه يه مقدار سخت تر هست.
    خب حالا قصد ما اين هست كه زحمت هاي اسكين ما به هدر نره و به صورت استاندارد بتونيم مورف صورت رو انجام بديم.

1) اول بايد از اطلاعات اسكين پشتيباني بگيريم. براي اين كار همونطورر كه قبلا گفتم { توي پنل utility از more گزينه ي skinutilities رو انتخاب كنيد بعد يه extrud skin date to mesh بگيريد تا اطلاعات skin ذخيره بشه}
    2) حالا اطلاعات اسكين ذخيره شد و ما بايد سر رو توي ماديفاير اديت پولي اول و بدن رو توي ماديفاير اديت پولي دوم وارد كنيم. پس سر رو detach مي كنيم بعد ماديفاير اسكين رو روي سر كليك و درگ كنيد تا كپي بشه حالا ماديفاير اسكين رو از بدن حذف كنيد.
    3) سر رو انتخاب كنيد و قبل اسكين يك اديت پولي اضافه كرده و با اين (يعني اديت پولي دوم) بدن رو به سر weld كنيد.
    4) حالا همونطور كه گفتم بايد اطلاعات ذخيره شده ي اسكين رو به آبجكت بديم پس {حالا از پنل utility و skinutilites شما بايد هر دوتا بدن ها رو انتخاب و import skin date to mesh كنيد }
    5) قبل از اديت پولي دوم (يعني بعد از اديت پولي اول يك مورفر اضافه كنيد و سر ها رو كپي كنيد و ويرايش كنيد و وارد كانال هاي مورف كنيد. (پس با توجه به اينكه مورفر مربوط ميشه به ماديفاير هاي قبلش نه بعدش سر شما فقط تحت تاثير مورف هست نه بدن و بعد از حركات سر اسكين و استخوان ها رو آبجكت تاثير مي گذارند.)

شاد و پيروز باشيد.

12. 3 کاربر از /.,mnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وای وای، وای وای.
    /.,mnb جان به خدا شرمنده، فراموش کردم جواب توضیحات و لطفتو بدم.
    آقا من امتحان کردم جواب هم گرفتم، واقعا عالی بود، دستت درد نکنه، بازم ببخشید.

14. 2 کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام همایون عیز میخواستم بگم مدلینگت عالیه ومیخواستم ریگینگش کنم ولی برهان جان لطف کردند وکاررو خودشون
    قبول کردند.

16. این کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

tatuy عزیز ممنونم.
    اما برهان جان که گفتن:
    خيلی كارت خوبه ولی اين كه خودش ريگه...
    ما چيكارش كنيم؟؟؟
    دیگه خبری هم از ایشون نشد!!
    اگه میشه شما یه کاری کنین. راستی این کاراکتر هم بایپدش آمادس و هم بون.
    من میخوام در مورد ریگ حرفه ای واسم توضیح بدید(کنسترینتها، کنترلرها، اسپلاینهای کنترلر، وایر پارامترز، راگ دال واسه مفاصل و بقیه چیزایی که لازمه.)
    تو پست 19 همین تاپیک /.,mnb جان لطف کردن و لینک دانلود یه ریگ کامل، که مورد نظر منم هست رو قرار دادن.
    الان میخوام در مورد اون توضیح بدید.
    لینکش رو اینجا میذارم شما هم بگیرید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی از توجهتون.

18. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام وکمک من نمیتوانم در بحثها شرکت کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •