اون قرمزيه چيه زير چشش؟![]()
عزيزم منظور از تناسب همون رعايت هرم اصلي صورته كه براي شبيه درآوردنه صورت خيلي كمكت ميكنه ...........تناسب صورت را رعایت کن یعنی چی .........
لگه يه كتاب طراخي چهره گيرآوردي ................ اين نكات رو مو به مو نوشته ......................
ها راستي اين هرم از نك خارجي چشم ها شروع ميشه و تا با لاي چانه ادامه داره ..................
در ضمن فك براي شبيه درآوردن خيلي دقيق و مهمه ............................
تناسب صورت را رعایت کن یعنی چی ......... عزيزم منظور از تناسب همون رعايت هرم اصلي صورته كه براي شبيه درآوردنه صورت خيلي كمكت ميكنه ...........
لگه يه كتاب طراخي چهره گيرآوردي ................ اين نكات رو مو به مو نوشته ......................
ها راستي اين هرم از نك خارجي چشم ها شروع ميشه و تا با لاي چانه ادامه داره ..................
در ضمن فك براي شبيه درآوردن خيلي دقيق و مهمه ............................
قربون قدو پیکرتون برم خودم آناتومی صورتو حفظم اما این قانونا مثل کنار لب تا مردمک چش و .. مال نقاشیه نه چیزی که از رو واقعیتهبه من چه خدا منو این جوری آفریده
به این رندر رو نگاه کن با کله ی خودم مو نمی زنه
خوشحالم که انقدر دقیق تونستم در بیارم ( البيه موهاشو گند زدم )
بی تناسبه اما واقعیه
بعد از کله میرم سراغ بدن
بدنمم ساختم فقط مونده تکسچر بدم
( تمامی عکس ها پایین رو حالت ایزو متریک هستند نه پرسپکتیو )
![]()
Last edited by ehsan_wwe; 21-03-2009 at 02:55.
بله داره خوب درمیاد
خیلی خوب دراوردیش
فکر کنم که میتونی کارو تموم کنی
دوست عزیز شرمنده تازه دیدم چه پست مفیدی دادی خیلی ممنون خق با شماست همین الان درستش می کنمخسته نباشی احسان جان
بقول دوستمون جوجه را آخر پائیز میشمارن.
فقط یه مشکلی که الان بهتره حلش کنی قبل از اینکه دردسر ساز بشه مربوط به حلقه دور چشم هست. الان شبیه خودت نشده (چشم هیچ آدمی اینطوری نیست) اگه درستش کنی مدلت خیلی شیک تر می شه.
![]()
آفرین احسان جان
خیلی خوب پیش رفتی پسر
فقط انگاری آناتومی یکمی پهن شده ولی نه خیلی خوب شده
خسته نباشی
آفرین
تا اینجا خیلی خوبه
ادامه بده...
خيلي خوب شده.
نمي دونم ولي فكر مي كنم بقل بيني مشكل داره.
خب بالاخره شما رو هم دیدم... خیلی خوبه... فقط اگه روی موها کار کنی تا بهتر بشه خیلی خیلی خوب میشه!
تو واقعیت 4 برابر این پهنم و دراز اما دیدم کلم کوچیکه ( بدون مو ) شبیه کاری کاتور میشد یکم خودمو جم جور تر کردم شد این. وقتی موم تکمیل شد با سایز واقعی بدن یک رندر می گیرمآفرین احسان جان
خیلی خوب پیش رفتی پسر
فقط انگاری آناتومی یکمی پهن شده ولی نه خیلی خوب شده
خسته نباشی
ممنون از نظرتون حتمآ ادامه می دهم مرسی که امید میدینآفرین
تا اینجا خیلی خوبه
ادامه بده...
خیلی ممنون حق با شماست مشکل داشت بر طرفش کردم تشکرخيلي خوب شده.
نمي دونم ولي فكر مي كنم بقل بيني مشكل داره.
امید وارم تو دنیایی سوا از دنیای مجازی اینترنت هم ببینیم همدیگرو و بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم . حتمآ دوست عزیز برای مو می خوام یک آبجکت سوا بزارم این برای تست بود تا تکسچر به جمجمه نچسبهخب بالاخره شما رو هم دیدم... خیلی خوبه... فقط اگه روی موها کار کنی تا بهتر بشه خیلی خیلی خوب میشه!
Last edited by ehsan_wwe; 22-03-2009 at 05:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)