تو ایران کاربرد داره؟
تو ایران کاربرد داره؟
همه جا کاربرد داره ,کانکت شدنش فرقی با کانکشن های adsl نداره
به این صورت باید یه مودمی که روتر داره داشته باشی از طرق کابل لن و وصل کردنش به روتر و تلویزیون به نت وصل بشی .
B650 سامسونگ پورت LAN داره.
با استفاده از یه USB وایرلس میشه به صورت وایرلس هم شبکه شد.
کلا بحث اینترنت هم نیست.
یکی از مزایای اون پخش موسیقی و فیلم روی تلویزیون بوسیله کامپیوتر از همین طریقه.
تا 1920 در 1080 رو هم پشتیبانی میکنه.
من خودم تست نکردم ولی اگه اطلاعات داخل manual درست باشه به راحتی نقش یه media player فول اچ دی رو بازی میکنه
تلویزیون ما هم پورت lan داره و گفته میشه به اینترنت وصل شد اما من نتونستم.کسی تونسته این کار را بکنه؟اگه کسی می تونه لطفا راهنمایی کنه
با usb هم میشه شیر کرد؟ چون pc با usb به نت وصل میشه
دوستان اگه ممكنه به يه نتيجه گيري كلي برسن بالاخره وجود Ethernet Port صرفا براي اتصال به نت هست يا مي شه تلوزيون رو با كامپيوتر شبكه كرد و از اين طريق فيلم پخش كرد . جواب اين سوال براي من خيلي مهمه لطفا اگه اطلاعاتي در اين مورد دارين مطرح كنيد .
از دوستان كسي samsung 40b690 رو داره كه تجربش رو در موردش بگه؟(كيفيت تصوير ,Black level .......)
و مدل b650 با b690 چه تفاوتي داره؟
با تشكر
من امروز كل بازار كاوه اهواز رو زير رو كردم متاسفانه هيچ كدوم از نمايندگي هاي رسمي و غير رسمي سامسونگ نميدونستن كه Ethernet Port مدل B690 اين قابليت رو به كاربر ميده كه تلوزيون رو با كامپيوتر شبكه كنه يا نه هر كدومشون يه چيزي ميگفت يكي ميگفت اين پورت فقط براي اينه كه دموها و بازيها و يا عكسهاي خود شركت سازنده رو از اينترنت بگيره و روي حافظه ذخيره كنه . يكي ديگه ميگفت توي كلاس آموزشي كه برامون گذاشته بودن اين كارو انجام داده بوديم . اما هيچ كدوم حرفها و اطلاعاتشون رو در مورد اين مدل با اطمينان بيان نمي كردن . از دوستان خواهش ميكنم اگه كسي تونسته از اين پورت استفاده كنه ما رو هم مطلع كنه .
طبق صحبتهايي كه با قسمت VIP سام سرويس داشتم مشخص شد كه اين مدل ها از طريق نرم افزاري كه توي پك تلوزيون هست قابليت شبكه شدن رو با كاميوتر دارن . ابتدا با دادن يك IP به TV و نصب نرم افزار مربوطه بر روي كامپيوتر ميشه فيلمها و يا عكسهاي معرفي شده به برنامه رو توي تلوزيون مشاهد كرد .
موضوع ديگه اينكه به گفته كارشناس سام سرويس مدل B690 قابليت پخش MKV رو هم داره البته نمي دونم اين موضوع صحت داره يا نه كسي از دوستان تست نكرده ؟
این هم فرمتهایی که این تی وی از usb میتونه پخش کنه..(پلاسمای samsung b650
![]()
Last edited by abbas_p; 30-10-2009 at 01:20. دليل: edit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)