حدود 65 قیمت داره و با این قیمت واقعا می ارزه
حدود 65 قیمت داره و با این قیمت واقعا می ارزه
اگه 65 باشه می ارزه. ولی هیوندای هیوندایه دیگه. ما خودمون سانتافه داریم 20000 تا راه رفت به قژقژ و خرخر افتاد. تو ماشین های ژاپنی و آلمانی که نشستم تفاوت رو احساس کردم.
قیمت این خودرو با فول آپشن عمارات 73 میلیون تومان هستش . سایت واردات ماشین قیمت زده. قسمت وارداتش رو زده 39 میلیون تومان کاش ایران هم جزو بین المللی جهانی بود برای واردات ماشین نباید گمرک میگرفت و هر ماشینی رو با قیمت خودش میشد وارد کرد.
داخل سایت قیمت تمام ماشین های وارداتی رو زدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل این ماشیت مصرف بنزینش خیلی بالاست صرف نداره . ولی من از داخلش مخصوصا قسمت جلو داشبرد و دنده خیلی حال میکنم ولی خوب بنز و بی ام و مصرفشون خیلی پایین تر هستش.
دوستان یک مشکل ماشینهای کره ایی قدرت موتور نصبت به سوخت مورد استفاده میباشد که واقعاجای بحث دارد
مثلا Mazda R x8 با موتور دورانی 1300 سی سی قدرت معدل 232 اسب دارد ولی غولهای کره ایی با موتورهای پر حجم فقط سوخت رو حدر میدن %یک نمونه بهتر مصرف سوختaudi tt با موتور 2000 سی سی قدرت 200 تا رو میده یعنی هر 1000 سی سی 100 اسب بخار . این یعنی کلی بهینه سازی مصرف سوخت که فقط قدرتهای اروپایی متخصص این مشکل هستند>کره حالا حلاحا باید غاز بچرونه تا یک ماشین در حد استانداردهای جهانی تولید بکنه این که نشد کار با یک موتور 3.8 لیتری 263 اسب قدرت اخه این هم شد ماشین ؟
کاش این تعرفه ها از بین میرفت دیکه کسی ماشین کره ایی تو ایران به چشم نمی دید یا فرانسوی مثل پژو که حتی خود فرانسویها ازش نمیخرنه از بس که بی کیفیته موتور 2000 سی سی با 110 اسب بخار چه اکتشافی؟
Last edited by shabkard; 23-03-2009 at 22:13.
البته rx موتور دورانی داره نمیتونی با موتورهای معمولی مقایسه ش کنی. ولی در کل درسته مصرفشون خیلی بالاست.
ضمن تایید پست قبلی ( مقایسه اینجوری درست نیست)
نمیشه بگیم " قدرت موتور نسبت به مصرف سوخت" در اصل باید بگیم " قدرت موتور نسبت به حجم" که به نظر من در این زمینه هم کره ای ها زیاد کم نذاشتن. نمیگم خوبن. ولی اونقدر بد هم نیستن.
مثلا قدرت موتور تویوتا لندکروزر که 4.6 لیتر حجم داره 270 اسب هست در حالی که کیای سورنتو هم با یه موتور 3.8 تقریبا همین قدرت رو داره ( چند اسب کمتر)
( قبول دارم تو این زمینه نمیشه زیاد به آلمانیا گیر داد)
( نمونه های زیادی داریم که از حجم کم قدرت بالا میکشن. )
![]()
Last edited by Farshadd; 26-03-2009 at 23:45.
البته من از این Azera خیلی تعریف شنیدم چطوریاست ؟؟؟؟ خودم که پشتش نشستم ولی از سرعت و قدرتش زیاد تعریف شنیدم. با این حساب جنسیس باید بهتر باشه البته نسبت به تعریف دیگران گفتم خودم اطلاعاتی ندارم در موردش. ولی خوب تو ماشین های قیمت پایین ماکسیما رو ترجیح میدم در راس کار هم که بنز و بی ام دبلیو.
اینجا چه مقایسه های عجیبی میشه واقعا!!!
اول که ماشین 30 هزار دلاری رو با ماشینای 100 هزار دلاری (و بیشتر ) مقایسه میکنید (بعدشم به این نتیجه میرسید که ماشیتنای آلمانی و ... خیلی بهترن)
بعدشم که ماشین رو از نظر قیافه با هم مقایسه میکنید و به این نتیجه میرسید که جلوش شبیه بنز هست عقبش هم ...
جالبه که جای دیگه گفته شد جلوش شبیه کمری هست ( احتمالا تویوتا هم از رو بنز زده!) تو جه کنید که حتما بین این همه ماشینی که تا حالا طراحی و تولید شده حتما میشه ماشینها رو تا حدودی شبیه هم دید. (البته هیوندای همیشه این اشکال بهش نسبت داده شده ولی مشکل در مورد جنسیس اونقدر حاد نیس)
نسبت اسب بخار به حجم موتور که واقعا حالب بود دوستان کلا پژو رو منسوخ و نابود میدونن اونم با استناد به اتومبیل 20 سال پیش ( حتما 405 مد نظرتون بوده دیگه آره؟)
باید خدمتتون عرض کنم که ماشینای جدید مثل مزدا 3 و سیتروئن سی 5 پژو 407 ... همگی با 2000 سی سی تنها قادر به تولید 145 تا 150 اسب فدرت دارن. که البته همون 405 هم زمانی خودرو سال اروپا بوده و در تیپهای فول تا 220 اسب از 2000 سی سی میگرفته(بالا تر از رقبای آلمانیش)
نسیت امکانات جنسیس به قیمتش (78 تومن) رو فقط میتونید تو یه مرسدس 300 ملیونی پیدا کنید. پس اگه 300 تا داشتید حتی فکر هم نکنید و مستقیما سراغ همون بنز برید اما اگه ندارید نقد منصفانه کنید.
راستی یه کشف جدید کردم چراغای این بنز s class که تو صفحه اول با جنسیس مقایسه شده چقد شبیه 206 خودمونه فک کنم ورودی هوای روی سپرش رو هم از رو پرشیا ورداشتن
Last edited by mohammadreZa; 05-04-2009 at 02:13.
یه موضوع دیگه
گفتن آئودی تی تی با 2000 سی سی 200 اسب میده و کره ای ها باید بخاطر این مسئله غاز بچرونن
دوست عزیز این مدل از هیوندای اتفاقا کوپه هم داره و خیلی اتفاقی موتورش 2000 و 3400 هستش (موتور 3800 توش جا نمیشده) و خیلی خیلی اتفاقی تر , از این موتور 2000 , 223 اسب بخار نیرو بیرون میاد. (منبع :)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یا از دست کره ای ها در رفته یه همچین موتوری یا اینکه در حین چروندن غازا یه چیزی اون وسط وحی شده.
البته من طرفدار و یا متعصب نیستم رو هیوندای ولیصحبتای این تاپیک زیاد قابل استناد نبودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)