سلام. من بیشتر خنک کننده ی مرجع مد نظرم بود ، ممکنه مدلی وجود داشته باشه که هوا گرم رو بده بیرون !!
آخه حرارت تولیدی اون قدر زیا نیست که نیاز به همچین سیستمی باشه!!
سلام. من بیشتر خنک کننده ی مرجع مد نظرم بود ، ممکنه مدلی وجود داشته باشه که هوا گرم رو بده بیرون !!
درسته!سلام. من بیشتر خنک کننده ی مرجع مد نظرم بود ، ممکنه مدلی وجود داشته باشه که هوا گرم رو بده بیرون !!
حتی برای 4850 که کمی داغتر!هست!چنین کاری نیاز نیست و با تنظیم دور فن هیچ مشکلی نخواهد بود!
این Asus 9800GT Matrix چطوره؟
تو تبلیغاتش زده که در مواقعی که نیاز به پردازش گرافیکی نیست، حدود 30% مصرف کارت رو پایین میاره!!
Last edited by sepantax; 01-03-2009 at 21:08.
به نظر من توی ایران این کارت ارزش نداره! و فکر نکم باشه!
حالا اگر هم باشه میخوان به قیمت خداتومن بندازن به مردم! ولی در کل چیزه بدی نیستش !
من دیروز یه 4670 خریدم 125 تومن. توی این پست یه توضیح مختصر در موردش دادم:
حرارت رو به بیرون انتقال نمیده، ولی همونطور که اونجا گفتم خیلی خنک کار می کنه و حتی موقع اجرای بازی، در حالت اور کلاک شده دماش به 40 نمیرسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب 4670 کلا کم مصرف و خنک هست نسبت به باقی مدلهای 4 و اینکه برندهایی مثل his iceq-gainward-powercolor-sapphire,....هم که دیگه بسیار مناسبن!
پست اشتباهی
مدیران لطفا حذف کنند
Last edited by sepantax; 13-03-2009 at 20:12.
یه فروشنده به من میگفت که 8800gts درایو فیزیک داره ولی 9800gt نداره
واقعا همینطوره؟؟
جانم؟؟؟؟؟؟
درايور فيزيك؟؟
يعني چي؟؟؟ چه چرتي گفته! من واقعا نميدونم چي بگم!!!!
نه بابا چرت گفته شما اونو ول كن همهي كارت هاي Nvidia 8 به بالا فيزيك ساپورت ميكنند! تازه درايور هاي 9800 هم روي سي ديش جديد تره!!
نه خیر عزیز
سری 8و9 کامل از physx پشتیبانی میکنن و برعکس!(خطاب به آقای فروشنده!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)