integrated NIC رو enable کردی ؟ ( فکرکنم تو dell به این اسم باشه )
integrated NIC رو enable کردی ؟ ( فکرکنم تو dell به این اسم باشه )
لپتاپ Dell که من دارم و مدل اون Vostro 1500 هست
4 تا cd همراهش هست که یکی از اون ها مربوط به درایور های سخت افزاری میشه
این شرکت ها اصولا به صورت کالکشن درایور ها رو همراه لپتاپ میدن که نیاز دیگه نباشه چند نوع CD ارائه کنن
شما باید با استفاده از توضیحات و تشابهاتی که با لپتاپ خودتون داره درایور درست رو انتخاب و نصب کنید
اگه درایور اشتباه نصب کردید و قادر به برگشت نبودید system restore کنید
هر سه حالت رو امتحان کردم یه بارم فردا امتحان میکنم الیته با enableintegrated NIC رو enable کردی ؟ ( فکرکنم تو dell به این اسم باشه )
الان خیلی خوابم میاد...
درستهلپتاپ Dell که من دارم و مدل اون Vostro 1500 هست
4 تا cd همراهش هست که یکی از اون ها مربوط به درایور های سخت افزاری میشه
این شرکت ها اصولا به صورت کالکشن درایور ها رو همراه لپتاپ میدن که نیاز دیگه نباشه چند نوع CD ارائه کنن
شما باید با استفاده از توضیحات و تشابهاتی که با لپتاپ خودتون داره درایور درست رو انتخاب و نصب کنید
اگه درایور اشتباه نصب کردید و قادر به برگشت نبودید system restore کنید
همون cd درایور ها رو میزارم و با توجه به مدل لپ تاپ (mm061) درایور مربوطه رو نصب میکنم ولی نصب نمیشه(جمله رو داشتی)
این کجاست بزنم به فایل های کامپیوتر که لطمه ای وارد نمیشه؟؟؟(تا حالا انقدر با کلاس حرف نزده بودمقادر به برگشت نبودید system restore کنید)
مسیر : Start > all programs > Accessories > System tools > System restore
در واقع هر تغییرراتی که طی یک بازه ی خاص انجام دادی رو به قبل برمیگردنه ( فایلی حذف نمیشه )
نه لطمه ای وارد نمیشه
آقا دمت گرم ...
اون یارو وایرلسه پاک شد...
و اون علامت زرده کناره این intel اومد...
الان طبق همون گفته احسان میرم و راست کلیک میکنم و ...
ممنون
رفتم دیدم راست کلیک کردم نشد...علامت سوال یعنی اینکه درایورش نصب نشده ولی علامت تعجب یعنی اینکه درایورش نصب شده ولی مشکل داره و آسیب دیده ! cd رو داخل دستگاه بزار روی اونی که علامت تعجب داره کلیک راست کن گزینه update driver رو انتخاب کن بعد no this time روانتخاب کن بعد next بزن بعد گزینه دوم ( install from a list ... ) روانتخاب کن و بقیشو next به همین ترتیب هرکدوم از درایورات که نشناخته یا مشکل داره رو درست کن !!! البته اگه بعضیاش اینجوری نصب نشد باید از داخل cd درایورشو پیدا کنی و از اونجا setup کنی !
از داخل cd رفتم تا تهش رفت ولی کامپیوتر بعد از اتمام اون هیچ عکس العملی نشون نداد (یعنی خودش رفت )
این dvd فشردست ... وقتی extrach میکنه آخرش یه پیغام میده که اینه:
اول مینویسه:all files were successfully unziped
ok رو میزنم...
بعد یه پیغام دیگه میاد که تیترش اینه:16bit ms-dos subsystem
و متنش اینه: ntydm has encountered a system Eror
Access is denaied
Choose 'close' to terminate the application
بعد تو تا گزینه داره : close و ignore
رو ignore کلیک میکنم بعد یه صفحه دیگه میاد با موضوع dell system information module
بعد زیرش یه چیزایی نوشته من dont send رو میزنم...
و بعدش میره تو محیط نصب...
بهتر نیست به بخش لپتاپ مراجعه کنید و طریقه ی نصب درست درایور مربوط رو از دوستان اون بخش بپرسید ؟
تشکر از راه حل کاریتونبهتر نیست به بخش لپتاپ مراجعه کنید و طریقه ی نصب درست درایور مربوط رو از دوستان اون بخش بپرسید ؟
چرا زودتر به فکر خودم نرسید؟؟؟؟
در هر حال ممنون
دوست دارم خودم درستش کنم تا یه چیم یاد بگیرم...من قبل از این حتی نمیدونستم diviece manager چیه؟
خیلی چیزا یاد گرفتم... ولی اگه نتیجه بده بهتره...
مثلا همین system restore ...
خیلی مهمه مگه نه؟
بله ! بیشتر برای زمان هایی که همه ی پلهای پشت سر خراب شده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)