گرافيكت اصلا بدرد نميخوره ...................من اگه بودم از پنجره پرتابش ميكردم ..........gs
به جاي سي پي يو 7400 يه 5200 ميگيرن و گرافيك رو ميبرن بالاتر .....
گرافيكت اصلا بدرد نميخوره ...................من اگه بودم از پنجره پرتابش ميكردم ..........gs
دوست عزیز شما ابتدا ، اول تایپک رو بخون ! دوستمون گفتن که بازی نمیکنن . خب چه احتیاجی به گرافیک بالاتر هست ؟گرافيكت اصلا بدرد نميخوره ...................من اگه بودم از پنجره پرتابش ميكردم ..........gs
برای چی الکی پول اضافی خرج کنند ؟
تازه 7400 خیلی از 5200 بهتره ، خصوصا برای کسی که بازی نمی کنه .
در کل اگه اول تایپک رو هم بخونید بد نیست .
درسته !
در رباطه با رم هم سعی کن به زودی ارتقاع بدی!
در کل مبارکت باشه ! امیدوارم 100 سال برات سیستم باشه!
آره شما دیگه این سیستم رو خریدی مبارکتان باشد! سیستم بدی که نیست! دلسرد نشید! وقتی پول دستتون رسید میتونین رم رو ارتقا بدید! و البته درسته پاورتون ضعیفه ولی این سیستم که مصرفش خیلی کمه! فعلا مشکلی برات ایجاد نمیکنه! بعدا اونم میتونی عوض کنی!( بسته به اینکه میخوای گرافیک رو ارتقا بدی یا نه!)
آره بابا سیستم چشه خوبه!فقط همون چند تا مورد جزئی که گرافیکم بازی نم ی کنه زیاد باقیش هم قابل تعوض و ارتقا هست...آره شما دیگه این سیستم رو خریدی مبارکتان باشد! سیستم بدی که نیست! دلسرد نشید! وقتی پول دستتون رسید میتونین رم رو ارتقا بدید! و البته درسته پاورتون ضعیفه ولی این سیستم که مصرفش خیلی کمه! فعلا مشکلی برات ایجاد نمیکنه! بعدا اونم میتونی عوض کنی!( بسته به اینکه میخوای گرافیک رو ارتقا بدی یا نه!)
آره بابا سیستم چشه خوبه!فقط همون چند تا مورد جزئی که گرافیکم بازی نم ی کنه زیاد باقیش هم قابل تعوض و ارتقا هست...آره شما دیگه این سیستم رو خریدی مبارکتان باشد! سیستم بدی که نیست! دلسرد نشید! وقتی پول دستتون رسید میتونین رم رو ارتقا بدید! و البته درسته پاورتون ضعیفه ولی این سیستم که مصرفش خیلی کمه! فعلا مشکلی برات ایجاد نمیکنه! بعدا اونم میتونی عوض کنی!( بسته به اینکه میخوای گرافیک رو ارتقا بدی یا نه!)
می خرم برات!امیدوارم 100 سال برات سیستم باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)