بله گارانتی الماس و گارانتی ویستا پخش.راستی cpu های اینتل گارانتیشون چجوریه؟ اصلا گارانتی دارند؟
بله گارانتی الماس و گارانتی ویستا پخش.راستی cpu های اینتل گارانتیشون چجوریه؟ اصلا گارانتی دارند؟
راستش به نظر خیلی ها گارانتی سی پی یو کلا ظاهری و یکم غیر منطقی عست !البته اینجا و شرکتها ی گارانتی کننده!!(البته من نظرم این نیست!)راستی cpu های اینتل گارانتیشون چجوریه؟ اصلا گارانتی دارند؟
بله گارانتی الماس و گارانتی ویستا پخش.
حالا سوالم اینه شرایط و مشکلاتی که گارانتی سی پی یو شاملشون میشه و می تونید دلخوش کنید بهشون چیا هستند!؟!؟
احتمالا فقط باید سوختن cpu باشه!!!حالا سوالم اینه شرایط و مشکلاتی که گارانتی سی پی یو شاملشون میشه و می تونید دلخوش کنید بهشون چیا هستند!؟!؟![]()
راستش یکی از دوستان بهم گفت اینتل سی پی یوهاش گارانتی نداره، گفتم بپرسم ببینم همینطوره یا نه!
نه دیگه!شما سی پی یو رو بگیری رو آتیش هم می سوزه ولتاژ بالا هم بدی بدون فن خوب می سوزه با سنگ هم بزنی روش خراب میشه و ....احتمالا فقط باید سوختن cpu باشه!!!
منظورم اینه که شرایطی که شامل گارانتی بشه یا تعویض!نه تعمیر و ..با هزینه شخصی!
کلا زیاد روش حساب نکنید!
دوستان حالا به نظر شما بهترین رمی که میشه برای این سیستم بست چیه؟ (چه برندی با چه مشخصاتی؟)
cpu:intel core 2 duo e8400
main: Asus - p5q
vga: Ati radeon hd 4830-512mb
hdd: Seagate-sata ii-1 terabyte
البته 1066 باشه...
ممنون
خوب حالا به نظر من شما اگر واقعا فقط روی 1066 نظر داری بودجهرو بگو تا بهت بگم!
من خودم نظرم روی همون کروشیال یا OCZ سری Platinum یا پاتریوت هستش!
میدونی من نظرم اینه حالا که main رم 1066 رو ساپورت می کنه همون 1066 رو بگیرم که حداکثر استفاده رو کرده باشم و به علاوه اینکه اگه یکی دو سال دیگه خواستم رم اضافه کنم مشکل نبودن رم 800 رو هم نداشته باشم! به خاطر همین 1066 می خوام.
بودجه هم فکر می کنم تا 70.000 بتونم واسه رم بدم!
شما با این بودجه زم CL4 Corsair DHX 800 2X2GB بخر که خیلی خوب اورکلاک میشه . در ضمن همونطور که همیشه گفته میشه ، اول مقدار مهمه بعد فرکانس .بودجه هم فکر می کنم تا 70.000 بتونم واسه رم بدم!
پروفسور جان قیمت این رم که می گید فکر کنم بالاتر از 70 باشه هااا!!!شما با این بودجه زم CL4 Corsair DHX 800 2X2GB بخر که خیلی خوب اورکلاک میشه .
رایان صبا CORSAIR - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) - DHX رو زده 65.000 تومان.
دیگه 80 آخرشه !پروفسور جان قیمت این رم که می گید فکر کنم بالاتر از 70 باشه هااا!!!
فکر نمیکنم بیش از 80 تومن باشه ولی اگه گرونه این خیلی خوبه : Corsair 2X2GB 800 XMS2 که 60-65 تومنه .
بله رایان صبا تا دیروز قیمت Q9550 رو که 260 تومن بود ، زده بود 340 تومن!!!!رایان صبا CORSAIR - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) - DHX رو زده 65.000 تومان.امروز درستش کرد. فکر کنم صدای مردم رو در آورده بود ! تازه هنوزم 285 زده !
اصلا به قیمت این سایتها اعتماد نکنید ، چون کلاه سرتون میره .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)