دوست عزیزم واسه همین e8 لا اقل یه 10 - 20 تا mpkg اختصاصی تو سایت مودمای موتو گذاشتن. میتونید یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید.
دوست عزیزم واسه همین e8 لا اقل یه 10 - 20 تا mpkg اختصاصی تو سایت مودمای موتو گذاشتن. میتونید یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید.
تاچ اسکرین نیست بلکه فینگر تاچه.
کار هم باهاش سخت نیت.
دوربینش قوی نیست.
صداش عالیه.
طراحیش منحصر به فرد.
اگه فارسی روش باشه کندش میکنه
سلام
مرسی از راهنمایی شما.
E8 اکولایزر دستی هم داره؟؟؟
حداکثر ظرفیت کارت مموری 4G یا 8G هست؟؟؟؟
فرق U9 , E8 چیه ؟؟؟همه امکانات E8 غیر از فینگر تاچ مخصوصا اکولایزر دستی داره؟؟؟![]()
ظرفیت مموری کارتش رو میشه با اعمال یه هک مخصوص تا 16 گیگ افزایش داد!!!
بهترین فریمور موجود برای این گوشی در حال حاضر Bestwebs E8 Full Combo MPKG Flash هستش که داریا ویژگی ها زیر هستش
MPKG Box - used to run the new mgx programs.
Multimedia - access to all multimedia
Contacts -your phonebook
Messages - sms, mms, email and voice mail
Office Tools - your offce programs and any java apps that you installed here. (Optimized)
Settings - all settings to configure your phone
Games - your games or any java apps that you installed here
Connections - all your connections - bluetooth, usb, voice networks and data
File Manager - access to all your files
Mobile Internet - your main web browser
You can reorder these to your liking.
***NEW*** (since version 4R2)
Office Tools Menu now contains:
Calendar
Worldclock
Calculator
Task List
Notes
Download manager
Alarm
Sync
You can reorder these to your liking.
Since this is a java writable folder, you now have more room to install programs here.
FM Radio - has been moved to Multimedia Menu
Stock Onyx skin restored with stock ringtones
***NEW *** (since Version 4R2)
Shortcuts Menu now contains 6 :
1-Create Message
2-Create Contact
3-Change Theme
4-Capture Video
5-Set Alarm
6-Bluetooth
Address Book:
First and Last Name fields and sorting.
Ringtones remaining:
alert, beep, bells, bits&bites, carbon, cosmic, door bell, formal, harmonics, interlude, magenta, moonlight, provincial,
random, snagle, standard, triads, up & down & wing chimes.
Wallpapers remaining:
Rokr and Rokr screensaver.
Rokr Videos:
2 Roker videos in File Manager-Videos
متاسفانه جایی Share نشده و باید همنیطور که دوست عزیز naser maldini گفتند باید از سایت Modmymoto دانلود بکنید که لینکش
اینم برنامه های موجود برای این گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بزرگترين مشكل اين گوشي ناهمخون بودن با فارسيه .......!!! پك فارسي - عربي رو كه نصب ميكني .... سرعت گوشي به شدت افت پيدا ميكنه.
من الان فريمور speed II رو نصب كردم .... خيلي سرعت خوبي داره ..... فقط كمي phonebook گوشي شلم شيلبا شده.
اينه كه ياردان گذاشت رو هم تست ميكنم.
سلام رضا جون خوبي دادا ؟؟ !!
من همونيم كه خيلي نامردم !!! يادت اومد حالا ؟؟!!!! .......
من اين گوشي رو 10 ماه پيش خريدم با گارانتي اصلي كامتل 280000 تومان
از قضا فارسي هم روش نصب بود ! .... كيفيت صداش عاليه اينو كسي منكرش نميتونه بشه واقعا حرف نداره !
البته هدفونش خيلي با كيفيت نيست ولي چون 5/3 ميلي متريه من با يه هدفون kingstone تعويض كردم و
كيفيت صداش معركه شد !!
اما مدتيه فكر رد كردنش به سرم زده !!! يكيش بخاطر سرعت كندشه ... يكي هم دوربين پايينه .... و كلا برنامه
خاصي روش نميشه ريخت ... كلا قابليت مانورپذيري سامسونگ حتي از موتو حداقل تو ايران بالاتره !!
راستي چرا انقدر كم پيدايي ؟؟!
سلام.
حقته ..... هر كاري صدات در نميومد .... از سياست برعكس جويي استفاده كردم. :-)من همونيم كه خيلي نامردم !!! يادت اومد حالا ؟؟!!!! .......
گوشيه خوبيه ..... من بدون گارانتي گرفتم .... براي همين فارسي نداشت ... فقط اين گوشي روش فارسي نصب كنيد سرعت گوشي وحشتناك پايين مياد .... براي همين من بعد از نصب فارسي ، فلشش كردم ... الان سرعتش خوبه .... ولي بازم كمه.
درباره برنامه .... هم موافقم ، خيلي كمه اونم بخاطر غيراستاندارد بودن ال سي ديش هست. وگرنه بقيه موتو ها برنامه خوب ميگيرين ؛ يا حداقل از سامي كم نميارن.
درنهايت .... به نظرم گوشيه تكيه ... با امكاناتي كه ديگه الان قديمي شده .... و بودنش رو دوست .
تو ديگه چرا نمياي فروم سامسونگ ؟؟!! زده شدي ؟!! يا بهم زدي باهاشون .... ؟!!!!
بيخي بابا موتو رو بفروش يه پيسكون بخر بيا فروم سامسونگ !!!!!!!!!!!!!!!! .................. ؟!
راستي من پاور بلوتوث رو آن ميكنم هيچ گوشي منو نميشناسه !!! چرا اينطوريه ؟!! بايد چيكار كنم ؟؟
نه بابا زده چيه ...... خيلي وقته تو نخ گوشي نبودم .... اطلاعات ندارمتو ديگه چرا نمياي فروم سامسونگ ؟؟!! زده شدي ؟!! يا بهم زدي باهاشون .... ؟!!!!
كمكم ميام.
برو ..بيخي بابا موتو رو بفروش يه پيسكون بخر بيا فروم سامسونگ !!!!!!!!!!!!!!!! .................. ؟!..
توي قسمت manage نرو .... صفحه اصلي My devices روي option بزن و discoverable رو انتخاب كن.راستي من پاور بلوتوث رو آن ميكنم هيچ گوشي منو نميشناسه !!! چرا اينطوريه ؟!! بايد چيكار كنم ؟؟
جلوي اونم يه نوشته كه مشخص ميكنه چند دقيقه گوشيت ميتونه فركانس BT بگيره و بفرسته ..... مه پيش فرض 3 دقيقه هست اما اگه فلش كني تا 5 دقيقه هم افزايش پيدا ميكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)