منظورتون اينه كه من مثلا بايد چه مدركي رو كنم? من نه توي اون شركتها هستم. نه مثل سايتهاي معتبر خارجي دستگاههاي پيشرفته دارم كه بتونم باهاش اون قطعات (مثلا مانيتورها) رو تست كنم. اعضاي اين فروم من جمله خود من خيلي هنر كنيم بتونيم چند تا مانيتور كه خودمون داريم بياريم كنار هم بزاريم و تصويرش رو ببينيم و بگيم كدوم از همه تصوير بهتري داره تازه تو اون مورد هم اختلاف سليقه پيش مياد. من فقط نظرم رو درباره قطعات ميگم. اينجا نه دادگاه هستش نه كسي شاكيه. من خودم قطعه اي كه احساس كنم به درد نميخوره نميخرم به بقيه هم توصيه ميكنم كه نخرن. حالا اگه يكي از او قطعه خوشش مياد ميتونه آزادانه خريدش رو بكنه. نه من و نه هيچكس ديگه هم نميوتينيم مانعش بشيم. مگه هركس تا حالا توي اين انجمن نظر نوشته با مدرك معتبر بوده كه شما از من مدرك معتبر ميخوايي؟
خب زدی توی خال!
پس نظرت رو درباره محصولات بگو نه درباره شرکت ها. تهمت زدن به مدیر اون شرکت ها اصلا کار درستی نیست.
اینجا دادگاه نیست ولی تا مطئن نیستیم نمیشه چیزی بگیم.
اما چند تا سوال در باره دو قطعه ازتون ميپرسم.
بفرمایید .gif)
چرا مانيتور t190 سامسونگ وقتي براي فروش داخل ايران ميرسه يه دفعه مدلش ميشه t1900 در صورتي كه همه جاي دنيا t190 هست.
عوض کردن اسم محصولی که بطور Local به فروش می رسه کار عجیبی نیست. به نظر من کار خوبی هم هست چون وقتی T1900 (یا T190) ای که توی ایران تولید میشه مثل T190 های سامسونگ نیست دلیلی نداره اسمش یکی باشه.
چرا t220 سامسونگ وقتي وارد بازار ايران ميشه مدلش به t220p تغيير ميكنه و كنتراستش هم از 20000 به 50000 هزار.
Samsung T220P یک محصوله که فقط در جنوب شرقی آسیا به فروش می رسه. دقیقا با همون مشخصات (رزولوشن 1920x1200 و نسبت کنتراست 50,000)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافی بود به اولین نتیجه گوگل موقع سرچ Samsung T220P توجه می کردی!
------
البته مادایران معمولا Specification رو همینطوری تغییر میده بدون تغییر دادن اسم. ولی اون هم مسئله ای نیست!
آيا سامسونگ يا بهتر بگم نمايندش سام سرويس عاشق چشم و ابروي ما ايرانيهاست كه پرفرمنس قطعهشون رو بالا ميبره؟ يا اينكه دروغي بيش نيست؟ شما فكر ميكني سامسونگ جرات داشته باشه اين اعداد و ارقام رو جلوي مانيتورهاي كه در اروپا و آمريكا به فروش ميرسونه بزنه؟ كافيه يه صفر كم و زياد بزنه اونوقت كه با 1000 شاكي روبرو ميشه و كلي بايد جريمه بده، چون اونجا هر قطعه رو از هر نظر تست ميكنن. اما تو اين مملكت حساب و كتابي نيست. هر عددي روي هر قطعهاي خواستي بزني ميتوني.
هــا؟!
Specification اسمی و تبلیغاتی کار همه برندهای تجاری دنیاست. اگه قرار بود به خاطر Specification اسمی از کسی ایراد بگیرند باید هر روز 2000 تا شکایت علیه برندهای معروف ارسال می شد!
همه اينها باعث ميشه كه من نتيجه گيري كنم قطعاتي از اين دست كه وارد ايران ميشه، درجه 3 هست.
در ضمن من با هيچ شركتي نه دشمني دارم نه از شركتي تعريف ميكنم. اتفاقا اگه به پست اول من تو همين تاپيك مراجعه كنيد ميبيند كه من هارد سامسونگ كه گارانتي سام سرويس هست پيشنهاد كرد.
همه اینها باعث میشه من فکر کنم سام سرویس از نظر Marketing داره خوب عمل می کنه و بهش احترام بگذارم.
من نظرم رو درباره اون پست گفتم چون چیزی بود که در اولین لحظه به ذهنم رسید. تنها دلیلی هم که ترجیح دادم به جای پاک کردن پست، بحث رو ادامه بدم این بود که فهمیدم شما آگاهانه قصد تخریب اون شرکت ها رو نداشتید .gif)
شما چي براي اين حرفت مدرك معتبر داري؟ اگه اونايي كه وارد ايران ميشه درجه 1 هست. پس اينايي هم كه داخل ايران ساخته ميشه درجه يكه. مگه ايرانيها خودشون اينا رو ميسازن؟ دستگاههايي كه همين شركتهاي lg و سامسونگ وارد ايران كردند دارن اينا رو مونتاژ ميكنند.
خوب معلومه خیلی توی این زمینه نیستی!
مانیتورها (و همه لوازم دیگه) ای که توی ایران (یا هر کشور دیگه) مونتاژ میشه که تحت اسم سازنده نیست (یعنی کارخانه ای که محصولات در اونها تولید میشه کارخانه رسمی نیست) همونی نیست که توی کارخانه های رسمی سازنده ساخته میشه. حتی مواد اولیه این محصولات که اینجا پنل پیش ساخته هست توسط خود سام سرویس به سازنده (که اکثرا Chi Mei, AOC و خود Samsung) سفارش داده میشه و اونها هم مستقیما به ایران میان.
اما يه نكته رو در مورد مانيتور فراموش نكنيد. اونم اينه كه همه كيفيت مانيتور به پنل ال سي ديش هست. و اين پنل هم درجه يك و دو سه داره. پس از اين حرف شما ميشه نتيجه گرفت پنلهايي كه وارد ايران ميشن براي ساخت درجه 3 هستند و پنلهايي كه روي مانيتورهاي كه به سفارش ايران در اندونذي و چين ساخته ميشه، درجه يك هستند.
صد درصد. اگه مانیتوری توسط خود سامسونگ یا ال جی ساخته بشه و وارد ایران بشه احتمال درجه یک بودن پنلش همون قدره که در محصولی که در اروپا به فروش می رسه.
سامسونگ های وارداتی اکثرا پنل های S (ساخت سامسونگ) و C (ساخت Chi Mei) دارند ولی تولیدات اکثرا داخل پنل های A (ساخت AOC) هستند.
اين ديگه از اون حرفا بود.
بله از همون حرف ها.