تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: خرید سیستم بازی تا 3 میلیون تومان!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوست عزیز کمی آهسته تر..!

شما مدرک معتبری سراغ داری که همون شرکت های بزرگ مثل سام سرویس یا مادایران که خودت مثال زدی، دارن جنس های درجه 3 وارد می کنند و کلا اصول کارشون اون شکلیه؟

من قصد ندارم از شرکت خاصی دفاع کنم، ولی فرمایشات شما و این اتهام ها به این شرکتهای بزرگ وقتی برای من قابل قبوله که همراه با مدرک معتبر و مستند باشه.
    من نمی دونم شغل شما چیه ولی فکر نمی کنم خوشتون بیاد کسی که در جامعه باهاتون سر و کار داره درباره تون بدون مدرک همین صحبت ها رو بکنه. در صورتی که مدرک مستندی برای صحبت هاتون نداشته باشید من به پست شما به عنوان مطلبی که برای خراب کردن اون شرکت ها نوشته شده نگاه می کنم.
    فرمایشات شما کاملا درسته!
    ولی چه مدرک معتبر تر از اینکه خودون با چشم ببینید؟ یه یه نماینده خوده سامسرویس به من بگه که اجناس ایران کاملا سطح کیفیتشون فرق میکنه و با اونی که تو اروپا به فرش میرسه کاملا از لحاظ کیفیت متفاوته!
    ولی اگه واقعا کیفیت الجیو سامسونگ واقعا اینجوری باشه چه طور تو اروپا داره بیشتر از مدل هایی مثل Acer DEll Asus Benq Sony بیشتر فروش میکنه با توه که این مونیتور های(ایسر و دل...) از الجی وسامسونگ هایی که تو ایران هستش خیلی کیفیتش بهتره؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یادت رفت مونیتور های Benq Asus Dell که خداییش اجی و سامسونگ هیج حرفی در مقابل اینها ندارن!
    فرمایشات شما کاملا درسته!
    ولی چه مدرک معتبر تر از اینکه خودون با چشم ببینید؟ یه یه نماینده خوده سامسرویس به من بگه که اجناس ایران کاملا سطح کیفیتشون فرق میکنه و با اونی که تو اروپا به فرش میرسه کاملا از لحاظ کیفیت متفاوته!
    ولی اگه واقعا کیفیت الجیو سامسونگ واقعا اینجوری باشه چه طور تو اروپا داره بیشتر از مدل هایی مثل Acer DEll Asus Benq Sony بیشتر فروش میکنه با توه که این مونیتور های(ایسر و دل...) از الجی وسامسونگ هایی که تو ایران هستش خیلی کیفیتش بهتره؟
    اگه Samsung و LG در مقابل اون برندهایی که گفتی حرفی برای گفتن نداشتند، امکان نداشت بیشتر از اونها فروش داشته باشن. مسلما نسبت به قیمت محصولاتشون کیفیت بهتری ارائه میدن که طرفدارهاشون بیشتره.

من با چشم خودم چی رو ببینم؟
    محصولات ساخت ایران در مقابل LG هایی که کره و اندونزی تولید می کنه یا سامسونگ هایی که چین تولید می کنه پایین تر هستند و کسی هم در این موضوع شکی نداره ولی بحث درباره محصولات وارداتی بود.

بحث اینه که به طور مثال مانیتور LG W2284F که مادایران وارد کرده (ساخت اندونزی) و در بازار ایران موجوده درجه 3 هست ولی دقیقا همین مدل که در سایت Amazon.co.uk به انگلیسی ها فروخته میشه درجه 1 ؟!

مدرک معتبر برای اتهام این شرکت ها برای وارد کردن محصولات درجه 3 ربطی به نظر یک نماینده سام سرویس درباره محصولاتی که می فروشه و شاید ماه بعدی ببینی مانیتور LG می فروشه نداره.

3. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نه دیگه من هم نظورم این بود!
    میگم محصولاتی که تو ایران هستنش از اونا خیلی ضعیف تره(دل و.....) ولی توی اروپا کیفیت الجی وسامسونگ از اونا بهتره و فرش بیشتری نسبت به اونا داره!
    منظور من اینه!

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز من همین الان دارم بهت می گم احمقانست بری 3 میلیوت بدی برای کامپیوتر...
    1 میلیون بده لپتاب بخر + یک پلی استیشن 3 یا 2 یا xbox بخر...
    کامپیوتر هر چی بخری بالاخره قدیمی میشه...
    ولی کنسول قدیمی نمیشه...
    ببین من کی گفتم...

6. این کاربر از sam_sami_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کنسول قدیمی نمیشه...
    قدیمی نمیشه ؟!
    پس چرا الان دیگه برای Ps2 بازی تولد نمیشه . یا برای Ps1 ؟! یا برای سگا ؟! این درست نیست . همین PS3 هم عمری داره که فکر کنم تا سال 2012 باشه ؟ نمیدونم ولی اینطوری که شما میگی نیست . در ضمن اگه هدف از خرید این کامپیوتر صرفا بازی باشه ، خریدش زیاد با عقل جور در نمیاد.

8. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما مدرک معتبری سراغ داری که همون شرکت های بزرگ مثل سام سرویس یا مادایران که خودت مثال زدی، دارن جنس های درجه 3 وارد می کنند و کلا اصول کارشون اون شکلیه؟
    منظورتون اينه كه من مثلا بايد چه مدركي رو كنم? من نه توي اون شركتها هستم. نه مثل سايتهاي معتبر خارجي دستگاه‌هاي پيشرفته دارم كه بتونم باهاش اون قطعات (مثلا مانيتورها) رو تست كنم. اعضاي اين فروم من جمله خود من خيلي هنر كنيم بتونيم چند تا مانيتور كه خودمون داريم بياريم كنار هم بزاريم و تصويرش رو ببينيم و بگيم كدوم از همه تصوير بهتري داره تازه تو اون مورد هم اختلاف سليقه پيش مياد. من فقط نظرم رو درباره قطعات ميگم. اينجا نه دادگاه هستش نه كسي شاكيه. من خودم قطعه اي كه احساس كنم به درد نميخوره نميخرم به بقيه هم توصيه ميكنم كه نخرن. حالا اگه يكي از او قطعه خوشش مياد ميتونه آزادانه خريدش رو بكنه. نه من و نه هيچكس ديگه هم نميوتينيم مانعش بشيم. مگه هركس تا حالا توي اين انجمن نظر نوشته با مدرك معتبر بوده كه شما از من مدرك معتبر ميخوايي؟
    اما چند تا سوال در باره دو قطعه ازتون ميپرسم.
    چرا مانيتور t190 سامسونگ وقتي براي فروش داخل ايران ميرسه يه دفعه مدلش ميشه t1900 در صورتي كه همه جاي دنيا t190 هست.
    چرا t220 سامسونگ وقتي وارد بازار ايران ميشه مدلش به t220p تغيير ميكنه و كنتراستش هم از 20000 به 50000 هزار. آيا سامسونگ يا بهتر بگم نمايندش سام سرويس عاشق چشم و ابروي ما ايرانيهاست كه پرفرمنس قطعه‌شون رو بالا ميبره؟ يا اينكه دروغي بيش نيست؟ شما فكر ميكني سامسونگ جرات داشته باشه اين اعداد و ارقام رو جلوي مانيتورهاي كه در اروپا و آمريكا به فروش ميرسونه بزنه؟ كافيه يه صفر كم و زياد بزنه اونوقت كه با 1000 شاكي روبرو ميشه و كلي بايد جريمه بده، چون اونجا هر قطعه رو از هر نظر تست ميكنن. اما تو اين مملكت حساب و كتابي نيست. هر عددي روي هر قطعه‌اي خواستي بزني ميتوني.

همه اينها باعث ميشه كه من نتيجه گيري كنم قطعاتي از اين دست كه وارد ايران ميشه، درجه 3 هست.
    در ضمن من با هيچ شركتي نه دشمني دارم نه از شركتي تعريف ميكنم. اتفاقا اگه به پست اول من تو همين تاپيك مراجعه كنيد ميبيند كه من هارد سامسونگ كه گارانتي سام سرويس هست پيشنهاد كرد.
    من با چشم خودم چی رو ببینم؟
    محصولات ساخت ایران در مقابل LG هایی که کره و اندونزی تولید می کنه یا سامسونگ هایی که چین تولید می کنه پایین تر هستند و کسی هم در این موضوع شکی نداره ولی بحث درباره محصولات وارداتی بود.
    شما چي براي اين حرفت مدرك معتبر داري؟ اگه اونايي كه وارد ايران ميشه درجه 1 هست. پس اينايي هم كه داخل ايران ساخته ميشه درجه يكه. مگه ايرانيها خودشون اينا رو ميسازن؟ دستگاه‌هايي كه همين شركتهاي lg و سامسونگ وارد ايران كردند دارن اينا رو مونتاژ ميكنند.
    اما يه نكته رو در مورد مانيتور فراموش نكنيد. اونم اينه كه همه كيفيت مانيتور به پنل ال سي ديش هست. و اين پنل هم درجه يك و دو سه داره. پس از اين حرف شما ميشه نتيجه گرفت پنلهايي كه وارد ايران ميشن براي ساخت درجه 3 هستند و پنلهايي كه روي مانيتورهاي كه به سفارش ايران در اندونذي و چين ساخته ميشه، درجه يك هستند.
    اين ديگه از اون حرفا بود.

10. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظورتون اينه كه من مثلا بايد چه مدركي رو كنم? من نه توي اون شركتها هستم. نه مثل سايتهاي معتبر خارجي دستگاه‌هاي پيشرفته دارم كه بتونم باهاش اون قطعات (مثلا مانيتورها) رو تست كنم. اعضاي اين فروم من جمله خود من خيلي هنر كنيم بتونيم چند تا مانيتور كه خودمون داريم بياريم كنار هم بزاريم و تصويرش رو ببينيم و بگيم كدوم از همه تصوير بهتري داره تازه تو اون مورد هم اختلاف سليقه پيش مياد. من فقط نظرم رو درباره قطعات ميگم. اينجا نه دادگاه هستش نه كسي شاكيه. من خودم قطعه اي كه احساس كنم به درد نميخوره نميخرم به بقيه هم توصيه ميكنم كه نخرن. حالا اگه يكي از او قطعه خوشش مياد ميتونه آزادانه خريدش رو بكنه. نه من و نه هيچكس ديگه هم نميوتينيم مانعش بشيم. مگه هركس تا حالا توي اين انجمن نظر نوشته با مدرك معتبر بوده كه شما از من مدرك معتبر ميخوايي؟
    خب زدی توی خال!
    پس نظرت رو درباره محصولات بگو نه درباره شرکت ها. تهمت زدن به مدیر اون شرکت ها اصلا کار درستی نیست.
    اینجا دادگاه نیست ولی تا مطئن نیستیم نمیشه چیزی بگیم.

اما چند تا سوال در باره دو قطعه ازتون ميپرسم.
    بفرمایید
    چرا مانيتور t190 سامسونگ وقتي براي فروش داخل ايران ميرسه يه دفعه مدلش ميشه t1900 در صورتي كه همه جاي دنيا t190 هست.
    عوض کردن اسم محصولی که بطور Local به فروش می رسه کار عجیبی نیست. به نظر من کار خوبی هم هست چون وقتی T1900 (یا T190) ای که توی ایران تولید میشه مثل T190 های سامسونگ نیست دلیلی نداره اسمش یکی باشه.

چرا t220 سامسونگ وقتي وارد بازار ايران ميشه مدلش به t220p تغيير ميكنه و كنتراستش هم از 20000 به 50000 هزار.
    Samsung T220P یک محصوله که فقط در جنوب شرقی آسیا به فروش می رسه. دقیقا با همون مشخصات (رزولوشن 1920x1200 و نسبت کنتراست 50,000)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافی بود به اولین نتیجه گوگل موقع سرچ Samsung T220P توجه می کردی!
    ------

البته مادایران معمولا Specification رو همینطوری تغییر میده بدون تغییر دادن اسم. ولی اون هم مسئله ای نیست!
    آيا سامسونگ يا بهتر بگم نمايندش سام سرويس عاشق چشم و ابروي ما ايرانيهاست كه پرفرمنس قطعه‌شون رو بالا ميبره؟ يا اينكه دروغي بيش نيست؟ شما فكر ميكني سامسونگ جرات داشته باشه اين اعداد و ارقام رو جلوي مانيتورهاي كه در اروپا و آمريكا به فروش ميرسونه بزنه؟ كافيه يه صفر كم و زياد بزنه اونوقت كه با 1000 شاكي روبرو ميشه و كلي بايد جريمه بده، چون اونجا هر قطعه رو از هر نظر تست ميكنن. اما تو اين مملكت حساب و كتابي نيست. هر عددي روي هر قطعه‌اي خواستي بزني ميتوني.
    هــا؟!

Specification اسمی و تبلیغاتی کار همه برندهای تجاری دنیاست. اگه قرار بود به خاطر Specification اسمی از کسی ایراد بگیرند باید هر روز 2000 تا شکایت علیه برندهای معروف ارسال می شد!

همه اينها باعث ميشه كه من نتيجه گيري كنم قطعاتي از اين دست كه وارد ايران ميشه، درجه 3 هست.
    در ضمن من با هيچ شركتي نه دشمني دارم نه از شركتي تعريف ميكنم. اتفاقا اگه به پست اول من تو همين تاپيك مراجعه كنيد ميبيند كه من هارد سامسونگ كه گارانتي سام سرويس هست پيشنهاد كرد.
    همه اینها باعث میشه من فکر کنم سام سرویس از نظر Marketing داره خوب عمل می کنه و بهش احترام بگذارم.

من نظرم رو درباره اون پست گفتم چون چیزی بود که در اولین لحظه به ذهنم رسید. تنها دلیلی هم که ترجیح دادم به جای پاک کردن پست، بحث رو ادامه بدم این بود که فهمیدم شما آگاهانه قصد تخریب اون شرکت ها رو نداشتید

شما چي براي اين حرفت مدرك معتبر داري؟ اگه اونايي كه وارد ايران ميشه درجه 1 هست. پس اينايي هم كه داخل ايران ساخته ميشه درجه يكه. مگه ايرانيها خودشون اينا رو ميسازن؟ دستگاه‌هايي كه همين شركتهاي lg و سامسونگ وارد ايران كردند دارن اينا رو مونتاژ ميكنند.
    خوب معلومه خیلی توی این زمینه نیستی!
    مانیتورها (و همه لوازم دیگه) ای که توی ایران (یا هر کشور دیگه) مونتاژ میشه که تحت اسم سازنده نیست (یعنی کارخانه ای که محصولات در اونها تولید میشه کارخانه رسمی نیست) همونی نیست که توی کارخانه های رسمی سازنده ساخته میشه. حتی مواد اولیه این محصولات که اینجا پنل پیش ساخته هست توسط خود سام سرویس به سازنده (که اکثرا Chi Mei, AOC و خود Samsung) سفارش داده میشه و اونها هم مستقیما به ایران میان.
    اما يه نكته رو در مورد مانيتور فراموش نكنيد. اونم اينه كه همه كيفيت مانيتور به پنل ال سي ديش هست. و اين پنل هم درجه يك و دو سه داره. پس از اين حرف شما ميشه نتيجه گرفت پنلهايي كه وارد ايران ميشن براي ساخت درجه 3 هستند و پنلهايي كه روي مانيتورهاي كه به سفارش ايران در اندونذي و چين ساخته ميشه، درجه يك هستند.
    صد درصد. اگه مانیتوری توسط خود سامسونگ یا ال جی ساخته بشه و وارد ایران بشه احتمال درجه یک بودن پنلش همون قدره که در محصولی که در اروپا به فروش می رسه.

سامسونگ های وارداتی اکثرا پنل های S (ساخت سامسونگ) و C (ساخت Chi Mei) دارند ولی تولیدات اکثرا داخل پنل های A (ساخت AOC) هستند.

اين ديگه از اون حرفا بود.
    بله از همون حرف ها.

12. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

دوست عزیز من همین الان دارم بهت می گم احمقانست بری 3 میلیوت بدی برای کامپیوتر...
    1 میلیون بده لپتاب بخر
    + یک پلی استیشن 3 یا 2 یا xbox بخر...
    کامپیوتر هر چی بخری بالاخره قدیمی میشه...
    ولی کنسول قدیمی نمیشه...
    ببین من کی گفتم...

شما یه لپ تاپ با 1 تومن مثال بزن که قدرت یه سیستم Quad core رو داشته باشه! اگه شما یه مقایسه ای بین مشخصات یه LAPTOP یه تومنی با سیستم هم سطحش با یه تومن انجام بدی مطمئنا حرفتو پس میگیری!

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنون از توضيحاتتون آقاي stream. اون مانيتور رو هم من قبلا توي سايت سامسونگ چين مشخصاتش رو چك كرده بودم. و ميدونستم اين مانيتور براي كشورهاي آسيايي قراره فروش بره. در كل با بعضي از نظراتتون موافقم و در بعضي از موارد هم هنوز سر حرف خودم هستم. در اينكه ماديران و سام سرويس دارند از نظر ماركتينگ خوب عمل ميكنند شك دارم . اين دقيقا مثل اينه كه بگي ايران خودرو و سايپا تو ايران محصولاتشون بهترينه چون بيشترين فروش رو دارند. اگه در گمرك ايران به روي واردكننده‌ها باز بود اون موقع حرف شما قابل تاييد بود.
    مانیتورها (و همه لوازم دیگه) ای که توی ایران (یا هر کشور دیگه) مونتاژ میشه که تحت اسم سازنده نیست (یعنی کارخانه ای که محصولات در اونها تولید میشه کارخانه رسمی نیست) همونی نیست که توی کارخانه های رسمی سازنده ساخته میشه.
    من آخرش نفهميدم. كارخانه سام سرويس فقط كارخانه رسمي سامسونگ نيست يا كارخانه چيني هم كارخانه رسمي سامسونگ نيست؟
    پس قبول داريد كه مانيتورهاي made in korea از ديگر مانيتورهاي سامسونگ كيفيت بهتري دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اين دقيقا مثل اينه كه بگي ايران خودرو و سايپا تو ايران محصولاتشون بهترينه چون بيشترين فروش رو دارند. اگه در گمرك ايران به روي واردكننده‌ها باز بود اون موقع حرف شما قابل تاييد بود.
    اتفاقا اصلا مثل این نیست. ایران خودرو و سایپا به این دلیل بیشترین فروش رو دارند که تمرکز کردند روی قسمتی از بازار که عمده ایرانی ها می تونند در اون رده قیمت از محصولاتشون خریداری کنند. این هم خودش جزو تکنیک های مارکتینگ به حساب میاد.

بحث ما درباره "بهترین" بودن به دلیل "بیشترین فروش" نبود!
    خوب عمل کردن از نظر مارکتینگ نسبیه. اگه همه محصولات می تونستند به راحتی وارد بازار ایران بشن بدون شک سام سرویس و مادایران کار خیلی سخت تری در بدست آوردن این سهم از بازار داشتند و شاید سیاست های فعلی سام سرویس و مادایران دیگه اون موقع جوابگو نبود.

من آخرش نفهميدم. كارخانه سام سرويس فقط كارخانه رسمي سامسونگ نيست يا كارخانه چيني هم كارخانه رسمي سامسونگ نيست؟
    پس قبول داريد كه مانيتورهاي made in korea از ديگر مانيتورهاي سامسونگ كيفيت بهتري دارند.
    کارخانه سام سرویس که کارخانه رسمی سامسونگ نیست، حتی اگه به سایت سامسونگ برید و ایران رو انتخاب کنید و وارد بخش مانیتور بشید فقط مدل های وارداتی رو می بینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در حالی که توی سایت سام سرویس همه مدل ها (چه وارداتی و چه تولید داخل) وجود دارند.

کارخته سامسونگ که داخل چین هست یکی از کارخانه های رسمی سامسونگ به حساب میاد که توسط خود سامسونگ در سال 2002 اونجا ساخته شده و کلا ساخت (نه طراحی!) پنل LCD رو منتقل شده به اونجا. مثل Panasonic یا SONY که کارخانه لوازم خانگی در اندونزی یا مالزی دارند.

کارخانه ای که در ایران هست و در اونجا مانیتور تولید میشه کارخانه رسمی سامسونگ نیست. فقط مانیتور ها رو تحت License سامسونگ به بازار عرضه می کنه.

مادایران و ال جی هم همچین وضعیتی دارند.

16. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •