یکی به ما هم یاد بده چیجوری درست کنیم دیگه ...
این آموزشش اصلا معلوم نیست چی میشه !! یهو یه جا غیب میشه یهو یه جا وصل میشه یهو ... !!
یکی به ما هم یاد بده چیجوری درست کنیم دیگه ...
این آموزشش اصلا معلوم نیست چی میشه !! یهو یه جا غیب میشه یهو یه جا وصل میشه یهو ... !!
ممد گیر نده دیگه آموزش به این خوبی ، کجاش بده آخه ؟![]()
اصلا معلوم نیست چیکار میکنی هومن خان
بازم ای بابا
الان کجاش رو گیر کردی ، خوشگل کردن تصویر ؟ سایه ها ؟ نورپردازی ؟ کجاش دقیقا ؟
توی این هم از همون شیوه سیب استفاده شده ها ، منتهی این سایه و لایه بیشتر از اون یکی داره
سلام...
اينم از فيلم،
خب خيلي از عمليات و كارهايي كه تو فتوشاپ انجام ميديم، به صورت ميانبر و با كليد هاي كيبورده!
شايد بشه بعضي هاش رو بدون ميانبر ها انجام داد تا تو فيلم مشخص باشه، ولي بازم خيلي هاي ديگه رو يا سخته، يا نميشه!
يني الان ما بايد بيايم توي فيلم هم متن بزاريم كه الان فلان كليد رو بزنيد!
و فرقش با حالت هاي فعلي، اينه كه به جاي عكس، متحركه!
پيشنهاد من اينه كه اول از همه كاربران يه آشنايي نميگم كامل، ولي مختصر با ابزار ها و منو ها پيدا كنن، تا مثلا وقتي گفته ميشه فلان كار رو انجام بديد، براشون خيلي مبهم نباشه!
------------------------
منم يه فيلم آماده كردم، اگه وقت شد آپلودش ميكنم،
سعي كردم خيلي واضح عمل كنم!
موفق باشيد♥♥♥
آقا محمد گل
اکثر ماها فتوشاپ رو خود به خود یاد گرفتیم ، گاها با دردسر های زیاد ، یه کمی ام خودت تلاش کن ، منو ها رو بگرد ، عملیات های مختلف رو انجام بده ، باور کن گذاشتن فیلم و عکس و غیره ، حتی واسه اونا که adsl دارن ، بازم خیلی آسون نیست
عجب مرد هنرمندی خود گوید خود خندد
ببخشید این محمد اقای گل ما یک موج اموزش تصویری رو راه انداخت اساتید هم همراه شدند حالا خودش داره کاسه کوزه ها رو به هم میشکنه .....
آقا الان چه ایرادی داره هم اموزش تصویری داریم و هم متن و عکس هرکی از هرکدوم می خواد بهره ببره
من از حاج هومن به نوبه خودم تشکر می کنم
البته اساتید هر چه سطح اموزششون رو به اماتورهایی مثل من نزدیکتر کنن مسلما افراد بیشتری ازاون استفاده می کنن
هومن جان توی آموزش 00:29 چیکار کردی که یهو لایر سیاه شد ؟!
خیلی ممنونم به خاطر زحماتت !
شما میتونی پی اس دیشو بذاری من با سایز های دیگه برای انجمنم میخام !
سعید جان چشم انتظاریم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)