به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره.از همکاران و مدیران محترم هم تقاضا دارم ببندنش چون این دوستمون ارمین تو تاپیک قبلی هم بحث رو در اخر به کل کل و دعوا و مخصوصا به بیراهه کشوند و مجبور شدند تاپیک رو قفل کنند.
بله
خیر
به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره.از همکاران و مدیران محترم هم تقاضا دارم ببندنش چون این دوستمون ارمین تو تاپیک قبلی هم بحث رو در اخر به کل کل و دعوا و مخصوصا به بیراهه کشوند و مجبور شدند تاپیک رو قفل کنند.
Last edited by sogol6561; 27-02-2009 at 13:58.
این تاپیک هم بجایی نمیرسه از اسم تاپیک معلومه!!!!
ولی فکر نکنم به دعوا کشیده بشه چون زیاد کسی این سیستم عامل رو ندیده و باهاش کار نکرده. هنوز زوده در مورد این سیستم عامل بحث کنیم.
یا علی
منم با نظر دوستان موافقم اگه تاپیک بسته بشه بهتره.
من که تو تاپیک مقایسه سیستم عامل ویندوز موبایل با سیمبین یه حرف منطقی ندیدم و بحث فقط خودشو به کل کل و دعوا کشونده بود.
این تاپیک هم معلومه عین اون یکی میشه.
به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره.از همکاران و مدیران محترم هم تقاضا دارم ببندنش چون این دوستمون ارمین تو تاپیک قبلی هم بحث رو در اخر به کل کل و دعوا و مخصوصا به بیراهه کشوند و مجبور شدند تاپیک رو قفل کنند.این نظر شماست ! ولی به نظر من این سیستم عامل در حال رشده و خیلی زود پیشرفت می کنه و جا داره که همین جا از آرمین هم به خاطر ایجاد این تاپیک تشکر کنم!این تاپیک هم بجایی نمیرسه از اسم تاپیک معلومه!!!!
ولی فکر نکنم به دعوا کشیده بشه چون زیاد کسی این سیستم عامل رو ندیده و باهاش کار نکرده. هنوز زوده در مورد این سیستم عامل بحث کنیم.
یا علی
به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره.از همکاران و مدیران محترم هم تقاضا دارم ببندنش چون این دوستمون ارمین تو تاپیک قبلی هم بحث رو در اخر به کل کل و دعوا و مخصوصا به بیراهه کشوند و مجبور شدند تاپیک رو قفل کنند.ین تاپیک هم بجایی نمیرسه از اسم تاپیک معلومه!!!!
ولی فکر نکنم به دعوا کشیده بشه چون زیاد کسی این سیستم عامل رو ندیده و باهاش کار نکرده. هنوز زوده در مورد این سیستم عامل بحث کنیم.سلاممنم با نظر دوستان موافقم اگه تاپیک بسته بشه بهتره.
من که تو تاپیک مقایسه سیستم عامل ویندوز موبایل با سیمبین یه حرف منطقی ندیدم و بحث فقط خودشو به کل کل و دعوا کشونده بود.
این تاپیک هم معلومه عین اون یکی میشه.
این جوری که نمیشه.
هرکی میاد میگه تاپیک بسته بشه.
اینجا مدیر و همکار داره.
به نظر تاپیک خوبیه.
شما هم اگر نظر دارید بدید.
ندارید ندید.
این که مقایسه نیست که بخواد دعوا بشه.
سيستم عامل آندرويد (Open Source) نيست....
البته من اينجوري برداشت كردم...
دوستان يكي لطف كنه چكيده اين مطلب رو اينجا بگه باقي دوستان هم متوجه شند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیدمالبته من اينجوري برداشت كردم...
کد:
http://www.symbian-freak.com/news/009/02/david_wood___we_are_more_open_than_android.htm
دوستان يكي لطف كنه چكيده اين مطلب رو اينجا بگه باقي دوستان هم متوجه شند...
یک نفر ترجمه کنه
Last edited by armin_software; 01-03-2009 at 14:48.
امان از دست این گوگل ما که نمیدونیم چه چیزایی رو باور کنیم چه چیزایی رو باور نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا علی
تا وقتی حداقل چند نفر از بچه های اینجا با این سیستم عامل کار نکرده باشن نمیشه بحث تخصصی کرد!!
اینکه حالا آینده خوبی داره , نداره , از Wm جلو میزنه , نمیزنه , همش حدس و گمان هست.
من این سیستم عامل رو ، روی تاچ پرو نصب کردم ولی کاملا سازگاری نداره با این گوشی ولی در کل سیستم عامل خوبی هست
و قابل قبوله.....
شاید در آینده این مشکل با آمدن ورژن جدیدتر برطرف بشه { امیداورم }
و ایکاش تاپیک به امکانات و بررسی اون می پرداخت ، به این شکل بهتر این سیستم عامل رو میشناختیم.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)