کیفیتی که باید داشته باشه رو نداره![]()
ای سونی اریکسون ...
نخیر ..
کیفیت عکس بهتر نشده .. تنها اندازه عکس بزرگتر شده ..
هنوز هم مشکل شارپ بودن لبه های اجسام به قوت خودش باقیه ..
تازه اون رزولوشن 72dpi هم بهبود پیدا نکرده ..
من که خیلی طرفدار سونی اریکسون هستم ، در مورد کیفیت عکس در مقایسه با نوکیا N95 با رزولوشن 300dpi و رنگ بندی عالی کم آوردم ..
واقعاً رقابت کردن با نوکیا و سامسونگ توی کیفیت دوربین برای سونی اریکسون اینقدر سخته ؟
؟
زیاد توجه نکن به این اعداد.دبلیو910 که صداش ضعیفه رو با عدد بالا نشون داده بود بر عکس ان81 که صداش دو برابر دبلیو910 بود.
مطمئنا کیفیت عکسهاش زیاد بالا نخواهد بود چون سری موزیک هستش اما مطمئنا از سایر 5 ها بهتره.فعلا که وارد بازار نشده و نسخه ی اولیه ی اونه.
آره من هم موافقم دبلو فقط برا صداست ولی کا فقط برای عکاسی و فیلم برداریه اگه این عکس رو با کا850 یا سی905 میگرفتن عالی از آب درمیومدمطمئنا کیفیت عکسهاش زیاد بالا نخواهد بود چون سری موزیک هستش اما مطمئنا از سایر 5 ها بهتره.فعلا که وارد بازار نشده و نسخه ی اولیه ی اونه.
دوست عزیز من ان95 در برابر کا850 کم آوردمن که خیلی طرفدار سونی اریکسون هستم ، در مورد کیفیت عکس در مقایسه با نوکیا N95 با رزولوشن 300dpi و رنگ بندی عالی کم آوردم ..
واقعاً رقابت کردن با نوکیا و سامسونگ توی کیفیت دوربین برای سونی اریکسون اینقدر سخته ؟
من خودم زمانی که کا850 رو داشتم امتحانش کردم![]()
خب اين عكس با نسخه نهايي كه گرفته نشده شما دارين غصه ميخورين!
دوست عزيز سري كت ديگه موجود نيست![]()
تازه lg هم شاخ شده و الان بهترین دوربین (فیلم و عکسبرداری) روی گوشی kc910 lg هست که
gsmarena انتخاب کرده ... واقعا هم عکسبرداری هم فیلمبرداریش بی نظیره !
جالبه که se c905 از رقیب سامسونگیش هم (i8510) خیلی ضعیفتر کار کرده فقط فلشش از همه بهتر
بوده ....
به نظرم دیگه se بهترین سازنده ی camera phone نیست .. فقط بلده ادعا و تبلیغ کنه و فلش خوب بسازه
ببينيد ديگه در مقايسه دوربينهاي 8 و 5 مثل زمان مقايسه دوربينهاي 2 مگاپيكسلي نيست كه اختلاف خيلي باشه. شما با چشمهاي خودتون همون عكسهايي كه GSMarena گذاشته رو بزرگ كنيد و ببينيد. اونقدري اختلاف نيست كه حالا ميگين ادعا و ...
ضمنا فكر كنم اون حرف ال در Walkman خوانده نميشه!!! ( با توجه به عنوان تاپيك)
راستش فکر می کنم اختلاف اونقدر هست که قابل توجه باشه ..
ضمناً اینجوری که من از منابع غیر مستند شنیدم ، سونی اریکسون واسه اینکه توی عرصه رقابت کم نیاره قرار بود به طرفدارهای خودش فرصت هایی رو بده که مجبور نباشن بین کیفیت پخش موسیقی و کیفیت دوربین ، تنها یکیشو انتخاب کنن ..
مثلاً عین همین سیاست رو سال 2006 در مورد w810 بکار گرفت که هم کیفیت دوربین k750 رو داشت و هم واکمن w800 .
گمون نکنم انتظار بیجایی باشه که بخواهیم یک دوربین با کیفیت رو همراه با واکمن داشته باشیم ..
Last edited by behzad1280; 31-03-2009 at 13:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)