ولی به نظر من با 12 مگاپیکسل و صفحه ی بزرگ و سیمبین واقعا گوشی خوبی می تونه باشه.امتیاز سیمبین برای نوکیاست....سامسونگ یا سونی هر گوشیه سیمبینی بزنند امتیاز و پولی میره تو جیب نوکیا...![]()
ولی از انی هم نگذریم که نوکیا هم یک 8 مگاپیکسلی زد.
ولی به نظر من با 12 مگاپیکسل و صفحه ی بزرگ و سیمبین واقعا گوشی خوبی می تونه باشه.امتیاز سیمبین برای نوکیاست....سامسونگ یا سونی هر گوشیه سیمبینی بزنند امتیاز و پولی میره تو جیب نوکیا...![]()
ولی از انی هم نگذریم که نوکیا هم یک 8 مگاپیکسلی زد.
اشکال که دارهدر ضمن مگه شما دیروز تو نمایشگاه بارسلون با این گوشی کار کردی که میگی اشکالاتی داره.
تا گوشی بیرون نیاد نمیشه در موردش نظر داد.
مدل بالاترین گوشی های htc ایراد دارند و میشه گفت هر گوشی ایرادهای خودش رو داره.
ولی می تونم بگم از ایرادها و اشکالات کمی برخورداره!
نینجا جان حتما منظور دوستمون از شاخ بودنش اینه که انتظار دارند با این گوشی ماهواره به هوا پرتاپ کنند.;3513091]
یکی هم اینکه دوست عزیز شما شاخ بودن رو تو چی خلاصه میکنید.میشه کمی توضیح بدی ببینیم که این گوشی به غیر از این امکانات عالی چه چیزه دیگه هم باید داشته باشه.![]()
سلام به همگی .این شوخی بود دیگه؟چون اگه جدی گفته باشی و این همه امکانات رو ندیده باشی و درباره ی کاملترین گوشی فعلی دنیا اینجوری گفته باشی..
مصطفی جان شما الان رو داری حساب میکنی و میگین کامل ترین گوشی دنیا ! که به نظر هیچ گوشی کاملی وجود نداره .
سونی اریکسون اسم این گوشی رو گذاشته unlimite ... ولی به نظر من این گوشی معایبی داره که جزء این گروه قرار نمیگیره .
معایبی مثل نداشتن اسپیکر استریو - نداشتن خروجی 3.5 میلیمتری - نداشتن USB بین المللی - نداشتن حداکثر امکانات 3G ( 3.6 مگابایت در سال 2009 ؟ ) - با وجود سیمبیان بودن Save کردن 30 مکالمه - ساپورت نکردن فایلهای ویدیوئی معتبر و ...
مصطفی جان این گوشی در ماه های آینده با نداشتن این امکانات با مشکل مواجه میشه . چون مطمئن باشین کمپانی های دیگه در فکر تولید بهتر هستن .
واژه شاخ بودن درست نیست ولی اگر از من میپرسید :یکی هم اینکه دوست عزیز شما شاخ بودن رو تو چی خلاصه میکنید.میشه کمی توضیح بدی ببینیم که این گوشی به غیر از این امکانات عالی چه چیزه دیگه هم باید داشته باشه.
این گوشی به جزء دوربین هیچ چیز جدیدی نداره .
من به امکانات جدید میگم شاخ .
امکاناتی مثل MultiTouch شدن گوشیهای جاوا توسط LG
امکاناتی مثل عریض کردن لنزهای دوربین توسط نوکیا
امکاناتی مثل ارتقاء دادن فیلمبرداری توسط سامسونگ ، اضافه کردن پورت HDMI به گوشی - استفاده از صفحات OLED - استفاده از بالاترین امکانات اینترنتی HSUPA - استفاده از آلیاژهای قابل بازیافت . استفاده از انرژی خورشید برای شارژ گوشی - و ....
من به این چیزها میگم شاخ . حالا دوستان اگر به دوربین گوشی بسنده میکنن مخلصشونمم هستیم .
دوستان برندهای دیگه ببخشید اگه تکنولوژی جدید در گوشیها استفاده شد و من ننوشتم ( کلا اینها رو به طور مثال گفتم )
مرسی از همگی .
30 مکالمه که امکان نداره حتی p990 هم بینهایته (عملآ) کلآ سیمبین این ویژگی رو داره.
کلآ خیلی از مشخصاتش اعلام نشده؛ اسپیکر استریو هم معلوم نیست، اما پورت 3.5 و usb رو قبول دارم.
بابا از گوشی نوکیا نگو که کپی n85 حالا لنزش هرچی میخاد باشه. اما سامسونگ خیلی داره خوب عمل میکنه.
مثلآ کدوم کشور HSDPA 7.2 داره؟ ما که اصلآ نداریم.
ولی این دلیل نمیشه بیاید از گوشی بد بگید کاستی رو که همه دارن. HD هم که بیاد بدیهاش آشکار میشه. سنگ محک لازمه .
اما گل بیخار نداریم.
سپاسگذارم
همون اول که گفتم هیچ گوشی کامل نیست !
Omnia HD نیومده من ضعفاشو میگم عزیز .
1. الان سال 2009 هستیم و بجای اینکه هر سال گوشیها وزنشون کمتر بشه ولی متاسفانه داره بیشتر میشه HD هم جز همین هستش.
2.اگر سامسونگ میاد از سیمبیان استفاده میکنه بهتر هستش کیفیت این سیستم عامل رو بالا ببره . نه اینکه بدتر بشه و برنامه های خاصی روی سیمبیان های سامسونگ اجرا نشن .
2. باتری گوشی مساله هستش ( البته هنوز کاملا مشخص نیست )
3. از گذاشتن این لایه روی صفحه نمایش گوشیهاش دست بر داره .
4. مموری کارت رو بغل گوشی میذاشت که کاربر نخواد گوشی رو به خاطر در آوردن مموری کارت خاموش کنه .
و ....
مخلصیم .
درود خدایگان بر تو ای امیر سامی
اینها که گفتی رو همه میدونیم
اولا که خوب اره من حرف ا الان زدم نه اینده
تا 5 روز پیش کاملترین رو میشد امنیا لقب داد
اما الان ایدو هست
و ثانیا ابنکه توی موبایل یه سری فاکتورهای اساسی هستن یه سری فاکتورها جانبی
فاکتورهای اساسی:
سیستم عامل برای ساپورت برنامه های لازم
دوربین بهتر برای رسیدن به مرز گرفتن جایگاه دوربین های حرفه ایی
تاچ اسکرین بودن برای راحتی کار و رضایت بیشتر کاربر از گوشی
و البته ال سی دی با کیفیت و با سایز مناسب
و باطری مناسب(که این یه قلم رو se توش استاده)
که چون فعلا همه ی اینها رو ایدو داره میشه گفت بهترینه
بقیه که گفتی شما همش جانبیه که کاملا قابل جله.ساپورت نکردن دایویکس وقتی که برنامش رو بشه نصب کرد چه اهمیتی داره؟مثلا خازنی نباشه ال سی دیش.چقدر مهمه مگه؟حالا مثلا oled نباشه و tft باشه.خیلی مهمه؟tft های سونی ارکسون به خق از خیلی ال سی دی های با تکنولوژی های ساخت دیگه کم نمی یارن.که اگه کم هم بیارن باز هم درجه اهمیتش زیاد نیست!خوشبختانه se تو بحث لوازم حانبی فوق العاده قوی هست و اگه کسی واقعا از این"مسائل جانبی"رنج ببره میتونه سریع رفعش کنه.
تنها ایراد ایدو رو شخصا HSDPA اش میدونم که تو ایران کمترین ارزشی ندارم و یادمون نره من و 99% کاربرانی که الان داریم اینجا گفتگو میکنیم داخل ایرانیم
شاد باشید![]()
نظر من این که نوکیا یه گام بزرگ به جلو برداشته در زمینه دوربین
چون تنها گوشی ای که مثل دوربین دیجیتال ها فاصله کانوای اش عوض میشه
دوربین نوکیاست و این به نظرم از قرار دادن ماژول 12 مگا پیکسلی مهم تره (اینو جدا بی تعصب میگم)
این رو ببینید
شارژر یونیورسال
شارژ کردن2012سال برای همه ی مدلهای گوشی !!
![]()
Last edited by ali racer; 18-02-2009 at 12:34.
سلام به همگی .
شاید توقعات من از کمپانی ها زیاده .
ولی به نظر من idou برای ماه های آینده میتونست بهتر از این باشه ( امیدوارم تغییرات اساسی داده بشه )
و اینکه یه چیز رو یکجا داشتن بهتر از چندچیز رو باهم داشتن هستش .
مخلصیم .
به نظر من سوني هنوز وقت داره كه تغييراتي توش بده! منظورم اينكه هنوز اصلا معلوم نيست! چون تو يكي از فيلماي Hands On كه من از اين گوشي ديدم وقتي طرف كاور لنز را كنار كشيد دوربين باز نشد! ( قاعدتا بايد اينجور باشه) پس اين نشون ميده كه هنوز خيلي كار داره!
حالا اون مشكلات جزئيش هم رفع ميشه انشالا!
فيلمبرداريش هنوز مونده... معلوم نيست چه گلي به سرمون بزنه! ولي در كل از زيبايي هيچي كم نداره. خيلي زيبا تر از گوشي هاي بعضي برند ها هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)