تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: دوستان کارت گرافیک برای 3D. قیمت تا 120. فقط nvidia لطفاً.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منظورم sparkle بود. آخه نوشته 768mb. اما در سایتش نوشته 192 بیتی هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

192 بیت Memory Bus Width است.
    768 مگا بایت Memory Size است.
    من با توجه به لینک sparkle دیدم که 768 مگی که معرفی کردند 192 بیتی هست و نه 256.
    میخوام بدونم 768 مگی یا 1 گیکی 192 و 256 بیتی چنده؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تفاوت قیمت چندانی با هم دیگه ندارند! بسته به نوع حافظه شون داره والبته 256 بیت حتما ddr3 خواهد بود! من 512 مگ رو خریدم 100 تومن !!!!!!!!!! اونیکیها رو نمیدونم! البته 256 بیت بود ها!
    شما پهنای باند رو با مقدار مموری اشتباه گرفتی ! بله اون 768 مگ ، پهنای باند 192 بیت داره و Gddr3 هم هست. البته به نظر من یا 9600Gt بخرید 135 تومن ( زوتاک ) یا 4670 بخرید که 100 تومنه .

4. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نه عزیزم شما اطلاعاتت به روز نیست !!!!!!!!!!!
    چون من چند وقته روزها کانکت نمیشم .
    کارتهای با پهنای باند حافظه 256 بیتی 9600 gso وارد بازار شده با هسته ی جدیدی که 48 یا 64 استریم پروسسور داره!!!
    چه ربطی داشت ؟ من یه مسئله دیگه رو گفتم . گفتم اون مدلی که ایشون گفتن حافظش 768 و مموری اینترفیسش 192 بیت هست . حالا چه ربطی به اون قضیه داره خدا میدونه . اون موضوع هم که خیلی وقته از دوستان دیگه شنیدم .
    یکم بیشتر دقت کن!
    چشم حتما .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام مجدد به همگی . ببخشید من هرچی گشتم مدل های این کارت های جدید gso با پهنای باند 256 بیتی رو پیدا نکردم. یکی از دوستان لطف می کنند یک لینک از یه مدل قرار بدند. در ضمن از کجا می تونم zotak یا 9600 gso تهیه کنم. امروز مقداری گشتم اما چیزی ندیدم. یکی یه آدرسی میده . (ترجیحا در ایران زمین) و نه بازار رضا.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

13

خب من در مورد اسپارکل صحبت نمیکردم که!!!!!!!!! شما داری به حرف من اشکال میگیری! انوم با نکته سنجی
    در مورد چی صحبت می کردی پس؟ یکم توضیح بیشتر میدادی بفهمیم داری درباره چی صحبت می کنی
    سلام مجدد به همگی . ببخشید من هرچی گشتم مدل های این کارت های جدید gso با پهنای باند 256 بیتی رو پیدا نکردم. یکی از دوستان لطف می کنند یک لینک از یه مدل قرار بدند. در ضمن از کجا می تونم zotak یا 9600 gso تهیه کنم. امروز مقداری گشتم اما چیزی ندیدم. یکی یه آدرسی میده . (ترجیحا در ایران زمین) و نه بازار رضا.
    آدرس دادن ممنوعه دوست عزیز.
    فکر می کنم برند galexy با این مشخصاتی که شما می خوای تو بازار رضا پیدا بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARASH BAHAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جنوب کرمانشاه

پيش فرض

اشتباه لپی بود با 9600gt عوضی شده بوده!
    9600gso هم 192 بیتی است
    ختم کلام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بالاخره این 9600 رو گرفتم. Zotac. چند روز باهاش دارم کار می کنم. برای گیم مناسبه و من مشکلی ندیدم. هر چند که من زیاد اهل گیم نیستم. اما برای کار من که texture painting به صورت real-time هست ، 512 مگ مموریش خیلی کمه. متناوباً موقع رنگ کردن بسیار کند عمل میکنه. و حالت قطعه شدن داره. آدم رو دیوونه می کنه.

کارت ASUS - GeForce 9500GT - 1GB یکی از دوستان رو امانت گرفتم و تست کردم. حال کردم. با این که سری 9500 هست و به نظر خیلی ها قدیمی ، داشتن 1 گیگ رم ، خیلی کمک می کنه. و من هیچ مشکلی ندیدم. خیلی راحت.

به طور خلاصه اگه کار گرافیک می کنید ، داشتن مموری زیاد به مراتب مهم تر است. همینطور که 9500 این رو برای من ثابت کرد.

کاشکی به جای این زوتاک یک ایسوز معمولی خریده بودم. بیشتر حال می داد و راحت تر بودم.
    Last edited by xsi_xsi; 25-02-2009 at 16:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

512 مگ مموریش خیلی کمه. متناوباً موقع رنگ کردن بسیار کند عمل میکنه. و حالت قطعه شدن داره. آدم رو دیوونه می کنه.
    512 مگ مموری کمه ؟ پس با این اوضاع 4870 هم تو کار شما کم میاره ؟!
    کارت ASUS - GeForce 9500GT - 1GB یکی از دوستان رو امانت گرفتم و تست کردم. حال کردم. با این که سری 9500 هست و به نظر خیلی ها قدیمی ، داشتن 1 گیگ رم ، خیلی کمک می کنه. و من هیچ مشکلی ندیدم. خیلی راحت.
    9500 که خیلی ضعیفتره و تازه 1 گیگ از سر معماریش زیاد هست ! شما نتیجه برعکس گرفتی ؟!
    به طور خلاصه اگه کار گرافیک می کنید ، داشتن مموری زیاد به مراتب مهم تر است. همینطور که 9500 این رو برای من ثابت کرد.
    نه خب اصلا این طور نیست . شما برو همه بازیها ها رو با این دو کارت تست کن و ببین چقدر تفاوت دارند . در بعضی بازیها که اصلا 9500 نمیتونه خوب کار بکنه . خصوصا اگه مانیتور بالای 17 اینچ باشه. تو بازی Grid در رزولوشن 1280 در 1024 حدود 27 فریم داده .

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

پس شما کاشکی اون 9600gso 1.5 گیگ رو می خریدی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •