راستی من خودم کار اسلیم فتوشاپ هستش ولی خیلی دوست دارم کار لگورو یاد بگیرم تک توک کار دیدم و زدم اما نه در حد خیلی خوب موافقید خودم یه تایپیک اموزش لگو سازی درست کنم شما و دوستان حرفه ای دیگر جمع بشن اموزش بدین؟
راستی من خودم کار اسلیم فتوشاپ هستش ولی خیلی دوست دارم کار لگورو یاد بگیرم تک توک کار دیدم و زدم اما نه در حد خیلی خوب موافقید خودم یه تایپیک اموزش لگو سازی درست کنم شما و دوستان حرفه ای دیگر جمع بشن اموزش بدین؟
احسنت احسنت احسنت واقعا عالی هستن من فکر میکنم شما یک مدرکی چیزی دارین یا حداقل چندسالی هست که کار میکنید وگرنه از یک آدم مبتدی نمیتونه اینطوری درست کنه در کل واقعا عالی هستن هرچند نتونستم هیچ کدوم رو ببینم خوب اگر ضمیمه ها نبود نمیتوسنم ببینم بازم میگم واقعا عالی هستن و حرفه ای
ممنون دوستان تو یه سایت دیگه upload کردم.
سلام..
ممنون كه يه جا ديگه آپ كردي،
من نميتونستم ببينم!
اين سري آخر هم خيلي خوب بود،
از " جنرال الكتريك " و " صنايع غذايي مزه " خيلي خوشم اومد!
"فرهنگ و هنر" خيلي تو هم شده!
ممنون،
موفق باشي♥♥♥
جنرال الکتریک جالب شده !
در ضمن یک سوال : این سیب زمینی ها رو اماده پیدا کردید با این آبجکت ها و یا پیدا کردید ؟
سلام
نه متاسفانه اون موقع از آبجکت ها استفاده نمی کردم همه اش طراحیه و سخت ترین قسمتش که اصلن هم به چشم نمیاد طراحی گوجه فرنگی بود![]()
شرکت "شیمیایی طوس" :
تعمیر و خدمات اتومبیل "مثلث":
فناوری اطلاعات و مالتی مدیا "مایکروسیس":
پیک موتوری "سما" سریع/ مطمئن/ ایمن:
![]()
سلام دوست جان
مثلث و مایکروسیس جالب هستن افرین...
راستی یه سوال دوست جان چرا کارات یه افکت خاص نداره و همش رنگبندی هستش؟
Last edited by hamed9; 18-02-2009 at 23:34.
سلام
برای huti هم توضیح دادم، کارها قدیمیه و اون موقع برای همه مهم بود که از آرمشون مهر درست کنند و چیزی که می خواستند رنگ های تخت بود.(خوب برای من هم این راحت تر بود) فقط در بعضی موارد که کار رو برای چاپ میدادند گاهی از افکت هایی هم استفاده کردم. که اکثرشون رو اصلن ندارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)