منظور این هست که با gps که داره مشخصات نقطه ای که عکس گرفته رو به جزئیات اطلاعات عکس اضافه میکنه.منظورش از این " camera images geo-tagging" که و مشخصاته c905 هم نوشتن چیه ؟
منظور این هست که با gps که داره مشخصات نقطه ای که عکس گرفته رو به جزئیات اطلاعات عکس اضافه میکنه.منظورش از این " camera images geo-tagging" که و مشخصاته c905 هم نوشتن چیه ؟
فیلم برداریش اگر hd نباشه vga رو شاخشه.شگ نکنید.که جایز نیست.دی..
دوستان حداقل حالا که بعد چند وقت سونی یه گوشی خوب معرفی کرده دلیل نمیشه شما به بقیه برندها توهین کنید یا بقیه فن بوی هارو به مسخره بگیرید! خواهشا رعایت کنید!
تایید میشه.البته مطمئنا شوخی میکنن دوستان.
ولی خوب هنوز نمایشگاه ادامه داره.اونها هم بیکار ننشستن.
مگه اینا شخص هستند که ناراحت میشین؟![]()
آره مگه اینکه یه 12 مگا پیکسلی بتونه 5های نوکیا رو زمین بزنه
x1اصلا چیزه خاصی نیستش که رقیب نخاد داشته باشه
من هیچوقت سونی اریکسون نمیخرم ولی دلیل نمیشه توهین کنم به بقیه
Last edited by Mo7amad; 16-02-2009 at 12:39.
چشم
خدا کنه مثل 990 ایراد گنده روش نزاره تا بتونه گوشی های بعدیشو بفروشه
با این lcd حال میده تو گوشی فیلم نگاه کنی لامسب lcd نیست که مانیتوره
حالا اون Tv كه نوشته خيلي هم دليل نمي شه ها
كلا Se هميشه بايد يه جاش بلنگه
حالا ببين چه گندي مي خواد تو ايت Idou بزنه![]()
واسه این گفتم داره چون c902 هم همین منو رو داره با همین پورت se ازش استفاده میشه.حالا اون Tv كه نوشته خيلي هم دليل نمي شه ها
كلا Se هميشه بايد يه جاش بلنگه
حالا ببين چه گندي مي خواد تو ايت Idou بزن
در ضمن انگار سیستم عاملش با 5800 متفاوته اسمش سیمبین اپن سورسه. خدا کنه برنامه واسش زیاد بشه وگرنه بازم مثل uiq برنامه ها کمتر از s60 میشه.
gsmarena میگه سیستم عامل بسیار سریعه حتی در مقایسه با آیفون، امیدوارم درست گفته باشه.
اگه زاقارت توهینه شرمنده منظور بدی نداشتم. ویرایشش میکنم.دوستان حداقل حالا که بعد چند وقت سونی یه گوشی خوب معرفی کرده دلیل نمیشه شما به بقیه برندها توهین کنید یا بقیه فن بوی هارو به مسخره بگیرید! خواهشا رعایت کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)