سلام
این بازی سازها به کجا ها رفتن و عجب ایده هایی رو برای بازی انتخاب می کنند. امیدوارم بازی جذابی از آب در بیاد. البته EA کارنامه درخشانی داره.
سلام
این بازی سازها به کجا ها رفتن و عجب ایده هایی رو برای بازی انتخاب می کنند. امیدوارم بازی جذابی از آب در بیاد. البته EA کارنامه درخشانی داره.
WOW این Gametrailer یه GamePlay از بازی گذاشته واقعاً بازی فوق العادست، خیلی Gameplay شبیه GodOfWar به نظر میرسه ولی حقیقتاً قشنگ درست کردن حتی اگر شبیه GOW باشه که اصلاً عیب نیست، بازیه محشریه خیلی خیلی حیف که برای PC نمیاد بازی کلی هم توش Nudity و s-e-x داره البته اینو یکی از سازندگان بازی در مصاحبه با GameTrailer میگفت کلاً خیلی قشنگ جهنم رو ساختن من که حقیقتاً حال کردم خوبه دیگه Xbox داران هم میتونن حالا بازی شبیه GOW بازی کنن، عالیه عالی، برای PSP هم نسخه ای میاد که خوبه ما بازی میکنیم.
قسمت هایی از Gameplay بازی جالبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی برای PC نمیاد پست اول سام زده که برای 3 پلتفرمه؟؟؟؟
نه برای PC نمیاد برای Xbox360, PS3 و نسخه ای هم برای PSP میاد.
wow
چقدر جالبه انتظاراتم از بازي بدجوري بالا رفت
بدون شک یکی از بزرگترین عنوان ها خواهد شد ! البته یه Gameplay کامل و درست و حسابی نبود اما با همین Trailer هم آدم متوجه میشه که بازیه بزرگی خواهد شد ! فقط امیدوارم همین یه سلاح رو نداشته باشه !
مگه میشه EA پول پرست که فقط پول براش مهمه بازی را واسه PC نزنه وقتی من تاپیک را زدم از اون منبعی که استفاده کردم زده بود واسه PC هم میاد.
ولی الان هرجا بری برا PC نزدن ! نمونش IGN و GameSpot !
نه برای PC نمیاد، مصاحبه سازنده بازی رو با GameTrailer ببنید میگه برای چه پلتفرمهایی میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)