عزیز جون اون آنتی رو که معرفی کردی من نوشتمش!!!
عزیز جون اون آنتی رو که معرفی کردی من نوشتمش!!!
Last edited by picher_s; 17-02-2009 at 09:09.
سلام
فقط یه بخش مهم دیگه (سرویس) میمونه که چون شلوغه نمیشه تمامشو برسی کرد
نتیجه های که من گرفتم
احتمال داره مشکل از سیستم باشه و با تعویض ویندوز درست بشه چون شما گفتی:
چه دلیلی داره که ویروس کلید ها و شکلک ها رو غیر فعال کنه خوب جلوی باز شدن این مرورگرو هم میگرفت (ولی به احتمال زیاد سیستم آلوده)با اپرا که می آم بسته نمیشه...ولی همه کلیدهای نقل قول وشکلکها و همه چی برام غیرفعال شده...
راه دیگه اینه که تمام درایو ها رو پاک کنید (فرمت) حتی اگه فلش یا حافظه جانبی دارید و یه بار دیگه ویندوز بریزید ( که این کارو اگه اطلاعت مهم دارید بهتون پیشنهاد نمی کنم انجام بدین)
راه دیگه که قبلا گفتم استفاده از چند آنتی قوی و به روز هست (احتمال داره که ویروس بگیره)
آخرین راه شما می تونید این نرم افزارو دانلود کنید(حجم 24 MB):
این نرم افزار یه فایروال معروف هست هر برنامه ای چه معمولی چه ویروس اگه بخواد اجرا بشه باید از شما اجازه بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یه کاربر حرفه ای باشید ویروس تشخیص میدید و جلوی اجراشو می گیرید
شبیه به نرم افزار zone alram ولی یه ویژگی بسیار خوبش اینه که نشون میده که چه نرم افزارهایی در حال اجرا هستند(process)
حتی ویروس های قوی که مخفی میشن(کظم غیض و ...) رو هم هم میتونه نشون بده و به راحتی هر برنامه ای رو میبنده
پیشنهاد من به شما اینه که این برنامه رو نصب کنید و به بخش process activity برید اگه ویروس تشخیص دادید خوب میبندینش یا جلوی فعالیتشو می گیرید اگه نه که یه عکس کلی از این قسمت بگیرید و در این جا قرار بدید تا من و دوستان شما رو بهتر راهنمایی کنیم
اگه ویروس کظم غیض بود که باید خدا رو شکر میکردی چون با چند تا روش ساده دستی جلوی فعالیتشو می گرفتیم ولی متاسفانه ویروس kazme_ghayze نیست
MichaelQwertyجان الان دارم با IE پست میدم!!بعضی وقتا مثه الان صفحه تا چن وقت بازه..و بعضی وقتا اصن
هنوز باز نشده بسته میشه...
وای من چی کار کنم...فرمت اصلن نمیتونم کنم...یعنی راه غیر فرمت و اون فایروال نیست؟
خواهش میکنم کمک کنین....من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم![]()
راستشو بخوای من شک کردم که سیستمتون ویروس داشته باشه شاید یه خرابی در ویندوز باشه
فقط درایو C رو فرمت و ویندوز نصب کنید
به این لینک برو و یه نرم افزار کم حجم هست(کمتر از 2mb) که پروسه های در حال اجرا رونشون میده دانلود کن و عکس پروسهاتو اینجا بزار تا شاید بشه فهمید مشکل سیستمت چیه
لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MichaelQwertyجان ممنونم
الان دانلود میکنم ولی گذاشتنش یذره طول میکشه چون کارایی که گفتی رو زیاد بلد نیستم..
میدونی یبار که با IE 1ساعت کار کردم و صفحه بسته نشد...ولی هنوزم نمیتونم firefox رو نصب کنم
خداکنه ویروسی نباشه..![]()
سلام
کافی نرم افزارو بعد از نصب باز کنی بعدش تمام برنامه های در حال اجرا رو نشون میده
برای عکس گرفتن هم از کلید PrtScr استفاده کن (سمت راست F12) ودر نرم افزار paint ویندوز پست کن
و عکس ها رو در سایتیا هر سایت دیگه آپلود کن و لینکشو بزار اینجا تا دوستات بررسی کنند که مشکل از ویروس یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MichaelQwertyجان
اگه شما نبودین من نمیدونم باید چیکار میکردم..ممنون از کمکت
نمیدونم نگا کن ببین درسته؟یا نه....
عکس دیده میشه؟ درست گرفتم عکسو؟
![]()
Last edited by V E S T A; 19-02-2009 at 13:20.
خوب معلومه دوستای دیگه که اطلاعاتشون نسبت به من بیشتره کمکتون می کردناگه شما نبودین من نمیدونم باید چیکار میکردم
من اگه جای شما بودم شروع می کردم از بالا دونه دونه برنامه ها رو روشون کلیک راست و بعدش remove و ok می کردم به غیر از برنامه هایی که اطمینان داشتم ویندوز بدون اونا نمی تونه کار کنه
من دقیقا در مورد برنامه هایی که روی سیستم نصب کردین اطلاعات ندارم ولی در مرحله اول این برنامه ها رو از کار بندازین
matlabserver,VAIO Event Service...,Mcore
این فایل Mcore سه تاست هر سه تا رو ببند بعد ببین میتونی فایر فاکسو نصب کنی
اگه نشد در مرحله بعد همه رو ببند به غیر از security task manager و windows explorer وحالا امتحان کن ببین میشه فایر فاکس نصب کرد
دیگر دوستان هم یه نگاه بندازن و نظر بدن چه برنامه ای مشکوکه
همه رو بستم ولی 3تاش بسته نشد...firefox رو هم نمیتونم بازم نصب کنم..ممکنه اصن کامپیوترم ویروسی
نباشه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)