هارد منم از همین نوع هستش
به این میگن آخر بد شانسی
ممنون از راهنماییت saviss جان
هارد منم از همین نوع هستش
به این میگن آخر بد شانسی
ممنون از راهنماییت saviss جان
به این موضوع اصلا ربطی نداره آقای ساویز !
اگه اینطوره پس هارد 500 گیگ مکستور دیاموند من دیگه باید آخر طق طق باشه (طبق گفته شما)!
نه من تنها ، دو تا از دوستای دیگه ی من هم این مدل هلرد رو تقریبا تو یه تاریخ گرفتیم و هیچ سر صدایی ندیدیم
ازشون.
_________
"بی خیال همه 75 " جان من پست های این تاپیک رو دنبال می کردم .. تا جایی که (جمعه 12 روز پیش ) مین بوردم
ایراد برداشت و نتونستم آن شم .
Sorry
بعد از طی این تمام مراحلی که بهت گفتم .. تنها نکته ای که می مونه (یا تنها نتیجه ای که بدست میاد ) اینه که
سیلندر هارد شما ایراد برداشته . که این مورد معمولا در اثر کار زیاد و فرسودگی به وجود میاد .پ
من یه دونه از هارد هام این شکلی هست ، اگر چه بهم توصیه کردن که سریعتر اطلاعاتم رو به یه هارد جدید منتقل
کنم .. ولی تا الان که23 ماه از به سر و صدا افتادن هاردم گذشته ،هیچ مشکلی واسش نیومده
موفق باشی
دیروز صبح موقع روشن کردن هاردم یه تق تقی ازش اومد توجهی بهش نکردم اما یهو سیستم هنگ کرد ریست کردم دیدم ویندوز بالا نیومد
به الاجبار ویندوز رو عوض کردم
به تجربه اینو فهمیدم موقه شنیدن این صدا باید سیستم رو خاموش کرد و از برق کشید . اینطوری احتمال آسیب دیدن سخت افزار و یا نرم افزار خیلی کمتر میشه
هارد منم مکستور 500 هستش و تازه گرفتم به نظرم صداش یه مقدار خارج از استاندارد هستش
سلام دوستان
ببخشید اگه یهو اومدم وسط بحث!
من یه هارد یک ترابایت Seagate چند روز پیش خریدم، صدای عجیبی داره! یه صدای kher kher مانندی میده و وقتی داره روش کپی میشه خیلی بیشتر میشه صداش!
بیرون از کیس هم که وصلش کردم همینجوره وقتی دست میذاری به بدنش یه حالتی داره مثل اینکه توی چرخش به یه جایی گیر کنه و می لرزه!
کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
ممنون
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
نمیدونم چشه!!! Seagate 500gb
من این تاپیک رو زدم و به یه نتایجی رسیدم:
توی خود وبسایت Seagate زده که سری 7200.11 مشکل داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مشکل من .....از بین رفتن اطلاعات نیست اما صدا میده انگار که داری دنده دو چرخه عوض میکنی ( بعضی وقتا) و همون طور که دوستمونم گفت صدا خر خر میده - من 20 روزم نیست که خریدمشA firmware issue has been identified that affects a small number of Seagate Barracuda 7200.11 hard drive models which may result in data becoming inaccessible after a power-off/on operation. The affected products are Barracuda 7200.11, Barracuda ES.2 SATA, and DiamondMax 22.
حالا زده که باید:
firmware آپگرید کرد، که اونم احتمال داره درست نشهگند بزنن این seagate رو
اون تاپیکی رو که زدم اون بالا رو نگاه کنید ( با عکس نشون دادم کل جزییات رو) - و نظر بدید
Last edited by classiquecrime; 07-03-2009 at 21:26.
دوستان عزیز میخوام هارد اینترنال 500 بگیرم
بین وسترن، هیتاچی، و سی گیت کدوم بهتره؟
اینطور که شما میگین سیگیت افتضاحه
لطفا با منبع و قیمت پیشنهاد بدین
ممنون
western digital green و samsung spinpoint f1 بهترینهای سال 2008 از نگاه کارشناسان به روایت از روزنامه بزرگراه فناوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)