تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: کمک سیستم تا سقف 1100000چی بگیرم؟؟؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ضمنن یه مسئله.در مورد شبکه. این مینی که گفتید برای شبکه چطوره؟ ( یه شبکه lan خونگی هم داریم که اونم بی نصیب نمونه)
    برای شبکه که مناسبه. البته اگه تا اردیبهشت صبر کنی ، انتخاب های خیلی بهتری هم می تونی انجام بدی. تا اون موقع کارت های 285و295 انویدیا هم تو بازار جا می افتن و حتی ممکنه نسل بعدی کارت های ati هم عرضه بشن.!!
    در ضمن فنوم 2 هم با قیمت بسیار مناسب وارد بازار می شه!

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ok . پس من دنبال آپدیت قطعاتم تا اول اردیبهشت که اگه خدا یاری کنه و قیمتا بالا نره سیستمو جمع کنم.
    البته اون موقع دوباره با بچه ها یه هم فکری ای میکنم.
    تشکر از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان،من نمیدونم شما این سیستمهارو برای چه استفاده ای پیشنهاد میدید و اینکه آیا در مورد عملکرد برنامه های گرافیکی مثل مکس و مکانیکال و محاسباتی مثل کد و کتیا پقدر اطلاعات دارید!! من خودم در این موارد تقریبا صفر هستم اما فکر میکنم برای کار با مکس، نیاز به core و clock بالا داریم. و بعد از اون به مقدار لا اقل 4 گیگ رم.
    البته به مادر برد سریع و خنک قبل از اونها باید بپردازیم. جالب هست که بدونید،کارت گرافیک اصلا در کار با مکس مستقیما ارتباط نداره و فقط جهت نمایش تصاویر عمل میکنه(من اینجوری فکر میکنم). هسته گرافیک برای باز گشایی و رمز گشایی بسته های نرم افزاری بازیهای وی دیویی کاربری داره. ما که اینجا چیزی واسه کدینگ کردن نداریم!!
    پس تا میشه باید سی پی یو قوی بشه . مادربرد.
    من یک سیستم biostar i45 و q9550 با 8 گیگ رم جی اسکیل بستم اما اصلا جواب نگرفتم. کارت گرافیک هم سافایر 4650 هایپر به 1 گیگ گرفتم(512 واقعی) ولی بازم تو v-ray سی پی یو 100% هست. چرا؟؟ مدت هم تا حدود 10% اختلاف داره نسبت به e6550!!

دوستان لطف میکنید اشتباهاتم رو متذکر بشید!؟ در همه موارد(نرم افزار و سخت افزار) os:vista 64 bit
    soft ware :cad,max photoshap 64bit&32bit
    Last edited by ~mohammad~; 12-03-2009 at 07:43.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •