من اين نرم افزار رو دانلود كردم ولي وقتي كه ميخوام نصبش كنم تا يه جايي نصب ميشه بعد صفحه خود به خود پاك ميشه
چي كار كنم؟؟؟؟
من اين نرم افزار رو دانلود كردم ولي وقتي كه ميخوام نصبش كنم تا يه جايي نصب ميشه بعد صفحه خود به خود پاك ميشه
چي كار كنم؟؟؟؟
نخیر دوست عزیز بعد از دانلود یه قسمتی برای ثبت نام داره که در عرض چند ثانیه می تونی ثبت نام کنی.نوشته شده توسط hp1361
دوست عزیز موقع نصب چه خطایی میده؟ بگو تا بگم مشکل از کجاست.نوشته شده توسط vahid19
![]()
والا خطا كه نميده
همين طور خود به خود صفحه بسته ميشه
دوست عزیز احتمالا فایل اجرائی شما به طور ناقص دانلود شده. یک بار دیگه دانلود کن اگر بازهم مشکلت حل نشد به نظرم مشکل از ویندوزته و باید عوضش کنی.نوشته شده توسط vahid19
اگر دوستان راه دیگه ای به نظرشون می رسه لطفا کمک کنن.
دوستان حالا که از تاپیک استقبال شده یک پیشنهاد دارم و اون اینه که هر کی ID خودش رو تو افسونگر مسنجر تو همین تاپیک اعلام کنه (البته اگه خواست) تا با همدیگه تو یه محیط دیگه ای هم ارتباط داشته باشیم و اگر کاری داشتیم برا هم پیغام بذاریم.
بیایید یواش یواش این مسنجر رو راه بندازیم و تالارهاش رو شلوغ کنیم و اعضای پی سی ورلد جزو اولین کاربرای فعالش باشند.
از خودم شروع می کنم:
ID من تو افسونگر مسنجر MOH3N هست. اگه کاری بود در خدمتم.![]()
منتظرم تا بقیه دوستان همراهی کنن![]()
Last edited by Razel; 25-04-2006 at 01:46.
من بعد اين كه بتوننم دانلود كنم حتما اعلام ميكنم
و طرفدار اين برنامه هم هستم
دوست گرامینوشته شده توسط razel
آیا فرستادن اس ام اس با این نرم افزار براستی رایگان هست و هیچ گونه هزینه ای در پایان ماه روی قبض نخواهد آمد؟ اصلا آیا نیازی به شماره ی همراه هست ؟
دوست عزيز اين مسنجر از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر sms را رايگان ارسال مي كنه در ضمن نيازي نيست شماره موبايلت رو بدي بهمين خاطر پولي روي قبضت نمي آيد .
فقط در پايان sms دريافتي ID شما رو مي نويسه !
دوست عزيز بهتره يه سري هم به سايتش بزني .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)