سلام ...
عجب چیزه باحالی ساختن اینا .. من تازه کارم .... بذارید یکم بازی کنم رکوردمو میذارم براتون ...
فقط یه سوال :
هرکی با پروفایل خودش بازی کنه ، تو قسمت آنلاین توپ هاس با بقیه پروفایل ها قاطی نمیشه ؟؟؟
سلام ...
عجب چیزه باحالی ساختن اینا .. من تازه کارم .... بذارید یکم بازی کنم رکوردمو میذارم براتون ...
فقط یه سوال :
هرکی با پروفایل خودش بازی کنه ، تو قسمت آنلاین توپ هاس با بقیه پروفایل ها قاطی نمیشه ؟؟؟
با تشکر
شدیدا شرمنده
از هول حلیم افتادم تو دیگ باورم نمیشد این بازی یک تاپیک داشته باشه
بای
سلام.
من چه جوری برجم ثبت کنم تو نت ؟؟؟؟؟ میزنم کانکت ولی اتفاقی نمیوفته![]()
تازه چاپتر 1 رو تموم کردم ... شما چند تا توپ براتون موند آخرشماله من 106 تا ..... خوبه ؟؟
چرا این دوتا لینک دانلود داره
من از اون یکی تاپیک دانلود کردم 60 میگ
الان نوشتید یکی 60 میگ یکی 100 میگ ، اونا چیه ؟
سلام به همگی.
من تا اونجاش رفتم که باید یه سری قطعات کامپیوتریو بزاری رو هم به کامپیوتر ماما برسی اونجا سوال کنی ازش ولی ادامش نمیدونم چی میشه![]()
میبخشید میشه بگین توی قسمت Corporation چجوری تعداد گو ها رو زیاد کنیم ؟ من یه بار رفتم تو دیدم نوشته +3 میشه بگین چه فانونی وجود داره که تعداد گو ها بالا میره ؟
توی هر مرحله یه تعداد گو باید جمع کنی ولی اگه بیشتر جمع کردی اون گوهای بیشتر اضافه میشن
من حداکثر به 36 متر رسیدم اما حدودا دو ماه پیش بود الان میرم دوباره درست کنم عکس بگذارم راستی حواستون باشه که هر چی بیشتر از 300 گو جمع کنید دیگه تو مرحله ی tower به تعداد گوهاتون اضافه نمیشه مثلا من 869 تا جمع کردم
سلام
من هنوز 72 تا گو بیشتر ندارم اینم برجم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)