دوستان اگر کسی از منبع رنجرووری روی پراید صدا داره بذاره
دوستان اگر کسی از منبع رنجرووری روی پراید صدا داره بذاره
روی منبع پراید پسرخاله ام کلیدی گذاشته بود که اگر اون و می زد اگزوز صدا می داد و اگر کلید رو خاموش می کرد صدا برداشته میشد این چیکار کرده بود !!!
از پسرخالت نپرسیدی آمدی اینجا میپرسی(به قول قدیمیا به حق چیزای نشنیده)
بپرس به ما هم بگو
اخه باهاش قهرم![]()
حالا شاید فیلسوفی پیدا شد ما رو هم به جواب رسوند ...
شما برای اینکه صدای اگزوزت نرم بشه ، چند تا سوراخ با قطر های گوناگون روی فلز بدنه اگزوز ایجاد کن ، دقت کن که سوراخ ها هم اندازه نباشند و قطرشان مانند سوراخ های فلوت یکدست نباشد. مقلن اولی یک میلیمتر ، دومی دو میلی متر. این اگزوز که من به شما پیشنهاد می کنم را باید در تراشکاری بسازی ، همین جوری دستی و بی ابزار نمی شود ساخت ، شاید روزی اگزوزها به درد نواختن موسیقی بخورند.
چه خوش شود گند هوایی که از اگزوز بیرون می آید ، اگر اگزوز نی انبان شود.
ما که چیزی نفهمیدیم فک کنم خودت هم نفهمیدی چی گفتی !!!!!
چرا رو مصرف سوخت تاثیر منفی داره؟!ولی باید بهت بگم تو این بی بنزینی این فکر صدا دار کردن رو از سرت بیرون کن چون روسوخت تاثیر منفی داره من خودم روپرایدم عملی کردم میدونم چه بدبختی داره
سلام به برو بچ خفن اگزوز .. آقا من میخوام اکزوز پراید رو صدا شو پیستی کنم میشه..و باید ببرم تراش کاری منبع داخل بر داره و پراید چند تا منبع داخل اکزوز داره ..و میشه منبع در نیاری و وبا میخ اکزوز رو سوراخ کرد وصدا توپ بده ... ضرر نداره برای ماشین کلان..
راهنمایی از دوستان با تجربه میخوام صداش بشه مثل ماشین فراری... نه کم باشه نه زیاد که بد بشه..
چاکرم ؟![]()
Last edited by m jax; 15-06-2010 at 20:25.
برادر من شما اگه میخوای استاندارد باشه حتما باید اگزوز رو عوض کنی و اسپرت بندازی که بازم توصیه نمیشه.چون این پلیس ها منتظرن یه چیزی از آدم پیدا کنن که گیر بدن و بعد هم پارکینگ و هزار بدبختی!!سلام به برو بچ خفن اگزوز .. آقا من میخوام اکزوز پراید رو صدا شو پیستی کنم میشه..و باید ببرم تراش کاری منبع داخل بر داره و پراید چند تا منبع داخل اکزوز داره ..و میشه منبع در نیاری و وبا میخ اکزوز رو سوراخ کرد وصدا توپ بده ... ضرر نداره برای ماشین کلان..
راهنمایی از دوستان با تجربه میخوام صداش بشه مثل ماشین فراری... نه کم باشه نه زیاد که بد بشه..
چاکرم ؟![]()
ماشین خودم رو دو بار بردن پارکینگ.
بدبختی اینه صدای اگزوز اگه زیاد باشه هیچ جا باش نمیشه بری!روشنش کنی دمه خونه هم گیر میدن بهت!
ممنون از راهنایی شما.. شما رو نمی دونم کجایی ..ولی تو شهر ه ماپلیس از این غلطا نمی تونه بکونه همه اشنا هستن و زیر میزی ... از این نظر خیالت راحت..
.................................................. ............................................
خوب حالا اگزوز : من دیدم یکی اگزوزش در دور موتور پایین صدا کم داشت و باگاز دادن ودر دور های بالا صدای خفن توپ زیاد این توری کسی میدونه باید چکار کرد.... برای پراید..
Last edited by m jax; 16-06-2010 at 16:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)