تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: صدای اگزوز!!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اگر کسی از منبع رنجرووری روی پراید صدا داره بذاره

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

روی منبع پراید پسرخاله ام کلیدی گذاشته بود که اگر اون و می زد اگزوز صدا می داد و اگر کلید رو خاموش می کرد صدا برداشته میشد این چیکار کرده بود !!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

روی منبع پراید پسرخاله ام کلیدی گذاشته بود که اگر اون و می زد اگزوز صدا می داد و اگر کلید رو خاموش می کرد صدا برداشته میشد این چیکار کرده بود !!!
    از پسرخالت نپرسیدی آمدی اینجا میپرسی(به قول قدیمیا به حق چیزای نشنیده)
    بپرس به ما هم بگو

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از پسرخالت نپرسیدی آمدی اینجا میپرسی(به قول قدیمیا به حق چیزای نشنیده)
    بپرس به ما هم بگو
    اخه باهاش قهرم
    حالا شاید فیلسوفی پیدا شد ما رو هم به جواب رسوند ...

داره خودمونی میشه ildi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Viktoria

پيش فرض

شما برای اینکه صدای اگزوزت نرم بشه ، چند تا سوراخ با قطر های گوناگون روی فلز بدنه اگزوز ایجاد کن ، دقت کن که سوراخ ها هم اندازه نباشند و قطرشان مانند سوراخ های فلوت یکدست نباشد. مقلن اولی یک میلیمتر ، دومی دو میلی متر. این اگزوز که من به شما پیشنهاد می کنم را باید در تراشکاری بسازی ، همین جوری دستی و بی ابزار نمی شود ساخت ، شاید روزی اگزوزها به درد نواختن موسیقی بخورند.
    چه خوش شود گند هوایی که از اگزوز بیرون می آید ، اگر اگزوز نی انبان شود.

6. این کاربر از ildi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما برای اینکه صدای اگزوزت نرم بشه ، چند تا سوراخ با قطر های گوناگون روی فلز بدنه اگزوز ایجاد کن ، دقت کن که سوراخ ها هم اندازه نباشند و قطرشان مانند سوراخ های فلوت یکدست نباشد. مقلن اولی یک میلیمتر ، دومی دو میلی متر. این اگزوز که من به شما پیشنهاد می کنم را باید در تراشکاری بسازی ، همین جوری دستی و بی ابزار نمی شود ساخت ، شاید روزی اگزوزها به درد نواختن موسیقی بخورند.
    چه خوش شود گند هوایی که از اگزوز بیرون می آید ، اگر اگزوز نی انبان شود.
    ما که چیزی نفهمیدیم فک کنم خودت هم نفهمیدی چی گفتی !!!!!

8. 2 کاربر از ferdfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی باید بهت بگم تو این بی بنزینی این فکر صدا دار کردن رو از سرت بیرون کن چون روسوخت تاثیر منفی داره من خودم روپرایدم عملی کردم میدونم چه بدبختی داره
    چرا رو مصرف سوخت تاثیر منفی داره؟!

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به برو بچ خفن اگزوز .. آقا من میخوام اکزوز پراید رو صدا شو پیستی کنم میشه..و باید ببرم تراش کاری منبع داخل بر داره و پراید چند تا منبع داخل اکزوز داره ..و میشه منبع در نیاری و وبا میخ اکزوز رو سوراخ کرد وصدا توپ بده ... ضرر نداره برای ماشین کلان..

راهنمایی از دوستان با تجربه میخوام صداش بشه مثل ماشین فراری... نه کم باشه نه زیاد که بد بشه..

چاکرم ؟
    Last edited by m jax; 15-06-2010 at 20:25.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام به برو بچ خفن اگزوز .. آقا من میخوام اکزوز پراید رو صدا شو پیستی کنم میشه..و باید ببرم تراش کاری منبع داخل بر داره و پراید چند تا منبع داخل اکزوز داره ..و میشه منبع در نیاری و وبا میخ اکزوز رو سوراخ کرد وصدا توپ بده ... ضرر نداره برای ماشین کلان..

راهنمایی از دوستان با تجربه میخوام صداش بشه مثل ماشین فراری... نه کم باشه نه زیاد که بد بشه..

چاکرم ؟
    برادر من شما اگه میخوای استاندارد باشه حتما باید اگزوز رو عوض کنی و اسپرت بندازی که بازم توصیه نمیشه.چون این پلیس ها منتظرن یه چیزی از آدم پیدا کنن که گیر بدن و بعد هم پارکینگ و هزار بدبختی!!
    ماشین خودم رو دو بار بردن پارکینگ.
    بدبختی اینه صدای اگزوز اگه زیاد باشه هیچ جا باش نمیشه بری!روشنش کنی دمه خونه هم گیر میدن بهت!

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برادر من شما اگه میخوای استاندارد باشه حتما باید اگزوز رو عوض کنی و اسپرت بندازی که بازم توصیه نمیشه.چون این پلیس ها منتظرن یه چیزی از آدم پیدا کنن که گیر بدن و بعد هم پارکینگ و هزار بدبختی!!
    ماشین خودم رو دو بار بردن پارکینگ.
    بدبختی اینه صدای اگزوز اگه زیاد باشه هیچ جا باش نمیشه بری!روشنش کنی دمه خونه هم گیر میدن بهت!
    ممنون از راهنایی شما.. شما رو نمی دونم کجایی ..ولی تو شهر ه ماپلیس از این غلطا نمی تونه بکونه همه اشنا هستن و زیر میزی ... از این نظر خیالت راحت..
    .................................................. ............................................
    خوب حالا اگزوز : من دیدم یکی اگزوزش در دور موتور پایین صدا کم داشت و باگاز دادن ودر دور های بالا صدای خفن توپ زیاد این توری کسی میدونه باید چکار کرد.... برای پراید..
    Last edited by m jax; 16-06-2010 at 16:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •