دوست عزیز فقط یه نکته درباره آیفون بگم .......
این مشکل حل شده ........ و میتونی روی آیفون بلوتوث دار هم حساب باز کنی....!!فقط باید با مشکل بلوتوثش کنار بیای
البته گوشی رو با برنامه هک کردن ......
;-)
دوست عزیز فقط یه نکته درباره آیفون بگم .......
این مشکل حل شده ........ و میتونی روی آیفون بلوتوث دار هم حساب باز کنی....!!فقط باید با مشکل بلوتوثش کنار بیای
البته گوشی رو با برنامه هک کردن ......
;-)
با شما موافقم ولي خوب htc يه پيشنهاد اغوا كننده است.
متاسفانه هنوز از نزديك نديدم
اين گوشي هم امكانات فوقالعادهاي داره. دوربين 8 مگا و 16 گيگ حافظه. فقط اينكه تا الان گوشي سامسونگ نداشتم ولي ميتونه تجربه خوبي باشه.
اتفاقا يكي از انتخابهاي خودم هم اپل بود ولي نداشتن بلوتوث خيلي عجيبه. ميترسم موردهاي اينجوري باز هم داشته باشه.
يه زماني عاشقش بودم و البته w950 داشتم. ولي چيزي برتر از اين ميخوام.
بله ولي كنار اومدن باهاش سخته. ما كه شديدا به بلوتوث عادت نداريم.
مرسي عزيز. من يه جورايي با موسيقي گره خوردم . به خاطر همين يه گوشي با قابليت بالاي مولتي مديا ميخوام بخرم. ممنون از راهنمايي تون.
دوست عزیز به نظر من ان96 گزینه ی بسیار مناسبی میباشد.
ولی من اگه جای شما بودم با این پولم یکی از دو کار پایین را میکردم:
1)300تومان برای دبلیو960 میدادم که شخصن در موسیقی قبولش دارم البته شاید یه مقدار گرون تر باشه و باقی پول را نگه میداشتم تا بتونم یه مقدار بزارم روش و یه لپ تاپ خوب بگیرم.
یا
2)بازم یه گوشی دبلیو960 و باقیه پول هم یه دوربین و اگه دوست داشتی میتونی یه ام پی تری پلیر هم بگیری.
اگر نمیتونی رو پولت اضاف کنی مورد دو را پیشنهاد میکنم که میتونی به جای دوربین و ام پی تری پلیر چیزای دیگه را جایگزین کنید مثلن دوربین و پی اس پی........
میدونم به احتمال زیاد شاید الان صدای دوستان در بیاد که این مطالب ربطی به این تاپیک نداره....من گفتم که این کارو من میکردم به شما هم گفتم شاید دوست داشتید مثل من عمل کنید.در غیر این صورت میتونی یه ان96 بگیری که گوشی بسیار خوب و با امکاناتی هم هست
يه نكتهاي كه به نظرم خيلي جالب اومد اينه كه بچههاي اينجا چقدر از روي خلوص نيت و پاكي دل همديگه رو راهنمايي ميكنن و يه طوري نظر ميدن كه انگار خودشون ميخوان اين پول رو هزينه كنن. اين واقعا قابل ستايشه و با زدن دكمه تشكر نميشه اين محبت رو جبران كرد.
دوست عزيز پيشنهاد خوبي بود . هيچ وقت به داشتن يه لپ تاپ فكر نكرده بودم.
Last edited by deicide; 04-02-2009 at 15:40.
شدیدن توصیه میکنم iPhone یگیری
راست کارته !
حالا خود دانی
ایفن گوشی خوبی هست ولی ایراد هایی داره که باید منتظره گوشی های بعدی از این شرکت باشیم تا شاهد گوشی های بهتر و کاملتری باشیم
نظر منم همينه!
به نظر من یه 1100 بخر 950 تومن هم قرض بده به من n97 که اومد برم بخرم. بعد عید 1000000 تومن بهت می دم.
گوشیت مجانی در میاد.![]()
بابا n97 چيه؟
من مي دونستم سامسونگ نمي زاره نوكيا ديگه نفس بكشه
ي سر برو تو فروم سامسونگ ببين چه كرده (i8910)
به نظر من شما همون ايفونو بگير چون انقدر نرم افزار داره كه هيچ وقت ازش خسته نميشي
hd هم خيلي خوبه
بابا n97 چيه؟
سامسونگ ي بار ديگه نزاشت نوكيا نفس راحت بكشه
ي سر به انجمن سامسونگ بزن(i8910) احتمالاً از n97 هم زودتر مياد
به نظر من شما همون ايفون رو بگيري از همش بهتره درسته كه بعضي مشكلات رو داره ولي در عوض انقدر نرم افزار باحال داره كه هيچ وقت ازش خسته نميشي
hd هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)