تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: دستم به دامانتون adsl من هر 10 دقیقه قطع میشه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

13 راه حل

شرکت هم همینو میگه . چکار میتونم بکنم تا این مشکل حل شه . شرکت میگفت اگه میتونی اسپلیترت رو قطع کن و خط رو مستقیم به مودم بده . این کار رو هم کردم ولی رفع نشد. بدادم برسید دوستان
    با سلام خدمت شما دوست عزیز این راه کارها رو واست می نویسم امیدوارم مشکلت حل بهش
    ببین شما متاسفانه یکی از بدترین isp ها رو انتخاب کردی
    چون اصلاٌ پشتیبانی نداره . ببین شرکتی که به شما سرویس می ده موظف هست مشکلات شما رو حل کنه و این که بهتون گفته از مخابراته اصلاٌ به شما ربطی نداره این شرکت های Adsl و مخابرات عادت دارن به هم پاس بدهند
    در صورتی که شما اگه بخواهید برید تو مخابرات مرکز data مشکلت رو بگی که اصلان راه نمیدن و فقط رابط شرکت براشون به عنوان نماینده هست و اون می تونه راحت پیگیری کنه . در ضمن اون شرکت باید یک بار اکانتت رو دی اکتیو کنه و درخواست بده که پورت شما در مرکز مخابراتتون چک بشه یا اینکه حتا عوض بشه .
    بعد شما یک کاری کن از سیستم و مودم و ویندوزت مطمئن شو بعد اگه تونستی مستقیم به خطی که میاد تو خونتون وصلش کن ببین باز هم این جوری هست ( البته می تونی لب تاپ یکی از دوستان رو واسه این کار بگیری ) و مطمئن شو که نویز از داخل خونه نیست . بعد که مطمئن شدی به شرکت فشار بیار که واست درست کنه اگر نه که isp بهتری رو بردار یا برو خرابی تلفن و یکمی $$$ بده تا یکی برات نویز رو چک کنه و در آخر می تونی از بازرسی مخابرات هم در مواقع آخر کمک بگیری
    امیدوارم که مشکلت حل بشه

2. این کاربر از farzadshekoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه A T E N A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Nowhere

پيش فرض

باید زنگ بزنی پشتیبانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیز این راه کارها رو واست می نویسم امیدوارم مشکلت حل بهش
    ببین شما متاسفانه یکی از بدترین isp ها رو انتخاب کردی
    چون اصلاٌ پشتیبانی نداره . ببین شرکتی که به شما سرویس می ده موظف هست مشکلات شما رو حل کنه و این که بهتون گفته از مخابراته اصلاٌ به شما ربطی نداره این شرکت های adsl و مخابرات عادت دارن به هم پاس بدهند
    در صورتی که شما اگه بخواهید برید تو مخابرات مرکز data مشکلت رو بگی که اصلان راه نمیدن و فقط رابط شرکت براشون به عنوان نماینده هست و اون می تونه راحت پیگیری کنه . در ضمن اون شرکت باید یک بار اکانتت رو دی اکتیو کنه و درخواست بده که پورت شما در مرکز مخابراتتون چک بشه یا اینکه حتا عوض بشه .
    بعد شما یک کاری کن از سیستم و مودم و ویندوزت مطمئن شو بعد اگه تونستی مستقیم به خطی که میاد تو خونتون وصلش کن ببین باز هم این جوری هست ( البته می تونی لب تاپ یکی از دوستان رو واسه این کار بگیری ) و مطمئن شو که نویز از داخل خونه نیست . بعد که مطمئن شدی به شرکت فشار بیار که واست درست کنه اگر نه که isp بهتری رو بردار یا برو خرابی تلفن و یکمی $$$ بده تا یکی برات نویز رو چک کنه و در آخر می تونی از بازرسی مخابرات هم در مواقع آخر کمک بگیری
    امیدوارم که مشکلت حل بشه
    اولا که ممنونم از راهنمائیت دوست عزیز . راجب به نویز و چشمک زدن چراغ لینک باید بگم گهگاهی این اتفاق میفته ولی نه همیشه و همونجوری که گفتم من دائما این مشکل رو دارم چه با چشمک زدن چراغ لینک چه حتی ثابت موندنش . راجب به شرکت هم باید بگم اینجا به گفته همه بهترین خدمات رو میده که تا اینجا شامل حال من که نشده . من سعی میکنم شبکم رو سر ماه عوض کنم تا ببینم چی میشه .
    آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

اولا که ممنونم از راهنمائیت دوست عزیز . راجب به نویز و چشمک زدن چراغ لینک باید بگم گهگاهی این اتفاق میفته ولی نه همیشه و همونجوری که گفتم من دائما این مشکل رو دارم چه با چشمک زدن چراغ لینک چه حتی ثابت موندنش . راجب به شرکت هم باید بگم اینجا به گفته همه بهترین خدمات رو میده که تا اینجا شامل حال من که نشده . من سعی میکنم شبکم رو سر ماه عوض کنم تا ببینم چی میشه .
    حتما اسم نداره!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •