تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: درخواست معرفي گوشي

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

ممننون از همتون
    ولی x1 خیای چشممو گرفته
    به احتمال زیاد x1 می خرم
    بنظر شما کارایی x1 از پاکت پی سی های دیگه کمتر نیست
    کمتر نیست!!!!!از هر لحاز در نظر بگیرید این گوشی از دیگر گوشی ها بالاتر است.
    ایکس1 واقعن چیز عالی و خوبی هست و اگه از لحاز قیمت مشکلی ندارید حتمن این گوشی را بگیرید و از کار با ان لذت ببرید.
    من خودم زمانی که میخاستم گوشی بگیرم در مورد ایکس1 هم یه مقدار تحقیق کردم و این گوشی را از هر جهت در نظر گرفتم یا از همه بالاتر بود و اگرم بالاتر نبود در سطح قابل قبولی بود البته در تمام موارد از همه بالاتر بود فقط میمونه دوربین که دوربینشم واقعن عالی هست و قابل قبول.......
    من خودم نیز میخاستم این گوشی را بگیرم ولی به دلایلی پشیمون شدم.....

داره خودمونی میشه zeroandone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

9

ایکس1 واقعن چیز عالی و خوبی هست و اگه از لحاز قیمت مشکلی ندارید حتمن این گوشی را بگیرید و از کار با ان لذت ببرید.
    من خودم زمانی که میخاستم گوشی بگیرم در مورد ایکس1 هم یه مقدار تحقیق کردم و این گوشی را از هر جهت در نظر گرفتم یا از همه بالاتر بود و اگرم بالاتر نبود در سطح قابل قبولی بود البته در تمام موارد از همه بالاتر بود فقط میمونه دوربین که دوربینشم واقعن عالی هست و قابل قبول.......

سلام دوست عزيز
    مي شه دليل پشيمون شدنتونو بگين
    البته اگه به كارآيي گوشي مربوط ميشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

9

سلام دوست عزيز
    مي شه دليل پشيمون شدنتونو بگين
    البته اگه به كارآيي گوشي مربوط ميشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

9

چرا پشيمون شدين؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز علت پشیمون شدن من این بود:
    من با ویندوز در لپ تاپ بیشتر حال میکنم تا گوشی.همچنین وقتی میتونم با قیمتی پایینتر یک گوشی خوب با سیستم عامل سیمبین که تمام کارام هم میتونم باش انجام بدم بگیرم پس یه گوشی با سیستم عامل سیمبین میگیرم و با باقیه پولم یه دوربین عالی یا یه کاره دیگه میکنم.........
    من به دلیل اینکه ایکس1 سیستم عاملش ویندوز بود و همچنین از لحاز قیمتی گران بود نگرفتم چون همان طور که گفتم در مورد سیستم عامل که سیمبین کارمو راه میندازه و اگرم ویندوز لازم داشته باشم صد در صد یه لپ تاپ میگیرم.
    ولی در خوب بودن ایکس1 شکی نیست و اگه شما از لحاز مالی مشکلی ندارین و از ویندوز موبایل هم خوشتون میاد پس ایکس1 را بگیرین.
    در ضمن من موقع ای که خاستم گوشی (پی1)را بگیرم بین پی1 و چند تا از گوشی های اچ تی س مونده بودم چون اون موقع ایکس1 نبود ولی با توجه به حرف هایی که بالا زدم و اینکه پی1 هم گوشی خوبی بود با کلی تحقیق و انتظاراتم پی1 را گرفتم و بعد از مدتی که ایکس1 اومد و رفته بودم تو فکره ایکس1 و فروش پی1.....با تحقیقاتی که کردم بازم دیدم که پی1 چون تمام انتظاراتمو بر طرف میکنه بازپشیمون شدم و پی1 را نگه داشتم ولی شاید یه ایکس1 برای یکی از اعضای خانوادم بگیرم که گاهی اوقات خودمم ازش استفاده کنم.....
    اینم بگم با تحقیقاتی که من در مورد ایکس1 کردم یکی از بهترین گوشی ها میباشد و در حال حاظر کمتر ویندوز موبایلی به پای ایکس1 میرسه.
    دیگه انتخاب با شماست.

6. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا درموردp1 بیشتر توضیح دهید

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

لطفا درموردp1 بیشتر توضیح دهید
    اگه بري داخل کلوپ پي1 اطلاعات لازم را بدست مياري.....

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

با این گفته اصلا" موافق نیستم.هرچند من خودم این گوشی رو دارم اما با امنیا سامسونگ که مقایسه اش میکنم خیلی کمتر از اونه.(البته امنیا رو هم دارم)
    1:دوربینش 3,15 در صورتی که امنیا 5 مگا پیکسله و عکسهاش هم واقعا" معرکه هست.
    2:Accelerometer sensor نداره.
    3:Handwriting recognition نداره.
    4: امنیا 16 گیگ حافطه داخلی داره X1 نداره.
    5:سرعت پردازشش از امنیا پایینتره.(همزمان مقایسه کردم)
    6:EDGE امنیا کلاس 12 هست.
    7:دوربین امنیا قابلیت تشخیص خنده و صورت رو داره X1 نداره.
    8:CPU امنیا 624 ولی X1 سی پی یوش 528.
    و و و و و

قیمتش هم که از X1 پایینتره.البته گوشیهای دیگه ای هم هست که بخوام مقایسه کنم اما نمیکنم چون 1 در این سطح قیمت نیستن 2: خودم ندارم که مقایسه ام دقیق باشه.(البته HD رو هم یک مدتی داشتم ولی قیمتش خیلی بالاتره مقایسه نمیکنم.)

البته ناگفته نماند صفحه X1 کیفیتش بیشتر از امنیاست.که بخاطر کوچکتر بودنشه اما زیر نور افتاب وضوح صفحه امنیا بیشتره.
    یک نکته دیگه اینکه جای قلم X1 ضعیفه و میگن زود ترک میخوره(من خودم ندیدم)اما بدتر از اون امنیاست که اصلا" جایی برای قلمش تعبیه نشده و به نظر من ضعف بزرگیه هرچند خیلی ها اینو به عنوان ضعف قبول ندارن.
    اما یکی دیگه از محاسن X1 هم رم و رام بالایی هست که داره.(256و 512 مگ).که این با وجود داشتن 16 گیگ اینترنال مموری از طرف امنیا دیگه اصلا" به چشم نمیاد.
    اینا چیزایی هست که الان تو ذهنمه بعدا" هم اگر چیزی یادم اومد اضافه میکنم.
    Last edited by AryanLand; 09-03-2009 at 02:29.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.

با این گفته اصلا" موافق نیستم.هرچند من خودم این گوشی رو دارم اما با امنیا سامسونگ که مقایسه اش میکنم خیلی کمتر از اونه.(البته امنیا رو هم دارم)
    2:Accelerometer sensor نداره.
    3:Handwriting recognition نداره.
    4: امنیا 16 گیگ حافطه داخلی داره X1 نداره.
    6:EDGE امنیا کلاس 12 هست.
    7:دوربین امنیا قابلیت تشخیص خنده و صورت رو داره X1 نداره.
    8:CPU امنیا 624 ولی X1 سی پی یوش 528.
    و و و و و

قیمتش هم که از X1 پایینتره.البته گوشیهای دیگه ای هم هست که بخوام مقایسه کنم اما نمیکنم چون 1 در این سطح قیمت نیستن 2: خودم ندارم که مقایسه ام دقیق باشه.(البته HD رو هم یک مدتی داشتم ولی قیمتش خیلی بالاتره مقایسه نمیکنم.)

البته ناگفته نماند صفحه X1 کیفیتش بیشتر از امنیاست.که بخاطر کوچکتر بودنشه اما زیر نور افتاب وضوح صفحه امنیا بیشتره.
    یک نکته دیگه اینکه جای قلم X1 ضعیفه و میگن زود ترک میخوره(من خودم ندیدم)اما بدتر از اون امنیاست که اصلا" جایی برای قلمش تعبیه نشده و به نظر من ضعف بزرگیه هرچند خیلی ها اینو به عنوان ضعف قبول ندارن.
    اما یکی دیگه از محاسن X1 هم رم و رام بالایی هست که داره.(256و 512 مگ).که این با وجود داشتن 16 گیگ اینترنال مموری از طرف امنیا دیگه اصلا" به چشم نمیاد.

نمیخوام دوباره بحث های جنجالی امنیا و ایکس وان اینجا راه بوفته اما بعضی این مورد هایی که گفتی بگب نگی مورد داره حالا چیشو الان میگم.
    1. نه دوربین امنیا با 5 مگ بودنش در حد 5 مگ هست و نه دوربین ایکس وان در حد یک 3.2 مثل k800 هست. هر دو گوشی خیلی شدید به لرزش دست حساسند. ولی دوربین امنیا بهتر از از ایکس وان عکس میگیره اما هیچ کدومشون به پای k800 یا حتی n73 نمیرسه.
    2. بله درسته ایکس وان نداره.
    3. همه ویندوز مبایل های جدید چه ایکس وان باشه و چه touch viva این Handwriting recognition رو دارند حالا اگر gsmarena در موردش چیزی ننوشته دلیل بر نبودنش نیست. اینو مطمئنم که داره.
    4. حافظه storage یا همون rom مهمتر از حافظه های خارجی هستند و در اینجا حفظه داخلی ایکس وان 2 برابر امنیاست. همون حافظه ای که ویندوز رو توش نصب میکنی. اگر هم حافظه برای موزیک ریختن و فیلم ریختن بخوای خوب میری یک مموری کارت میگیری میندازی روش ولی قبوله که برای امنیا دیگه مموری کارت نمیخواد چون خودش 16 گیگ انباری داره ولی خوب برای یک ویندوز موبایل rom مهمتره.
    5. من چند مقایسه دیدم ایکس وان بیشتر بود.
    6. کلاس فرقی نمیکنه چی باشه چون جفتشون 32 - 48 kbps رو ساپورت میکنن. سرعت از این بالاتر هم نمیره چون اگر بالاتر بره اونوقت میشه 3G و نه EDGE که اونم فعلا تو ایران راه اندازی نشده خیر سرش.
    7. دوربین ایکس وان هم قابلیت اسپورت و فوکوس انگشتی یا نقطه ای داره یادت نره گفتم دوربین جفتشون هیچن حالا هزار تا قابلیت هم داشته باشه بازم به پای دوربین های سیمبین و جاوا نمیرسن.
    8. اینو که در شماره 5 گفتی و منم نظرمو گفتم چرا 2 بار تکرار کردی اما به شکل های مختلف.

ای کاش همه بی تعصب حرف میزدن

12. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.

2:accelerometer sensor نداره.
    3:handwriting recognition نداره.
    4: امنیا 16 گیگ حافطه داخلی داره x1 نداره.
    6:edge امنیا کلاس 12 هست.
    7:دوربین امنیا قابلیت تشخیص خنده و صورت رو داره x1 نداره.
    8:cpu امنیا 624 ولی x1 سی پی یوش 528.
    و و و و و

قیمتش هم که از x1 پایینتره.البته گوشیهای دیگه ای هم هست که بخوام مقایسه کنم اما نمیکنم چون 1 در این سطح قیمت نیستن 2: خودم ندارم که مقایسه ام دقیق باشه.(البته hd رو هم یک مدتی داشتم ولی قیمتش خیلی بالاتره مقایسه نمیکنم.)

البته ناگفته نماند صفحه x1 کیفیتش بیشتر از امنیاست.که بخاطر کوچکتر بودنشه اما زیر نور افتاب وضوح صفحه امنیا بیشتره.
    یک نکته دیگه اینکه جای قلم x1 ضعیفه و میگن زود ترک میخوره(من خودم ندیدم)اما بدتر از اون امنیاست که اصلا" جایی برای قلمش تعبیه نشده و به نظر من ضعف بزرگیه هرچند خیلی ها اینو به عنوان ضعف قبول ندارن.
    اما یکی دیگه از محاسن x1 هم رم و رام بالایی هست که داره.(256و 512 مگ).که این با وجود داشتن 16 گیگ اینترنال مموری از طرف امنیا دیگه اصلا" به چشم نمیاد.
    دوست عزیز منم حرف های شما را قبول ندارم.
    مورد اول قبول ولی همان طور که دوستمون گفت هیچ کدام به دوربین هایی که روشون زده شده نزدیک نیستن و اینکه کسی که چنین گوشی ای میگیره به نظرم کارایی براش مهمتره تا دوربین 5 اومنیا که به نظرم واقعن ضعیفه.البته ماله ایکس1 هم ضعیفه ولی نه به اندازه ی اومنیاولی اومنیا دوربینش نسبت به ایکس1 خوبه ولی نسبت به باقیه 5 مگاپیکسلیا هیچه.در ضمن من با عکسایی که از این دو گوشی دیدم به نظرم ایکس1 عکسای شفاف تری میگیره و اینکه دوربین گوشی پسر خالم(اومنیا)را با گوشی خودم(پی1)مقایسه کردم به طور کاملن واضحی معلوم بود که دوربین گوشی من(پی1)بهتره.........
    با قیه مواردم دوست عزیز در پست بالا توضیح دادن.فقط اینم بگم که داره حرسم در میاد.درسته که اومنیا 16 گیگ حافظه ی داخلی داره ولی ایکس1 حافظه ی داخلی(که داخلش ویندوز نصب میشه)بالاتر از اومنیا میباشد که به نظرم این مهتره.چون حافظه ی 16 گیگ اومنیا را میشه خرید و به گوشی اضاف کرد.البته این موردم در پست بالا کاملن توضیح داده شده.
    و حالا یکی از برتری های ایکس1 کیبرد عالی میباشد که اومنیا در این مورد حرفی واسه گفتن ندارهه.....
    برتری های دیگه ای هم هست که فعلن وقت نیست.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •