تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: فقط کیس با بودجه حداکثر حداکثر 1.800.000 تومان

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا اگر این دو سیستم رو با هم مثلا تو کرایسیس که قول بازی هاست تست کنیم میبینیم که با سیستم اولی در ریزولوشن 1680x1050 و تمام جزئیات هم آخرش میگیره 36 فریم در ثانیه که سیستم دومی نهایتا در بهترین شرایط میگیره 42 فریم در ثانیه !!!
    اصلا معيار سنجش Core i7 فقط كرايسيس نيست. چون كه با هر 4 هسته كاملا هماهنگ نيست . كلا بازيهاي جديدتر كه عرضه باشن و با Core I7 هماهنگ بشن ، اونوقت ميشه سري Q‌رو با CORE I7 مقايسه كرد. در ضمن سري Q از لحاظ قدرت ، اصلا به Core i7 نخواهد رسيد . بنچماركها رو ببينيد و متوجه اشتباهتون بشيد !‌

Last edited by Professor Massoud; 02-02-2009 at 16:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اينم تعدادي بنچمارك :

اينم بازي كه ديگه به اشتباه بودن نظرتون پي ببريد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اصلا معيار سنجش Core i7 فقط كرايسيس نيست. چون كه با هر 4 هسته كاملا هماهنگ نيست . كلا بازيهاي جديدتر كه عرضه باشن و با Core I7 هماهنگ بشن ، اونوقت ميشه سري Q‌رو با CORE I7 مقايسه كرد. در ضمن سري Q از لحاظ قدرت ، اصلا به Core i7 نخواهد رسيد . بنچماركها رو ببينيد و متوجه اشتباهتون بشيد !‌

خیلی ممنون !!

ما داریم تو بحث گیم صحبت میکنیم شما میای ..... .

و این بنچ های بدی رو اصلا به مهم ترین چیز توجه داشتید ؟؟؟؟؟ ریزولوشن پایین است

وقتی بره بالا مثلا 1680x1050 دیگه میبینید که یا مساوی هست یا در حد 1 الی 5 فریم و هر چه بالاتر بره ریزولوشن که اختلاف خیلی نا چیز میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

و این بنچ های بدی رو اصلا به مهم ترین چیز توجه داشتید ؟؟؟؟؟ ریزولوشن پایین است
    اختلاف فاحشي كه تو نرم افزارهاي ديگه دارن كاملا مشخصه و ربطي به رزولوشن نداره و در ضمن اصلا جاي بحث نداره ! كاملا واضحه كه سري Q به CI7 نميرسه و نميدونم شما رو چي بحث ميكني ؟! همه برنامه هاي جديد ميرن به سمت Core i7 نه به سمت Qx9770 كه ، با اينكه بسيار از Ci7 920 گرونتره ولي قابليتهاش پايينتره ! ديگه چه برسه به Ci7 965‌ !!!
    قبلش هم گفتم كه هنوز تعداد معدودي بازي از قابليت هر 4 هسته استفاده ميكنند ! اينطور نيست ؟!‌

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اختلاف فاحشي كه تو نرم افزارهاي ديگه دارن كاملا مشخصه و ربطي به رزولوشن نداره و در ضمن اصلا جاي بحث نداره ! كاملا واضحه كه سري q به ci7 نميرسه و نميدونم شما رو چي بحث ميكني ؟! همه برنامه هاي جديد ميرن به سمت core i7 نه به سمت qx9770 كه ، با اينكه بسيار از ci7 920 گرونتره ولي قابليتهاش پايينتره ! ديگه چه برسه به ci7 965‌ !!!
    قبلش هم گفتم كه هنوز تعداد معدودي بازي از قابليت هر 4 هسته استفاده ميكنند ! اينطور نيست ؟!‌
    شما بیخیال شو معلوم هست که ریزولوشن را باید برای شما یک آموزش کامل بدهیم

تازه اینها فیلترینگشون خاموشه !! برادر من خودم دارم دنبال یه cpu برای گیم میگردم که دیگه هر چی تحقیق بوده انجام دادم !

کی به qx9770 کار داره ؟ یک q9400 با یک اور کچولو موچولو به 3.2 میرسه .

و اصلا به مهم ترین چیز که تمامی شما اهمیت نمیدید این دو چیزه :

تفاوت قیمتی خیلی زیاد در برابر افزایش کارایی خیلی کم .

مهم ترین قطعه واسه سیستم گیم vga هست نه cpu

7. این کاربر از Overclocker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما بیخیال شو معلوم هست که ریزولوشن را باید برای شما یک آموزش کامل بدهیم
    بفرماييد ! ما سر تا پا گوشيم !
    برادر من خودم دارم دنبال یه cpu برای گیم میگردم که دیگه هر چی تحقیق بوده انجام دادم !
    بهترين سي پي يو براي گيم فعلا E8600 هست ! و وقتي كه بازيها با Core i7 هماهنگ بشن ، خودتون خواهيد فهميد !‌كلا از سري Q ميشه بعنوان يك سري مظلوم ياد كرد !‌
    تفاوت قیمتی خیلی زیاد در برابر افزایش کارایی خیلی کم .
    قيمتش هم پايين خواهد اومد ! البته تو بازار خارج كه خيلي ارزونتر از ايرانه !‌
    مهم ترین قطعه واسه سیستم گیم vga هست نه cpu
    چه عجب ؟!‌ بله ! مشخصه ! شما داري رو سي پي يو بحث ميكني ؟!‌ من اگه قرار باشه انتخاب كنم يه بودجه اي ميگم و مشورت ميكنم !‌

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بهترين سي پي يو براي گيم فعلا E8600 هست ! و وقتي كه بازيها با Core i7 هماهنگ بشن ، خودتون خواهيد فهميد !‌كلا از سري Q ميشه بعنوان يك سري مظلوم ياد كرد !‌

قيمتش هم پايين خواهد اومد ! البته تو بازار خارج كه خيلي ارزونتر از ايرانه !‌

چه عجب ؟!‌ بله ! مشخصه ! شما داري رو سي پي يو بحث ميكني ؟!‌ من اگه قرار باشه انتخاب كنم يه بودجه اي ميگم و مشورت ميكنم !‌
    دوست عزیز وقتی برای i7 هماهنگ بشن مطمئن باش 100% برای Core 2 Quad ها هم هماهنگ شدند !!!

تا بخواد قیمتش بیاد پایین تابستون هم میگزره و ما تو ایران هستیم نه جای دیگه پس قیمت های الان مهم هست .

شما از اول تاپیک بخون میبینی که بحث از کجا رفته روی CPU .

الان بهترین CPU برای کاربران معمولی E8600 هست و در حال نه آینده ولی واسه این دوستمون که معمولی نیست .....

10. این کاربر از Overclocker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی برای i7 هماهنگ بشن مطمئن باش 100% برای Core 2 Quad ها هم هماهنگ شدند !!!
    نميدونم . فكر نميكنم . تنها بازي كه توانايي استفاده از Q رو داشت Gta IV بود كه اونم يعالمه باگ داشت و ... لازم به توضيح نيست .هيچ الزام و تضميني نيست كه شركتهاي بازي ساز خودشون رو اول با Q هماهنگ كنن !! همونطور كه سر Pentium D يه بلاهايي اومد ! در اين مورد اصلا نميشه با اطمينان صحبت كرد .
    تا بخواد قیمتش بیاد پایین تابستون هم میگزره و ما تو ایران هستیم نه جای دیگه پس قیمت های الان مهم هست .
    به هر حال من كه صبر ميكنم ! برام خيلي مهمه كه از قابليتهاي بالا Core i7و 6 تا رم DDR3 استفاده كنم . آدم وقتي ميخواد زياد خرج كنه ، بايد از تكنولوژي برتر استفاده كنه .
    شما از اول تاپیک بخون میبینی که بحث از کجا رفته روی CPU .
    جذابيت انجمن همينه ! البته من كه بحث رو رو سي پي يو نبردم ؟!
    الان بهترین CPU برای کاربران معمولی E8600 هست و در حال نه آینده ولی واسه این دوستمون که معمولی نیست .....
    به ميزان آينده نگري خود آدم بستگي داره . الان من هم باشم Q9400 ميخرم به جاي E8600 و اوركلاكش ميكنم . تو برنامه ها خيلي خوب جواب ميده .

12. 2 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به هر حال من كه صبر ميكنم ! برام خيلي مهمه كه از قابليتهاي بالا core i7و 6 تا رم ddr3 استفاده كنم . آدم وقتي ميخواد زياد خرج كنه ، بايد از تكنولوژي برتر استفاده كنه .

جذابيت انجمن همينه ! البته من كه بحث رو رو سي پي يو نبردم ؟!

به ميزان آينده نگري خود آدم بستگي داره . الان من هم باشم q9400 ميخرم به جاي e8600 و اوركلاكش ميكنم . تو برنامه ها خيلي خوب جواب ميده .
    دقیقا منم با شما موافقم ولی مشکل اصلی سره اینه که الان این دوستمون میخواهند خرید کنند ! مصلما 920 خیلی از سری q بهتره ( در آینده ) چون به قول خودت اگر کامل پشتیبانی بشند ( که معلوم نیست کی !! ) یک 2.66 این سری با 3.4 اون سری شاید رقابت کنه !!

ولی الان باید این سری رو بست ولی بعد از تابستان اگر قیمت ها تغییری کرده بود یک عدد 920 با 3 گیگ با 6 گیگ رم 1600 عالی میشه چون cpu رو تا 4.0 به آسونی با یک مینی مثل Asus P6T و کولر یکم بهتر از باکسش میشه برد که گرد و خاک عجیبی به پا میکنه و رمهاشو هم تا 2000 با 9-9-9-24 برد که عالی میشه .

14. 2 کاربر از Overclocker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •