باید تو یه فضای باز باستید که راحت آنتن بده...بار اول طول میکشه...
شاد باشی![]()
باید تو یه فضای باز باستید که راحت آنتن بده...بار اول طول میکشه...
شاد باشی![]()
نقشه كه گذاشتيد كجا بايد ريخت؟ هرجايي تو مموري باشه فرق نميكونه؟
چون من بلاخره برنامه رو نصب و رجيستر كردم و تو فضاي باز ايستادم و ماهواره ها رو پيدا كرد ولي هيچ نقشهاي رو نشون نميده.
نقشه تو همون فولدری که دانلود میکنید هست...شما فورلدر رو که درست جاگذاری کنید..اون در جای درست قرار میگیره...
یعنی اینجا:
E:/Garmin/gmapsupp.img
شاد باشید![]()
من نقشه مشهد رو می خوام
جایی کسی چیزی نیست بشه نقشه مشهد رو باهاش درست کرد
بابا می خریم کجاست
تو اينترنت بگردي ممكنه پيدا شه...البته اينم بگم..همين نقشه كه الان پسته اوله 60000 تومان پول ميگيرن بابتش
شاد باشي![]()
یه چیز دیگه نقشه ها مثل comsmartgps یعنی اوجوری نیست
یا مثل نقشه های گوگله
فارسی یا انگلیسی
فینگیلیشیه...هم 3 بعدی داره و هم از بالا...
شاد باشی![]()
من یه نقشه مشهد از تو موبایلستان پیدا کردم گفتن کامل نیست حالا نمی دونم چجوری به گارمین بدمش که بشناسه
gmapsupp.ing
سلام آقا یونس عزیز
شاید هیچ ربطی به من نداشته باشه
اما دلیل پیشنهادم اینکه خیلی ها با این مشکل رو برو شدنو در ضمن شما پستهات همه عالین و مودب
تو آموزش پست اول
در بین این دو خط
یه جمله نیازه این جوریبعد عدد 2562 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم gmapsupp و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote gps و use attached gps \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
البته این تجربه خودم بود بعد از نصب ده بار این نرم افزار روی گوشی دوستانمبعد عدد 2562 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم gmapsupp و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
حالا باید گوشی خود را ری استارت کنید تا گزینه use attached gpsبه تنظیمات برنامه اضافه شود.
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote gps و use attached gps \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
بازم عذر من رو بپذیرید
موفق باشید
سلام
دستت مرسی احسان جان...چون خودمم رو خیلی از گوشی ها نصب کردم...ولی ریست نخواسته نزاشتم...ولی میزارم..
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)