لطفا كمك كنيد
سلام
نگاه کنید میترا خانوم!!
یا باید از تروجان استفاده کنید یا در صورتی که سیستم طرف پتچ نشده باشه با استفاده از باگ rpcدرایو های طرف رو shareکنید.......طریقه shareکردنش نیاز به کمی اطلاعات مقدماتی داره...اگه خواستی به علت جلوگیری از.......در پیغام خصوصی بهت بگم!
با سلام
در مورد برنامه Radmin v2.1 بايد اضافه كنم كه براي دسترسي به سيستم مورد نظر ( مونيتورينگ يا حتي درايوها ) احتياج به نصب مستقيم برنامه روي هر دو سيستم داريد, پس براي كارهاي كاملا مخفيانه عملي نيست و در صورتي كه شما با نصب برنامه هم مشكل نداشته باشيدآيكون برنامه در صورت برقراري ارتباط از R به R تغيير رنگ داده و بعد از كليك كردن روي آيكون اطلاعات زير نمايش داده خواهد شد.
موفق باشيد.
با سلام
پيغام خصوصي به ميترا خانم : داخل تاپيك نميخواستم بگم كه خيلي شلوغ نشه (چون اين برنامه براي كافي نت ها و گيم نت ها استفاده ميشه و در صورت آشنايي همه با امكانات برنامه باعث ناراحتي بعضي از دوستان ميشه) ولي امكان حذف آيكون Radmin از قسمت Taskbar سيستم رو هم در تنظيمات برنامه خواهيد داشت .
اميدوارم كه از اين برنامه بهترين اسفاده ممكن رو داشته باشيد.
موفق باشيد.
اگه به كامپيوتر طرف مقابل دسترسي داشته باشي فكر كنم برنامه Hidden Camera كارت رو راه بندازه
اگر خواستي تو اين آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني پيداش كني يا با گوگل سرچ كن
موفق باشي
من یکبار این کارو کردم(با برنامه Remote Desktop ویندوز) و موفق شدم به کامپیوتر هدف وصل بشم(ISP اکانتم)، ولی خوب چه فایده باید پسورد ویندوز رو بدونی وگرنه امکان ورود وجود نداره، حالا شما شانستونو امتحان کنید شاید سیستم طرف پسورد نداشته باشه. درضمن به ip کامپیوتر اون شخص احتیاج دارین که با وارد کردن دستور netstat -n در Command Prompt میتونید لیستی از ip هایی که با سیستم شما در ارتباط هستند رو مشاهده کنید که قطعا یکی از اونها ip شخص مورد نظر شماست (که احتمالا دارید باهاش چت میکنید).
اگر در این رابطه توضیح بیشتری خواستین در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)