تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: چرا محسن چاووشی گوش میکنین و یا حتی چرا محسن چاووشی گوش نمیکنین

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظر من آلبوم هاي ابتدايي محسن خيلي بهتر و حرفه اي تر بودن!
    من ترانه هاي اولش رو كه گوش ميدادم مطمئن بودم كه محسن يه انقلابي رو بوجود مياره.اما به نظر من افتش از آلبوم متاسفم شروع شد.
    البته توي آلبوم متاسفم و يه شاخه گل نيلوفر هم تراك هاي زيبايي به چشم ميخوره مثل متاسفم، عصا،دلتنگي و...
    اما فقط كافيه يه نگاه كوتاه به ترانه هاي گذشته اون مثل:
    سه شنبه ها
    خسته روز برفي(عشق دو حرفي)
    امام رضا
    و...
    بندازيد متوجه مي شيد محسن دچار يك نوع افت شده.
    براي بار سوم ميگم اين فقط نظر من هستش و ديدگاه ها با هم متفاوت هستند!

موفق باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariansa3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    hotel california

پيش فرض

چقدر جالبه که دیدگاها اینقدر نسیت به هم تفاوت داره یه جا خوندم که آلبوم متاسفم بهترین آلبوم چاووشی بوده و حالا
    آلبوم هاي ابتدايي محسن خيلي بهتر و حرفه اي تر بودن!
    من ترانه هاي اولش رو كه گوش ميدادم مطمئن بودم كه محسن يه انقلابي رو بوجود مياره.اما به نظر من افتش از آلبوم متاسفم شروع شد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    hotel california

پيش فرض

دوست عزیز
    به نظر من موسیقی در واقع نه برای غمه نه برای شادی
    من فکر میکنم موسیقی برای تفکره

حالا این تفکر میتونه با لذت محض یا حزن و اندوه همراه باشه

دلیلی که دوستان برای تائید آقای چاووشی میارن هیچکدامش منطقی و بر اساس علم موسیقی نیست اما چون خودم عقیده دارم هر کسی میتونه با هر صدایی ارتباط برقرار کنه برای همین سکوت میکنم
    اما قبول کنید درصد زیادی از پافشاری آقای چاووشی روی این سبک از خوندن فقط به علت کشش خوب بازاره البته تقصیر ایشون نیست ،جامعه داره به این سمت پیش میره ، من هم به هیچ وجه قصد بی احترامی ندارم اما نظرم اینه که ایشون با این همه هوادار نباید اینقدر نمک روی زخم جوون ها بپاشن اون هم فقط برای فروش خوب
    البته امیدوارم اینطور نباشه و روز به روز ایشون در کارشون موفق تر باشن و پیشرفتشون موسیقیایی باشه

موفق باشید
    یا علی
    با بیشتر حرفهای شما موافقم اما اینکه میگی برای فروش یجورایی برای من قابل قبول نیست چون این بنده خدا (حالا خارج از طرفدار بودن یا نبودن) از بین چند آلبوم گذشته اش فقط همین آخریش مجوز گرفته و به بازار عرضه شده و ملت براش پول دادن
    به هر حال من از کسایی هم شنیدم که بر خلاف نظر شما دوستان نه تنها از شنیدن صدای چاووشی ناراحتی سراغشون نمیاد بلکه اوقات شادیشونم رو با آلبومهای آون میگذرونن حالا باز نظر با شماست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

عامل موفقیت چاووشی=تکست قوی+تنظیم نسبتا حرفه ای.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عامل موفقیت چاووشی=تکست قوی+تنظیم نسبتا حرفه ای.
    شاید بعضی شعراش خوب باشن ولی دیگه نگید قوی بهتر از شعرهای مولوی حافظ و..نیست که اصفهانی استفاده میکنه
    حافظ و سعدی هم به کنار میگیم اونا یه چیزه دیگه بودن .شما شعرهای Pink Floyd را یه نگاه بنداز
    تازه این نظر شما کجاش خوبه که بچه های مردمو افسرده بکنه
    (تیغو میکشم رو رگهام..میپاشه خونم رو عکسات...)

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

شاید بعضی شعراش خوب باشن ولی دیگه نگید قوی بهتر از شعرهای مولوی حافظ و..نیست که اصفهانی استفاده میکنه
    حافظ و سعدی هم به کنار میگیم اونا یه چیزه دیگه بودن .شما شعرهای pink floyd را یه نگاه بنداز
    سبک و سیاق این دو کاملا باهم متفاوته شما چطور با هم مقایسشون میکنی؟مثل اینکه یک ماشین 4 سیلندر رو با یک ماشین 8 سیلندر مقایسه بکنی
    بهرحال هر خواننده ایی در طول دوران خوانندگیش آهنگ بد هم خونده و تا وقتی آهنگ بد وجود نداشته باشه هم زیبایی آهنگ خوب بخوبی قابل درک نیست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سبک و سیاق این دو کاملا باهم متفاوته شما چطور با هم مقایسشون میکنی؟مثل اینکه یک ماشین 4 سیلندر رو با یک ماشین 8 سیلندر مقایسه بکنی
    بهرحال هر خواننده ایی در طول دوران خوانندگیش آهنگ بد هم خونده و تا وقتی آهنگ بد وجود نداشته باشه هم زیبایی آهنگ خوب بخوبی قابل درک نیست.

اتفاقا اگه از موسیقی سررشته داشته باشید جفتشون پاپن دقیقا میشه باهم مقایسشون کرد.........
    برا همینه که منم به محسن چاوشی اعتراضی ندارم چون باید باشه تا فرق کار خوب و بد مشخص باشه

8. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

اتفاقا اگه از موسیقی سررشته داشته باشید جفتشون پاپن دقیقا میشه باهم مقایسشون کرد.........
    برا همینه که منم به محسن چاوشی اعتراضی ندارم چون باید باشه تا فرق کار خوب و بد مشخص باشه
    بله میدونم پاپ هستند ولی شما پینک فلوید رو مثال زدید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بله میدونم پاپ هستند ولی شما پینک فلوید رو مثال زدید.
    منظورم سبک اصفهانی و چاووشی هست که پاپن
    درمورد پینک فلوید هم اگه منظورتون اینه که چون اون راکه قابل مقایسه نیست باید بگم من متن شعرشونا گفتم.قشنگی متن شعر ربطی به اینکه راکه یا پاپه نداره که حالا مقایسه نشه با هم

11. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    hotel california

پيش فرض

حافظ و سعدی هم به کنار میگیم اونا یه چیزه دیگه بودن .شما شعرهای pink floyd را یه نگاه بنداز

حافظ و سعدی و ... شعرهای خوبی میگن و شاعرهای بزرگین اما شعر با ترانه خیلی فرق میکنه و قابل قیاس نیست در ضمن اصفهانی هم در مورد انتخاب بعضی از ترانه هاش سلیقه های شخصی خودشو اعمال میکنه (که البته طبیعیه) و اعتراض منتقدها رو بلند کرده مثلا توی آلبوم برکت ترک شب تار که اعتراض صدا و سیما رو هم در آورد و از پخش این آهنگ در رسانه جلوگیری کردن (با اینکه موضوع ترانه امام زمان عج) ولی خوب خیلیها هم میگن آهنگ جالبیه(ازجمله خود من)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •