مطمئنی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
بازی های معمولی مثلا کدوما!؟![]()
مطمئنی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
بازی های معمولی مثلا کدوما!؟![]()
نه والا راست ميگه گرافيك بدي نيست بازيهاي مثل Fifa و PES رو جواب ميده حتي Need For speed pro street
تو رزولوشن 1280-800 من با لپ تاپ بازي ميكنم همچنين بازي Frontline Fule of war (همون كه 3 تا DVD هست)
البته بايد آخرين نسخه درايور گرافيك رو از سايت اينتل گرفت و نصب كرد من وقتي نتايج 3dmark05 رو قبل و بعد از نصب درايور جديد مقايسه كردم شاخ در اوردم از 800 شد 1200 يعني حدود 50 درصد افزايش قدرت
و صد البته گرافيك دسكتاپ قويتر از لپ تاپ هست
نكته جاب اينكه من يه گرافيك رادئون 9600 دارم كه 3dmark05 بيشر نمره ميده ( حدود 2200) ولي تو بازيهاي Need For speed pro street به روني لپ تاپ نيست Frontline Fule of war رو هم كه اصلا بالا نميياره.
به نظرم این دوستمون حالا که نمیخواد زیاد خرج کنه پس بیاد یک مادربورد با چیپ گرافیکی آنبورد بخره بهتره . درسته ارباب جان؟
سلام دوستان . گرافيك ati4670 چنده؟
حدودا 100 تومن![]()
مطمئنی محمد رضا جان؟!
به نظر من اصلا بدرد بازی کردن نمی خورن این سری آنبرد ها!با قدرتشون کاری ندارم!ناسازگار هستند!!!!
05 رو فراموشش کن با 06 تست بگیر!بعد به فرض افزایش اون اسکور به این معنی نیست که فریم ریت حتما به همون اندازه افزایش پیدا می کنه!یعنی FPS که 15 هست بشه 20 خوبه!
PES 2009:
Minimum requirements:
- Windows XP SP2, Vista
- Intel Pentium 4 1.4 GHz
- 1 GByte RAM
- 6 GByte HDD
- Geforce FX or Radeon 9700. Pixel/Vertex Shader 2.0 and 128 MByte VRAM.
- 800 x 600 resolution
Recommended system:
- Windows XP SP2, Vista
- Intel Pentium 4 3.0 GHz
- 2 GByte RAM
- 8 GByte HDD
- Geforce 6800 GT/GS, Radeon x1600 or higher. Pixel/Vertex Shader 3.0 and 256 MByte VRAM
- 1.280 x 720 resolution
ببین شاید بشه فقط بازی رو ران کرد!ولی اصلا انتظار کیفیت و ...رو نداشته باشید!
بعدش هم درسته دارم کم خرج می کنن ولی خب همون قضیه پول و آش هست دیگه!انتظار بالا نباید داشت!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
فرمايش شما كاملا صحيح.
ولي بعضيها توقعشون از گرافيك خيلي پائينه و كلا بازيهائي رو حداكثر در اون سطحي كه گفتم انجام ميدند. خب بازيهاي معمولي مثل كانتر و مدال و كال 1 و GTA سن اندرس و Most wanted و حتي كربن و خيلي بازهاي ديگه هستند كه اگر اونها رو معمولي حساب كنيد اين گرافيك به راحتي جواب ميدند.
كلا اصلا بگيم بازيهاي CD
البته يه نكته اي رو درو مورد گرافيكها اينتل بايد ذكر كنم كه اينها يه وقت ميبيني تو يه بازي مثلا در حد 6600GT هستند و يه وقت هم تو يه بازي از FX 5200 ضعيفترند.
شيدر 3 رو هم اين گرافيك ساپورت ميكنه.
و البته اون PES 2008 بود كه من اجرا كردم.
از نظر كيفيت مشكلي نداره بله خب با بعضي بازيها مشكل داره مثلا COD4 رو بالا نميياره يا مدال ايربورن
ولي نسبت به پولي كه طرف پاي مادبردي ميده كه سه تا مدال گرفته همه پردازنده هاي رو ساپورت ميكنه (اعم از 4 هسته اي و باس 1300) نسبتا خوب اوركلاك ميشه كارت صدا و شبكه و گرافيك آنبورد داره آش خوبي ميخوره ها
بله همینطوره فقط در حد ران کردن بازی هستش و نه اجرای با کیفیتاز لحاظ سازگاری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون من حتی روی لپ تاپ هم که کارتش 945gm اینتل بود و از آنبوردهای دسکتاپ هم ضعیفتره اغلب بازی ها رو اجرا کردم ولی خوب فقط در حد اجرا هست و گرافیک خوب نیست و شما نمیتونی انتظار فریم ریت بالا داشته باشی.
![]()
اين مادربوردهاي g31 كه كارت گرافيك intel 3100 روش است بدك نيست... مثلا همين elite g31 من يك سيستم خانه دارم. با رم2 گيگابايت باس 800 كه بازيهاي استراتژيك و حتي crysis و چند بازي سنگين ديگر رو توي وضوح هاي 1024*768 و 800*600 و تنظيمات پايين جواب مي دهد... بستگي داره توقع شما از گرافيك بازي چي باشه... چون يكي مي خواهد بازيهاي جديد چند دي وي دي رو توي وضوح بالا بازي كنه كه خوب حتما كارت گرافيكش هم بايدقوي باشه تا جواب بدهد.
اين مادربورد با گرافيك آنبورد معمولي براي بودجه كم كاملا مناسب است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)