سلام دوستان
از همه ممنونم
من به این نتیجه رسیدم که نمیشه موتور کرای انجین رو بدست آورد در ایران
برای خریدشم اقدام کردیم ولی قبول نکردن
به هرحال
حالا شما چه موتوری رو پیشنهاد میدین که در بازار باشه و نسبت به دیگر موتورها برتری داشته باشه
سلام دوستان
از همه ممنونم
من به این نتیجه رسیدم که نمیشه موتور کرای انجین رو بدست آورد در ایران
برای خریدشم اقدام کردیم ولی قبول نکردن
به هرحال
حالا شما چه موتوری رو پیشنهاد میدین که در بازار باشه و نسبت به دیگر موتورها برتری داشته باشه
Quest3Dنسخه ی 4
به نظر من tgea هم خوبه. به اندازه ی موتور هایی که بچه ها اسم میبرند سابقه نداره ولی موتور خوبیه
خب میشه یه سایت معرفی کنید که بشه ازش این موتور رو تهیه کرد
یکم هم از امکانات این موتور بگید
این لینکه دانلود نرم افزار :
اینم کدش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3B0B28B7-021916A9-283CE869-1411CF6C
به نظرم اگه ورژن 4.2 یا 4.1 رو تهیه کنید خیلی بهتره.
ولی لینک دانلودش نیست(هست ولی ک*ر*ک نشدس و اجرا نمیشه)
یه برنامه ی خیلی ساده هستش که نیازی به کد نویسی نداره.
باید از کانال ها استفاده کنید برای انجام کارهاتون.
گرافیکش خوبه.
از شیدرها هم پشتیبانی میکنه.
فیزیک متوسطی داره که اگه خوشت نیومد(که میاد)میتونی ار physics استفاده کنی که واسه ی شرکت nvidia هستش که بازی Burnout Paradise رو با این فیزیک ساختن
Last edited by Amir_Amir_Amir; 18-03-2009 at 17:49.
ممنونم از توضیحاتتون
اگر اینرنتتون پر سرعت هست با من تماس بگیرید
ممنون
بده کافینت واست دودقیقه ای دانلودش می کنه.
حجمش کمه.
اینم نسخه ک ر ک شده ورژن 4 :( لینک مستقیم )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطوری بخوای پیش بری به هیچ جا نمیرسی رفیق !
این دل دل بازی ها رو بزار کنار سر خودتم کلاه نزار. دنبال این نباش که چه موتوری بهتره ! این موتور نیست که یه بازی خوب میسازه .اون خودتی که باید بسازیش ! با همون 3DGS هم بازی هایی تولید شده که حرف برا گفتن دارن...شما یه جوری حرف میزنی که انگار تا موتور خوب رسید به دستت از 99% امکاناتش استفاده میکنی و 10 روزه هم یه بازی تجاری میدی بیرون....عزیز من راه طولانی در پیش داری . . . یواش یواش... دنبال عجله و میونبر و ... نباش . اگه انجین اماده میخوای برای این که راه بیافتی من شخصا 3DGS رو برا شروع معرفی میکنم چون TGE دردسر های خودش رو داره برای exe گرفتن و Quest هم هزار بار موتور بازی سازی نیست ! یعنی نمیشه به صورت کامل روش حساب کرد برا یه تازه کار ! Virtools هم مناسبه از نظر من . ولی برا استارت شخصا میگم 3dgs.
این راهی که شروع کردی رو ما تموم کردیم 2 سال ازگار ... هیچ چی هم دست اخر نصیبمون نشد . بشنو از من.![]()
من نمیخوام بازی بسازم
فقط کسایی که بازی میسازن رو مدریت میکنم
در ضمن این گروه حرفه ای هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)