تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: N82-n95 8gig-n85

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

10

ممنون از همه ی دوستان

از خریدن n85 منصرف شدم به خاطر سرعت و مشکلات دیگرش حالا بین n95 8gig و n82 چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    1.از لحاظ محکم بودن کدوم یک محکمترند
    2.در اتصال gpsکدوم یک سریعترند
    3.n95 8gig پس از اپدیت حافظه اش پاک میشد .همچنین n82

ممنون
    با سلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز
    در مورد سوال اول : جنس بدنه ی n82 استیل خالص است اما N95 8GB پلاستیک سخت می باشد ومطمئنا مقاومت بدنه ی n82 بیشتر از N95 8GB هست وچون N95 8GB کشویی است پس به همین خا طر مقاومتش کمتره !!!!
    در مورد سوال دوم : اگه شما به سایتی که معرفی کردم یعنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کرده باشین اون جا تو بررسی
    تخصصی توضیح داده که سرعت GPS گوشی N82 از N95 8GB کمتره ونسبت به گوشی های دیگه که GPS دارن سرعتش کمتر شده راهنمایی:(لطفا بررسی تخصصی این گوشی رو از سایتی که گفتم به طور کلی مطالعه کنین )
    در مورد سوال سوم :لطفا توضیحات بیشتری بدین .
    انشاالله موفق باشید وانتخاب خوبی رو از بین این دو گوشی بکنین
    دوست عزیز قربانتان خدا نگهدار

2. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان

از خریدن n85 منصرف شدم به خاطر سرعت و مشکلات دیگرش حالا بین n95 8gig و n82 چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    1.از لحاظ محکم بودن کدوم یک محکمترند
    2.در اتصال gpsکدوم یک سریعترند
    3.n95 8gig پس از اپدیت حافظه اش پاک میشد .همچنین n82

ممنون
    1:دوست عزیز من هر دو تا رو هم داشتم و الان هم n95 8gb دارم هر دو تا هم سگ جوننو حرفی برای گفتن ندارن.اگه با حالت کشویی تو موبایل خوشت نمیاد n82 بگیر.تو دوربین هم n82 یه نمه عملکردش از n95 8gb بهتره.ولی اگه lcd بزرگ و جذابیت بازی n-gage رو میخواهی بهتر حس کنی برو طرف n95 8gb (البته n82 هم n-gage ساپورت میکنه ولی ال سی دیش کوچیک هست در کل بنظرم تو بازیهای n-gage نوکیا n95 8gb حرف اول رو میزنه.)
    2:در اتصال به gps هم تقریبا یکی هستند و زیاد فرقی ندارند.
    3:؟؟؟؟؟؟
    درسته انتخاب بین این دو گوشی سلیقه ای هست ولی من اگه به جای شما باشم n95 8gb رو برمیدارم.
    موفق باشی.

4. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

n95 که خیلی مقاومه...

یه دوست دارم N95 داره، روزی نیست که 5-6 بار گوشیش بخره زمین...

6. 2 کاربر از mohammad_1ta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من هم N95 8g را توصیه میکنم

8. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همه دوستان بجر یکی دو نفر ، بزرگترین مزیت N82 رو فراموش کردن !
    خدمت رسول عزیز که می خواد گوشی بگیره عرض کنم اگه کیفیت عکس و فیلمبرداری برات مهمه بدون شک باید N82 بگیری چون طبق مقایسه و Review های سایتهای معتبری مثل gsmarena ، کیفیت عکس و فیلم N95 8GB چند درصدی از N95 معمولی کمتره و N95 معمولی هم حرفی برای گفتن در مقابل N82 نداره ! منظورم فقط از نظر رنگ و لعاب عکس و فیلم نیست بلکه با توجه به همه مولفه ای مهم در این زمینه مثل : کیفیت ، وضوح ، True Colors و ..

خودمم این گزینه رو تست کردم و N82 هم از N95 و هم از N85 در این زمینه سرتر بود . عکس N85 بیشتر تو شرایط خاص نرمال هست و مثلا تو محیط هایی که از نور فلورسنت استفاده میشه، کیفیت عکس این گوشی یه چیزی تو مایه های 7610 میشه !

N95 هم همون مشکل N73 رو داره اما خیلی کمتر = عدم نمایش رنگ حقیقی اجسام

تو فیلمبرداری هم N82 خیلی وضوح بالایی داره .

باز هم تو ریویوی gsmarena ، اگه به قسمت Audio quality برید ، نوشته از نظر کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، N95 و N82 هیچ فرقی با هم ندارن !

اما خوب شما باید وِیژگیهای خاص N95 و n85 رو هم در نظر داشته باشید ، مثلا اینکه کیفیت LCD نوکیا N85 واقعا فوق العادست !
    امکانات و ویژگیهای جدید نرم افزاری داره و دیگر امکاناتی که دوستان اشاره کردن

تجربه ثابت کرده در کل گوشیهایی مثل N95 8GB با حافظه داخلی بالا ، گوشیهای پر دردسری هستن ! یکی از دوستان تعمیر کار میگفت اون اوایل که این گوشی زیاد خریداری میشد ، تا یه مدت به ازای هر چندتا گوشی که برای تعمیر میومد ، یکیش N95 8GB بود اونم بخاطر هنگ زیاد یا سوختن IC مموریش ! اما بازم نباید از مزایای این گوشی چشم پوشی کرد .

10. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همه دوستان بجر یکی دو نفر ، بزرگترین مزیت N82 رو فراموش کردن !
    خدمت رسول عزیز که می خواد گوشی بگیره عرض کنم اگه کیفیت عکس و فیلمبرداری برات مهمه بدون شک باید N82 بگیری چون طبق مقایسه و Review های سایتهای معتبری مثل gsmarena ، کیفیت عکس و فیلم N95 8GB چند درصدی از N95 معمولی کمتره و N95 معمولی هم حرفی برای گفتن در مقابل N82 نداره ! منظورم فقط از نظر رنگ و لعاب عکس و فیلم نیست بلکه با توجه به همه مولفه ای مهم در این زمینه مثل : کیفیت ، وضوح ، True Colors و ..

خودمم این گزینه رو تست کردم و N82 هم از N95 و هم از N85 در این زمینه سرتر بود . عکس N85 بیشتر تو شرایط خاص نرمال هست و مثلا تو محیط هایی که از نور فلورسنت استفاده میشه، کیفیت عکس این گوشی یه چیزی تو مایه های 7610 میشه !

N95 هم همون مشکل N73 رو داره اما خیلی کمتر = عدم نمایش رنگ حقیقی اجسام

تو فیلمبرداری هم N82 خیلی وضوح بالایی داره .
    سلام

در مورد دوربین بگم که زیاد برام فرقی نمیکنه

باز هم تو ریویوی gsmarena ، اگه به قسمت Audio quality برید ، نوشته از نظر کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، N95 و N82 هیچ فرقی با هم ندارن
    کیفیت صدا بدون هندزفری فکر کنم n95 8gig بهتره باشد یا نه

تجربه ثابت کرده در کل گوشیهایی مثل N95 8GB با حافظه داخلی بالا ، گوشیهای پر دردسری هستن ! یکی از دوستان تعمیر کار میگفت اون اوایل که این گوشی زیاد خریداری میشد ، تا یه مدت به ازای هر چندتا گوشی که برای تعمیر میومد ، یکیش N95 8GB بود اونم بخاطر هنگ زیاد یا سوختن IC مموریش ! اما بازم نباید از مزایای این گوشی چشم پوشی کرد .
    شما با این مطلبتون منا از خرید 95 مایوس کردید که دوستانی که n95 8gig دارند در مورد سوختن ic مموری این گوشی توضیح بدند که واقعا همینطوره یا نه ولی در مورد هنگ کردنش مطمینا با اپدیت درست می شد

ممنون

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

در مورد دوربین بگم که زیاد برام فرقی نمیکنه

کیفیت صدا بدون هندزفری فکر کنم n95 8gig بهتره باشد یا نه

شما با این مطلبتون منا از خرید 95 مایوس کردید که دوستانی که n95 8gig دارند در مورد سوختن ic مموری این گوشی توضیح بدند که واقعا همینطوره یا نه ولی در مورد هنگ کردنش مطمینا با اپدیت درست می شد

ممنون
    اگه منظورتون اسپیکر باشه اطلاعی ندارم دقیقا .
    در مورد مشکلی که n95 داره ، این مشکل عمومیت نداره و الان تو ورژن های جدیدش این مشکل خیلی کم شده . عرض کردم که..اون اوایل مثل n85 که الان خیلی مشکل داره اونم داشت الان دیگه خیلی کم شده اما بر اساس تجربه شما باید همیشه منتظر اتفاقات غیر منتظره باشید

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    کسی مقدار حافظه داخلی (رم)و رام این سه گوشی را میدوند

ممنون

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز انتخاب سختی میباشد.من یه توضیحی در مورد ان95 8گیگ و ان82 میدم.
    دوست عزیز دوربین برای شما مهم نیست پس در مورد برتری ها دوربین این دو گوشی نمیشه تصمیم گرفت.تا این جا که هیچی.
    در مورد صدا هم اینو همه میدونن که ان95 اسپیکر های بسیار قدرتمندی داره و ار این جهت از ان82 جلو میزنه.پس در مورد صدا ان95 8گیگ برنده میشه.
    در مورد مقاومت هم ان82 به دلیل بدنه ی فلزی از ان95 جلو میزنه.پس در این مورد ان82 برنده میشه.
    این انتظارات شما بود که با این انتظارات نمیشه نتیجه گرفت چون هر دو در این موارد برابر بودن.
    میمونه سلیقه ی خودتون که کدام را بیشتر دوست دارین یا این که انتظارات خود را بیشتر کنید و ببینید به غیر از انتظاراتی که در پست اول گفتید دیگه چی براتون مهمه تا بشه یه انتخاب بهتر انجام داد.

15. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    کسی مقدار حافظه داخلی (رم)و رام این سه گوشی را میدوند

ممنون
    اول پست بالا تایید میشه...

-----------------------

مقدار رام 82 و 95 هم از 85 بیشتره...مقدار دقیق رو نمیدونم..ولی بیشتره...اون 2 تا 90 مگ رام دارند...85 رو درست نمیدونم...
    ولی 82 همینکه تا 32 گیگ رو ساپورت میکنه و 95 نمیتونه خیلی حرفه...
    این نظر من در مورد این 2 بود...در مورد 85 هم نظری ندارم.

شاد باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •