دوست من ربطی به پاک کردن نداره ...مثل این میمونه که شما یه نرم افزار رو پاک میکنید و بعد دوباره میخواین نصبش کنید ... مشکلی نداره
دوست من ربطی به پاک کردن نداره ...مثل این میمونه که شما یه نرم افزار رو پاک میکنید و بعد دوباره میخواین نصبش کنید ... مشکلی نداره
Saman-tci عزیز
با روشی که LEGEND گفته بود انجام دادی؟اینسبال سرور رو توی Y گذاشتی و سکمن رو قبل از UPDATE نصب کردی؟
لطفا توضیح بده...
آیا اگه الان مستر ریست(7370) یا فرمت سه کلید بکنی با ز هم مشکلی نیست؟
از نظر سرعت و شارژ چه فرقی کرده؟
منتظرم...
بله دوست من با همون روشی که ایشون گفتن انجام دادم .....
احتیاجی به نصب سکمن نیست شما فقط همون فایل installserver رو توی Y و درون پوشه SYS و بعد BIN کپی کنید کافیه ....
در ضمن من خودم بعد از آپدیت هم گوشی رو فرمت کردم و هم مموری کارتمو ... و بدون مشکل برنامه های ساین نشده رو نصب کرد ..... یعنی با فرمت گوشی هم این فایل از بین نمیره ... مطمئن باشید ....
از نظر سرعت واقعاً خوب شده .. خیلی سریع منو و برنامه ها رو باز میکنه .... در مورد شارژ هم فعلاً چیزی ندیدم
سلام دوستان .
واسه n82 چي ؟ اونم ميشه ؟ يعني ورژن 20 رو هك كنيم ، بعد به 30 آپديت كنيم ؟؟
يه چيز ديگه :
با x-plore نميشه درايو y رو باز كرد حتي در حالت هك . ولي active file بازش ميكنه .
به فايل هاي سيستمي هم دسترسي داري ؟بله دوست من با همون روشی که ایشون گفتن انجام دادم .....
Last edited by PLAΨMID; 26-01-2009 at 02:11.
بله دارم ... تمام فولدرهای مخفی رو هم نشون میده .....
با X-Plore چجوري نميتوني؟؟من ديروز حتي installserver رو هم جاگذاري كردم و پاك كردم...
والا x-plore درايو Y رو واسه من باز نميكنه . هم تو حالت عادي ، هم تو حالت هك .
خيلي خب . امروز تا عصر آپديتش ميكنم خبرشو همينجا ميدم .
================================================
ويرايش : يه نكته جالب :
secman توي پست اول اصلا روي گوشيم نصب نشد . secman خودم رو نصب كردم .
active file خودم نميتونست توي درايو Y فولدر ايجاد كنه . active file پست اول رو گرفتم و باش درايو Y رو باز كردم ،خودش فولدر sys داشت . بقيه كار ها رو انجام دادم و ميخوام برم واسه آپديت .
Last edited by PLAΨMID; 26-01-2009 at 13:54.
خوب دوستان
n82 رو آپديت كردم به ورژن 31.0.016 بعدشم مستر ريست كردم .
چيزي كه من ديدم :
1 - فايل installserver كماكان توي درايو y هست .
2 - نياز به ساين از بين رفته . حتي بعد از مستر ريست .
3 - دسترسي به فولدر هاي سيستمي مقدور نيست . secman نصب ميشه ولي وقتي turt platt security off رو ميزني پيغام ميده كه يا بايد گوشي رو ريستارت كنيد و يا برنامه رو از اول نصب كنيد كه البته هيچ كدوم فايده اي نداره .
نتيجه گيري اخلاقي :
1 - خداحافظي با n-gage !!
2 - دوستاني كه ميخوان آپ كنن حواسشون به چيزايي كه بالا گفتم باشه .
------------------------------------------------------------------------------
با تشكر از دوستان . ميرم يكم ديگه با گوشي ور برم ببينم چيز ديگه اي دستگيرم ميشه يا نه .
موفق باشين .
ورژن 31؟؟؟كي اومد اين ورژن؟
هر دو سكمن رو تست كردي عزيزم؟ من بعيد ميدونم جواب نده...الان كدوم سكمن رو داري؟
نتايج اخلاقي هم نداره..چون الانم ميتوني انگيج بازي كني...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)