تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: شتاب و سرعت پرايد صفر كيلومتر!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باز کردن کاتالیزور هم تاثیر خیلی مثبتی میزاره روی شتاب پراید !
    در مورد درست یا غلط بودن این کار اطلاعی ندارم..
    یه خورده تاثیر مثبت میذاره
    تنها مشکلش هم موارد زیست محیطی هست
    میدونی که قطب شمال و پنگوئن ها و .....

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اما امیر به موتور هم ضرر داره...
    ايسنا- يك كارشناس خودرو با هشدار شيوع برداشتن كاتاليست كانورتور اگزوز خودرو در ميان جوانان تاكيد كرد: اين كار مي تواند آسيب زيادي به موتور خودرو وارد كند.
    رسول شقاقي كارشناس خودرو با بيان اين مطلب يادآورشد: عده زيادي از مردم باتوجه به اين كه فكر مي كنند با برداشتن كاتاليست كانورتور شتاب اوليه خودرو افزايش مي يابد، اقدام به اين كار مي كنند. هرچند در ابتدا اين امر باعث افزايش شتاب اوليه به مقدار ناچيز و افزايش قدرت موتور از 3 تا 7 اسب بخار مي شود، ولي پس ازمدتي قدرت موثر موتور خودرو از حالت نرمال اوليه خود نيز كمتر مي شود و در نتيجه اين كار نتيجه كاملابرعكس مي دهد.
    وي در تشريح دليل وقوع چنين امري توضيح داد: كاتاليست كانورتور خودرو داراي يك سنسور اكسيژن است كه هواي لازم براي احتراق در موتور را از طريق ارتباط با
    ECU (مغز هوشمند) كنترل مي كند و در واقع تنظيم كننده مكش هواست و با تنظيم اين ميزان هوا احتراق سوخت خودرو نيز متناسب با وضعيتي كه دور موتور دارد، تنظيم مي شود.
    به گفته اين فعال صنعتي ممكن است وقتي اين كاتاليست برداشته و سنسور از دور خارج شود، سيستم تنظيم هواي ورودي به موتور به هم خورده و سوخت متناسب با دور موتور خودرو نسوزد و احتراق به صورت ناقص انجام شود؛ بنابراين علاوه براين كه آلايندگي موتور بالامي رود، به دليل احتراق ناقصي كه انجام مي شود، قطعات موتور نيز دچار فرسايش مي شوند.
    وي در پاسخ به اين سوال كه كدام يك از خودروهاي داخلي با برداشتن كاتاليست كانورتور آسيب بيشتري مي بينند؟ اظهار كرد: اين كار براي عمده خودروهاي ساخت داخل مضرر است، مگر اين كه خودرو به صورت مرتب به مراكز تنظيم موتور مراجعه كند كه اين كار نيز در كمتر مواقعي رخ مي دهد.
    شقاقي تاكيد كرد: متاسفانه فروشندگان اگزوز در ايران اولين توصيه اي كه به مشتريانشان مي كنند، برداشتن كاتاليست كانورتور براي افزايش قدرت موتور است كه البته اين كار در تعميرگاه هاي مجاز خودروسازي انجام نمي شود.
    وي خاطرنشان كرد: با برداشتن اين كاتاليست كانورتور ضمن احتراق ناقصي كه در موتور به وجود مي آورد، گازهاي سمي نيز از اگزوز خودرو بدون هيچ فيلتري خارج شده كه اين امر آثار بسيار زيان باري براي محيط زيست دارد. اين كارشناس خودرو با انتقاد از اين كه سازمان حفاظت محيط زيست هيچ دستورالعمل جدي براي جلوگيري از اين كار ندارد، تاكيد كرد: در سال هاي گذشته در برخي كشورهاي اروپايي، به وسيله دستگاهي، خروجي اگزوز خودروهايي كه پشت چراغ قرمز مي ايستادند بررسي مي شد كه اگر ميزان گازهاي آلاينده آن ها خارج از حد استاندارد بود، آن خودرو جريمه مي شد و اين درحالي است كه حتي تست خروجي اگزوز براي تعيين آلايندگي آن در مراكز معاينه فني ما جدي گرفته نمي شود. او در پايان گفت: بايد با اگزوزسازان متخلف در اين زمينه برخورد و براي كاتاليست خودروها فرهنگ سازي شود؛ ضمن اين كه نبايد نقش پليس و سازمان محيط زيست را دور از نظر داشت.
    كاتاليست كانورتور قطعه اي است كه در مسير گازهاي خروجي اگزوز قرار مي گيرد و پس از رسيدن به دماي بالاباعث شكسته شدن تركيبات گازهاي خروجي شده و گازهاي سمي و آلوده كننده محيط زيست را كاهش مي دهد. اين قطعه اسفنجي شكل به دليل اين كه در مسير گازهاي خروجي مانع ايجاد مي كند، تا حد كمي موجب كاهش قدرت موتور مي شود.
    عمر اين قطعه پس از مدتي پايان يافته و منافذ اسفنجي آن بسته مي شود و در نتيجه در كار موتور اختلال ايجاد مي كند كه بايد به موقع تعويض شود. همچنين اگر بنزين سرب دار در اين خودروها مصرف شود، به سرعت در منافذ اسفنج رسوب كرده و مسير گازهاي خروجي مسدود و در نتيجه خودرو متوقف مي شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشاد جان برای خودش گفته
    اگه فکر کنیم درست هم گفته باشه
    تعبیه کردن یه سنسور روی لوله رابط که دیگه کاری نداره
    من الان 3 - 4 از دوستام 2 - 3 سالی میشه که منبع کاتالیزور رو برداشتن
    هیچ مشکلی ایجاد نشده براشون
    دایی خودم هم این کار رو کرده با پراید
    بیشتر به خاطر محیط زیست خواسته بترسونه
    ادیت :
    فکر کنم یکی از همشهری های عزیزم که اطلاعات فنیش فوق العاده بالاست توی تیونینگ تالک بود فکر کنم گفته بود که سر راه سنسور اکسیژن مقاومت ببندیم که خنک تر نشون بده و ECU گول بخوره و فکر کنه هنوز موتور داغ نشده و در نتیجه بنزین بیشتری تزریق کنه و این خودش یعنی شتاب و قدرت بیشتر
    فقط نمیدونم سر راه این بود یا اون یکی
    در اولین فرصت باید تحقیق کنم در موردش
    Last edited by D r i v e r; 27-11-2009 at 02:58.

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس امیر من چند وقته دوستم میخواد برداره من نمیزاشتم (ماشینش پارس ELX )هستش پس اگه مطمئن هستی که مشکلی نداره بگم برداره البته سوءتفاهم نشه حرفتو برام یه سنده اما چون من چند وقته برای این کار جلوی دوستم رو گرفتم نمیخوام بعدا پیشش شرمنده باشم...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس امیر من چند وقته دوستم میخواد برداره من نمیزاشتم (ماشینش پارس ELX )هستش پس اگه مطمئن هستی که مشکلی نداره بگم برداره البته سوءتفاهم نشه حرفتو برام یه سنده اما چون من چند وقته برای این کار جلوی دوستم رو گرفتم نمیخوام بعدا پیشش شرمنده باشم...
    نه با خیال راحت برداره
    آها یه چیز دیگه یادم افتاد
    میتونه بده که داخل کاتالیزور رو براش خالی کنن
    اینطوری هم از نظر ظاهری مشکلی نداره
    و هم از نظر قرار گرفتن اون سنسور
    بهش میگن کاتالیزور مدیفای شده
    شاید اگه توی استوک فروشی ها هم بگرده پیدا کنه
    توی هفته ی آینده احتمال خیلی زیاد خودمم برش دارم و به جاش لوله بذارم

7. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •