آدرس نصبش لطفا.
آدرس نصبش لطفا.
توجه کنید که تمام بسته های اوبونتو در مخازن اون هست یعنی:
پس به دنبال اون بسته بگردید برای مثال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسته ی ccsm رو پیدا نکردم. راستی مدل کارت گرافیکم هم توی صفحه ی قبل نوشته بودم.
ممنون.
sudo apt-get install ccsm
Last edited by Ahmad-Ra; 26-01-2009 at 14:37.
البته نام این بسته در اوبونتو این نیست و برای نصب منیجر باید دستور زیر را بزنید:
sudo aptitude install compizconfig-settings-manager
و یا در مخازن به دنبال دانلود بسته ی :
compizconfig-settings-manager
موقعی که میخوام این پکیج compizconfig-settings-manager رو از سایت اوبونتو دانلود کنم زیر این پکیج دسته بندی هایی هست به این شکل:gutsyhardyintrepidjauntyحالا من کدوم دسته رو باید دانلود کنم؟ببخشید که اینقدر سوال میپرسم
همونی که اوبونتو شماست؛ اوبونتو hardy اسم 8.04 و intrepid اسم 8.10 هستند. اگر 8.10 دارید برای intrepid رو بگیرید
جالبه! هر چی نصب میکنم یه چیز دیگه میخواد. اون یه چیزو! نصب میکنم، دوباره یه چیز دیگه میخواد. فکر کنم بشه ازش یه رابطه ی ریاضی به اسم "مجموع دنباله ی نصبیات اوبونتو!" درآورد.این طوری فایده نداره.در ضمن من دقیقا همین اوبونتویی که نصب کردمو واسه یکی نصب کردم و خیلی راحت و بدون دردسر کار کرد. فقط موقع فعال کردن دسکتاپ افکت، یه درایور خواست (خودش آدرس درایور رو داد) منم دانلودش کردم و نصبش کردم، بعدشم خیلی راحت دسکتاپ افکت فعال شد. فکر کنم هر چی هست زیر سر درایور کارت گرافیکمه. یه فایل deb واسه کارت گرافیکم نیست تا نصبش کنمو قال قضیه رو بکنم؟
دستور زیر را استفاده کنید:
sudo aptitude install xserver-xorg-video-intel
و یا فایل زیر را در مخازن اوبونتو که آدرسش رو دیگه دارید دانلو کنید:
xserver-xorg-video-intel
سه تا فایل دانلود کردم به اسم:xserver-xorg-video-intel_2.4.1-1ubuntu10.diff.gzxserver-xorg-video-intel_2.4.1.orig.tar.gzxserver-xorg-video-intel_2.4.1-1ubuntu10.dsc.dscحالا چطور باید اینارو نصب کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)