تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 50

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید یک سیستم خوب با مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان برای گیم

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوست عزیز
    شما بهتره بجای اینکه پول پای q9450 بدی ، یدونه q6600 بخری با یک فن v1 بعد cpu رو تا 3.6 اورکلاک کنی تا ببینی چه قدرتی داره . ( q9450 رو قورت می ده )
    برد های sapphir از asus بهترن ولی گرونن که من همون connect3d رو پیشنهاد می کنم .
    پولت رو هم بیخود برای amd خرج نکن . Q6600 در حالت 3.6 مگاهرتز با cpu های 800 تومنی اینتل برابری می کنه .
    رم های patriot در برابر corsair عددی حساب نمیشه .
    هارد هم یا western digital بگیر یا seagat . چون هم از هیتاچی سریعترن هم کم صدا تر.
    Power هم به نظر من green بگیری خیلی بهتره . چون یه وقت شانسی یه اتصالی میشه یا یهو برقای خونتون می ره اون وقته که گارانتی بدردتون می خوره . در ضمن پاورهای گرین هم کیفیت خوبی دارن .
    کیسهای گرین که از لحاظ جا همیشه مشکل دارن و دست آدم رو زمان اسمبل کردن داغون می کنن .
    شما که داری 1300 پول می دی بهتره که از کیسهای شرکت nzxt که من مدل apollo رو پیشنهاد می کنم،استفاده کنید چون از لحاظ خنک کنندگی جوایز بین المللی خوبی برده . تازه ابعادش خیلی عالیه و زمان اسمبل کردن سیستم با مشکل مواجه نمی شی .
    اسپیکر هم edifir بگیری بهتره . چون هرکسی از این اسپیکرها استفاده کرده خیلی راضی بود . و مطمئن باش از craetive خیلی بهترن . من اسپیکر edi fire مدل m3350 روپیشنهاد می کنم . چون هم خوشکله هم کیفیت فوق العاده ای داره . در ضمن 5.1 هست و موقعه ی بازی حس خوفی به آدم دست می ده .
    به نظر من لینکهای زیر رو نگاه کن :
    تست بین q6600 و 9450
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فن v1 که مخصوص اورکلاک هست (بجای خط فاصله بنویس l i o n c o m p u t e r البته بدونه فاصله )
    کد:
    کیس nzxt مدل apollo
    کد:
    و
    کد:
    اینم اسپیکر

اینم توضیحات این اسپیکر
    کد:
    قیمتی که من دارم بین 80 تا 86 تومنه ولی انصافا می ارزه .
    امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم
    ببین دوست عزیز در رابطه با رم رم های کروشیال و کرسیر جلوی سری هایپر ایکس کینگ استون پشه محسوب میشن نقریبا
    ولی خوب رم های عالی هسنمد هر سه شون
    شما این رم هارو با مدل های دیگر پاتریوت مقایسه کن نه این مدل هتسینک آبی
    معلومه که رم های کروشیال و کرسیر از پاتریوت 50 تومنی خیلی بهترند قیمت هم در نظر بگیر
    9450 خیلی می تونه بهتر از 6600 باشه
    ایسوز برند هاش به نظر من زیاد جالب نیست !

2. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

قابل توجه mhv ی عزیز

دوست من قابلیت و قدرت p5q-e در برابر p5q حداقل 1.5 برابر توی فشار بالا بخصوص اورکلاکه . (بهتره اول یه تحقیق خوب بکنی بعد نظریه ی فضایی بدی . )
    من خودم یک ساله بود که داشتم روی سیستمی که می خواستم بگیرم تحقیق می کردم و برای تحقیقاتمم از سایتهای معتبری استفاده کردم و با توجه به اطلاعاتی که دارم می دونم که p5q-e قدرتش بیشتر از p5q و مادربرد p5q-e یه قابلیت دیگش استفاده از تکنولوژی کراس فایره .
    به نظر من اینارو بگیر : ( عین سیستم خودم )
    mother board : P5q-e
    cpu : Intel q6600
    ram : 4 gig corsair bus 1066
    vga : Connect3d 4870
    case : Nzxt appolo
    power : Green 680 b
    h.d.d : Seagat or western digital 500 gig 32mb buffer
    دوست من
    اینا حدودا 1100 در میاد بقیه ی پولتون رو هم برای مانیتور و درایوهای نوری کنار بگذارید .

توضیحات :
    cpu در حالت اورکلاک قدرتی برابر با cpu های 800 تومانی اینتل داره . ( یکمی تحقیق کنید به همین نتیجه میرسید .)
    ram ها هم که کسی نمی توه بهشون بگه بالای چشمتون ابرو ( ) .
    برای کارت گرافیک هم مدلهای اورکلاک شده ی connect3d پیشنهاد نمی شه ( چون 30 تومن برای حداکثر 5 فریم بالاتر نمی ارزه . ) تازه این کارتهای connect3d گارانتی 1 ساله تعویض برین تک رو دارن . ( گارانتیش خیلی خوبه .)
    این کارت گرافیک ، فن غیر مرجع داره که دماش رو همیشه زیر 70 درجه در حالت زیر لود نگه می داره .
    محصولات sopphire و his هم کارتای خوبین ولی گرونن . (نمی ارزه .)
    کیس هم که کیس خیلی خنکیه و مشکلی برای تهویه نداره . ( گارانتی 5 ساله برین تک داره .)
    پاور هم که کمترین پاوریه که می تونید در بهترین حالت از این سیستم استفاده کنید .
    هارد هم که 500 گیگ خیلی خوبه . (الکی پول پای 1 ترا بایت ندید . چون همین 500 برای نصب 20 تا بازی 20 گیگی کافیه . .الان سنگین ترین بازی 16 گیگ بیشتر فضا نمی خواهند .)
    در ضمن برای کلیه حرفام لینک معتبر دارم . اگه خواستید بگید براتون بزارم .
    دوست عزیز من mhv . من اسم شما رو نمی دونم . امیدوارم از طرز و لحن نوشتار من ناراحت نشید ولی وقتی میبینم که اطلاعات غلط و نادرستی به افراد نا آشنا داده میشود خیلی ناراحت میشم .
    امیدوارم در کنار هم بتونیم به دوستانمون در p30world کمک بکنیم .
    قبل از پیشنهاد به بودجه و خرج علکی دقت کنید
    اورکلاک ا حد ی درسته نه زیاد تر
    من به اون رم ها میگم بالای چشمتون ابروس
    پوله اون رم هارو میشه داد برای یک کروشیال یا هایپر یا اوسی زد ! اگر با قیمت پایین گیر بیاری خوبه !

4. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با این بودجه من اگر بخوام Q9450 بگیرم فکر کنم برای گرفتن بقیه قطعات پول کم بیارم واقعا می تونم اونو بگیرم اگه می تونستم عالی می شد ولی فکر نکنم بتونم

1- در ضمن
    با توجه به قیمت مساوی انتخاب Phenom 9950 بهتر است یا Q6600 بیشتر برای گیم چون شنیدم Q6600 نیاز به اورکلاک دارد و من اهل اور نیستم و همچنین شنیدم که Q6600 از نظر سرعت خیلی پایین تر از Phenom 9950 است و همچنین از مشاوران بخش کامپیوتر سایت تبیان نیز چندین بار این سوال را پرسیده ام که آنها بدون تردید هم 9850 و هم 9950 را قویتر از Q6600 می دانند(همچنین Q6600 قدیمی است ولی Phenom 9950 از محصولات جدید ای ام دی است )
    حالا تو رو خدا به من بگید کدوم بهتره و من رو از تردید دربیارید
    2-
    Saphhire 4870 512 Toxic یا Zotac GTX 260 کدام بهتر است چون خیلی ها میگن 260 GTX
    3-
    رم DDR2 یا DDR3 کدام به صرفه تر و بهتر است و چه باسی و اختلاف قیمتشون چقدره

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

»ن که به شا گفتم اگر شده 2 هسته ای بگیری از فکر فنووومممممم بیا بیروونننن
    9950 اشقالهههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
    رم هم با این سیستم ها DDR3 va DDR2 هیچ تفاوتی ندارند اینها قدرتشون رو توی سیستم های بالا نشون میدن
    گرافیک هم به نظر من 260 بهتر میتونه باشه!!

7. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

با این بودجه من اگر بخوام q9450 بگیرم فکر کنم برای گرفتن بقیه قطعات پول کم بیارم واقعا می تونم اونو بگیرم اگه می تونستم عالی می شد ولی فکر نکنم بتونم

1- در ضمن
    با توجه به قیمت مساوی انتخاب phenom 9950 بهتر است یا q6600 بیشتر برای گیم چون شنیدم q6600 نیاز به اورکلاک دارد و من اهل اور نیستم و همچنین شنیدم که q6600 از نظر سرعت خیلی پایین تر از phenom 9950 است و همچنین از مشاوران بخش کامپیوتر سایت تبیان نیز چندین بار این سوال را پرسیده ام که آنها بدون تردید هم 9850 و هم 9950 را قویتر از q6600 می دانند(همچنین q6600 قدیمی است ولی phenom 9950 از محصولات جدید ای ام دی است )
    حالا تو رو خدا به من بگید کدوم بهتره و من رو از تردید دربیارید
    2-
    saphhire 4870 512 toxic یا zotac gtx 260 کدام بهتر است چون خیلی ها میگن 260 gtx
    3-
    رم ddr2 یا ddr3 کدام به صرفه تر و بهتر است و چه باسی و اختلاف قیمتشون چقدره
    1.همونطور که دوستان گفتند منم میگم q6600 بهتره!
    2.به نظر من با توجه بنچ مارک های مختلف 4870 کمی از gtx 260 قویتر هست!(و همچنین به صرفه تر!)
    3.رم های ddr2 فعلا با توجه به قیمتهای فضایی ddr3 ، بهتر و به صرفه تر هستند! شما میتونی باس 800 یا 1066 بگیری
    Last edited by Pain; 25-01-2009 at 23:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

1.همونطور که دوستان گفتند منم میگم q6600 بهتره!
    2.به نظر من با توجه بنچ مارک های مختلف 4870 کمی از gtx 260 قویتر هست!(و همچنین به صرفه تر!)
    3.رم های ddr2 فعلا با توجه به قیمتهای فضایی ddr3 ، بهتر و به صرفه تر هستند! شما میتونی باس 800 یا 1066 بگیری
    260gtx core216از 4870قویتره اگه خواستی بگو چندتا بنچ بزارم.به نظره من cpuرو پایینتر بردار ولی از خیره 260gtx نگزر .این رو به شدت تاکید میکنم.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

260gtx core216از 4870قویتره اگه خواستی بگو چندتا بنچ بزارم.به نظره من cpuرو پایینتر بردار ولی از خیره 260gtx نگزر .این رو به شدت تاکید میکنم.
    من فکر نکنم قویتر باشه اگه میشه بنچ ها رو بزار تا ما هم بهره ببریم
    ولی از لحاظ قیمت تو همه ی رنجها ati حرف اول رو میزنه
    و اینکه اصلا ارزش نداره بجای چهار هسته ای یک دو هسته ای رو برداره با یک گرافیک 260
    همون 6600 رو با 4870 برداره خیلی بهتره و به نظر من 6600 یکی از بهترینهای اینتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

260 هم از نظر کارایی و هم از نظر دمایی که تو اور عامل مهمی از 4870 بهتر عمل می کنه.سی پی یو رو هم 6600 پیشنهاد میشه.

داره خودمونی میشه Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم اختلاف فاحشی ندارند!
    ممنون میشم چند تا بنچ بزارین

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

260 gtx معمولی کمی ضعیفتر از 4870 ولی 260gtx core216 که بهینه شده 260 gtx هست 5 تا 10 درصد از 4870 قوی تره.(دعوا نداره)
    در ضمن zotac 260 gtx آخرین قیمتی که ازش داشتم 365 بود و با توجه به اینکه 4870 با 290 گیر میاد فعلا بصرفه تره.
    توی قسمت کارت گرافیک بنچ ها هست. زحمت بکشین برین اونجا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •