سلام.
باید برای خرید به انتظاراتتون نگاه کنید و همینطور شرایطی که وجود داره بعد انتخاب کنید .من نمیخوام به هیچ وجه طرفداری از برند خاصی بکنم چون نه سامسونگ مال دایی منه و نه سونی مال عموی من .از نظر داشتن هم دوتاش رو دارم .و هم اینکه جای دیگه ای هم گفتم که در حال حاظر نه از امنیا استفاده میکنم نه x1 بلکه از i-mate ultimate 9502 دارم استفاده میکنم.اما جدا" امنیا نسبت به پولی که داریم میدیم و میخریم و امکاناتش واقعا" یک سر و گردن بالاتر از x1 هست.
شما قیمتاشون رو ببنید و امکاناتشون رو ببینید و بعد مقایسه کنید امنیا یک جی سنسور داره که حداقل به اندازه 5 سال از x1 جلوتره با توجه به برنامه هایی که هر روز بر پایه جی سنسور داره نوشته میشه و میاد تو بازار.
شما ساپورت امنیا رو ببینید(چه از طرف سامسونگ چه از طرف دولوپر های استفاده کننده اش.بیک مثال ساده:با یک تغییر در رجیستری امنیا شما میتونید حساسیت تاچ امنیا رو حداقل سه برابر بالا ببرید که این تا جایی که من خبر دارم اولین و تنها گوشی هست که کدش تو بازاره.و یا خیلی موارد دیگر از این دست اینکه بعضی ها میان آمار میدن که بصورت لحظه ای گوشی های امنیا داره dead میشه و و و اینا همش قصه هست.
بابا ایران که اصلا" در برابر مصرف کننده های پاکت پی سی در جهان عددی نیست,شما همه میدونید که در کشور های دیگه خرید جنش اینجوری نیست همینطور ساپورت از طرف فروشنده.از خودتون سوال کنید اگر یک همچین مسئله ای وجود داشته باشه آیا تو اروپا آمریکا و...پدر سامسونگ رو با شکایت در میارن یا نه؟اگر هم این مسئله ففقط داره تو ایران اتفاق میوفته که نمیوفته باید نتیجه بگیریم که کار بر های ایرانی چیزی حالیشون نیست یا سامسونگ مشکل داره؟یکسر به سایتهای خارجی دولوپرز بزنید مثل xda ببینید در مورد گوشیها چی میگن.جالب اینجاست که دوستان ادعا میکردن که فقط گوشی سامسونگ dead میشه و نه هیچ گوشی دگه ای!!!!
از این صحبت چه نتیجه ای باید بگیریم؟آیا نباید نتیجه بگیریم که طرف یبار نزدیک بوده یک پاکت پی سی رو از پشت ویترین مغازه ببینه؟بیاییم عادت کنیم در مورد چیزی که نمیدونیم نظر ندیم و دیگران رو گمراه نکنیم.تا حالا تو هیچ موردی در مورد سیمبیان دیدید من پست زده باشم؟الا در ترد مقایسه سیمبیان و وین مو؟علتش چی بوده؟علتش اینه زمانی که دوستان تو اون زمینه راهنمایی خاستن من قادر به این کار نبودم مگر زمانی که به وین مو هم ربط پیدا کرده.در هر صورت من خیلی وقتتون رو گرفتم.عذر خواهی میکنم.
در آخر هم باز میگم موقع انتخاب اولویتهاتون رو ببینید انتخابهای موجود رو بسنجید بسته به هزینه ای که میخواید بکنید آینده نرم افزاریش رو هم در نظر بگیرید و انتخاب کنید.
شاد و پیروز باشید.
.gif)
.gif)
.gif)