peigham az tarafeh abtin is the sun![]()
من هم با نظر MEHDI_BEST موافق هستم
peigham az tarafeh abtin is the sun![]()
من هم با نظر MEHDI_BEST موافق هستم
Last edited by abtin is the sun; 26-01-2006 at 19:02.
هر چند در مورد اشكالات احتمالي كه با اين سي دي بوت بر اثر اشتباه نادرست ممكنه پيش بياد مسيوليتي به عهده نميگيرم ولي اينو لازم ميدونم اضافه كنم كه اين هكرها هكرهاي تحقيقاتي هستند و اگر منظورشون هك كردن باشه مطمين باشين به اين جور چيزها نياز ندارن و هك كردن براشون مثل اب خوردنه. اونها فقط براي كمك به مردم بعضي از كشورها اين سي دي رو مجانا در اختيار عموم قرار دادن مثل مثلا مردم كشور چين چون در اونجا همه چيز به طور اسف باري سانسوره.
اما توصيه اي كه ميكنم اينه كه از اين سي دي بوت روي كامپيوترهاي شخصي خودتون استفاده كنين و نه در اداره.مرسي.
حالا چرا همیشه به هک توجه میکنید . نباید طوری رفتار کنیم که نشون بده این سی دی رو برای مردم آزاری و نفوذ به سیستمهای دیگران و ... باشه . از همین سی دی بی نهایت استفاده دیگه هم به جز هک میشه کرد . ( مثلا دریافت برنامه هایی که از توی ایران نمیشه اونها رو گرفت (( البته چون هنوز خودم این برنامه و سی دی رو ندیدم ، نمیدونم این حرفم درست هست یا نه ))) امیدوارم همه به جنبه بد اون نگاه نکنن .
دوستان سعي كنن همه لينكهايي كه ميدن به صورت زير باشهنوشته شده توسط mahe ziba
لينك بصورت عادي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك به صورت كد:براي اينكه يك لينك به صورت كد نشان داده شود كافيست لينك را بوسيله موس روشن كرده(high light) كرده و سپس به وسيله دكمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآن را بصورت كد نشان دهيد
يا فقط بوسيله دستور [/CODE]
نوشته شده توسط EhsanHF
اينقدر بدي وبد بودن زياد شده كه وقتي 4تا ادم درست هم پيدا ميشن و ميخوان كمك كنن هيچكي باورش نميشه و همه فكر ميكنن كاسه اي زير نيم كاسه است. من فكر ميكنم بد نيست ادم محتاط باشه ولي بدبيني و شكاكي خوب نيست.
نوشته شده توسط mahdy2021
مرسي از توضيحاتتون.
هنوز کسی این سی دی رو داونلود نکرده ؟ حداقل برای تست . زود تر یکی این رو بگیره ، شاید دو روز دیگه لینکش بسوزه و ... !
فكر ميكنم بعضي ها گرفتن.نوشته شده توسط EhsanHF
گوييا اونقدر با استقبال روبرو شده كه ديگه شبكه هكرها نميكشه.
پس با این حساب هر کسی که گرفته یک ندا برسونه و بگه که داره که من از همون بگیرم .
با سلام
من با Dialup همچنان سعي بر دانلود دارم و اگه كامل شد همين جا اعلام مي كنم كه بدون تست(چون امكان و وقتي براي تست ندارم) 3 نسخه براي دوستان متقاضي مي فرستم
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)