1.یگانه
2.چاوشی
3.صادقی
4.علی عبدالمالکی
5.عسگری
محسن چاووشی
شادمهر عقیلی
محسن یگانه
رضا صادقی
احسان خواجه امیری
بنیامین بهادری
حمید عسکری
فرزاد فرزین
مهدی مقدم
سعید شهروز
محمد اصفهانی
حمید حامی
فریدون اسرایی
ناصر عبدالهی
علی لهراسبی
بابک جهانبخش
علیرضا عصار
ماهان بهرام خان
گروه اریان
امین رستمی
رامین بی باک
مجید اخشابی
مانی رهنما
علی عبدالمالکی
بهنام علمشاهی
مجید خراطها
علی اصحابی
احسان غیبی
حامد هاکان
بهنام صفاریان
1.یگانه
2.چاوشی
3.صادقی
4.علی عبدالمالکی
5.عسگری
چقدر دیوونگی دارم تمام قلبم اشوبه تو ارومی نمیدونی چقدر دیوونگی خوبه
.................................................. ................................................
چند سال از امشب بگذره تا من فراموشت کنم تا با یه دریا تو خودم خاموش خاموشت کنم
فوق العادست
فقط سعیدشهروز فقط البوم بی خوابی
1.سعید شهروز
2.رضا صادقی
اینو همه میدونن چه اونایی که موافقن چه مخالف که محسن چاووشی تو این چند سال چقدر پیشرفت کرده ، بشینید به ترتیب از اولین آلبوم محسن گوش کنید خودتون میبینید که واقعا زحمت کشیده و آلبوم به آلبوم بهتر شده و با یه شاخه نیلوفر از بهترین رسید به اوج ...
یگانه که درجا زد !
شادمهر پس رفت کرد
هاکان که کلا اوت شد !
مهدی مقدم هم چنگی به دل نمیزنه !
سعید شهروز ، خواجه امیری ، حمید عسکری ، رضا صادقی قشنگ می خونن !
ناصر عبدالهی بعضی از آهنگاش فوق العادست
و کسی که خودش و ثابت کرد و می تونه تو چند سال آینده از بهترینها باشه بابک جهانبخشه ...
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.در مورد محسن چاوشی باهات موافقم پیشرفت تو کاراش معلومه...البوم اخرشم البوم سنگینی بود.
2.در مورد یگانه کاملا باهات مخالفم هر چند که من طرفدار یگانه نیستم ولی ادم هنرمندیه
3.مهدی مقدم هم فقط به زور ماهواره خودشو معروف کرد.فرزاد فرزین هم همینطور....
4.سعیدشهروز واقعا نماد یه خواننده ای هست که بدون هیچ تبلیغات و کلیپی و حضور تو تلویزیون تونسته تو این اشفته بازار موسیقی 10سال فعالیت کنه و طرفدارای زیادی داره و البوم بی خوابی هم که فوق العاده بود و خیلی چیزا رو ثابت کرد.فقط کافیه که چند سال از امشب بگذره یا حرفامو باور کن از این البوم را گوش کرده باشید متوجه میشید من چی میگم.
5.خواجه امیری خواننده خوبی فقط امیدوارم از فضای صدا سیما خارج شه.تا رقابت یه مقدار برابر بشه...
6.رضا صادقی که فوق العادست چه از لحاظ اهنگسازی چه ترانه چه خوانندگی...
7.حمید عسکری در حال حاضر بهتر از شادمهر میخونه البته از لحاظ خوندن نه اهنگسازی
8.در مورد ناصر عبدالهی کاملا باهات موافقم.
من خودم یکی از طرفداران سعید شهروزم ، آلبوم آخریشم خیلی قشنگه ولی فضای کار یه خورده با شعراش متفاوته !
شعرای غمگینی داره ولی کلا آهنگاش غمگین نیست !
ولی آهنگ تو هم بسوز یه کار متفاوت و فوق العادست !
البته به نظر من به جز میبخشمت و زخمه بقیه کار فضای حسی فوق العاده ای داره ار حرفامو باور کن گرفته تا تو باید جای من باشی- تبعیدی -چند سال از امشب بگذره که اوج کار البوم هست بعدشم ما عاشق هم بودیم ....تو هم بسوز هم که بهترین و عام پسند ترین لری سعید هست.............در کل سعید شهروز تو البوم بی خوابی پیشرفت فوق العاده ای کرده و نشون داد که خوانندگی کار هر کسی نیست.نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by argentina/2008; 23-01-2009 at 17:32.
به نظر من تو چنین انتخابهایی باید 2 مورد اساسی رو در نظر داشت.1-کیفیت 2-تدوام کیفیت
بین خواننده هایی که تو نظر سنجی هست عقیلی و اصفهانی از همشون با فاصله زیادی با سابقه ترند.و همین موضوع میتونه کمک کنه مثلا بین این دو تا یکی رو انتخاب کنیم.
محمد اصفهانی شروع خوبی داشت ولی رفته رفته هم از کیفیت کار و هم از کیفیت صداش کاسته شد.
شادمهر بر خلاف اصفهانی شروع متوسطی داشت ولی با گذشت زمان هم کارهای زیباتر با ملودی های نو ارئه داد و هم صداش پخته تر شد.بطوریکه روز به روز به طرفداراش اضافه میشن.
در مورد خواننده های دیگه مثل یگانه به نظر من قضاوت زوده.درسته که کارای قشنگی تولید میکنند اما باید دید با گذشت زمان ایا میتونن از این بهتر بشن یا حداقل خودشنو به همین شکل حفظ کنن.معمولا اکثر خواننده ها یا صداشون از دست میره یا کارایی که تولید میکنن ملودی های تکراری داره و فقط شعر و ریتم و لحنش عوض میشه.
اول شادمهر بعد محسن چاوشي
سئوال از این تابلوتر !
مشخصه که فقط عشق است پیامبر موسیقی، استاد شادمهر عقیلی
محسن چاووشی سلطان حنجره های زخمی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)