بازم این مشکلو دارم ولی بنظرم خیلی کمتر شده!
بازم این مشکلو دارم ولی بنظرم خیلی کمتر شده!
Last edited by MATRIX reloaded; 06-04-2009 at 20:52.
نیازی نیست حتماً کانکشن بسته بشه! چون آخر اسکرپت اتوماتیک بسته میشه اما در هر حال بستن کانکشن وقتی که دیگه استفاده نمیشه میتونه با روی سرور رو کم کنه
مشکل هنوز همون مشکل اولیه؟ یعنی بعد از داون شدن سرور تا یه مدتی با فارسی مشکل داره؟ به نظرم نمیتونه مشکل برنامه نویسی باشه. برمیگرده به سیستمی که سرور توش نصبه اونا باید مشکلشون رو پیدا کنن!
نه بخاطر سرور نیست چون تو لوکال هم همین طوریه
ولی بعد از این که کد بستن کانکشن رو اضافه کردم دفعات بهم ریختن کاراکترها خیلی کمتر شده ولی بازم تکرار می شه. نمی دونم به خاطر mysql_close بود یا یه چیز دیگه رو دستکاری کردم که بهتر شده
(عجب برنامه نویس پر دردسری ام)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خوب اگر با بستن دیتابیس مشکل مربوطه تا حدودی کم شده است / شاید به طور کامل دیتابیس بسته نمی شود تا مشکل به کل رفع شود.
شما بهتره یکبار دیگر کدهایتان را از ابتدا چک کنید، و در همه در پایان کار دیتابیس را به طور اصولی اش ببندید.
و ببینید نتیجه می گیرید یا خیر.
اگه تو لوکال هم همین مشکل رو داری احتمالاً یه جا باگ داره که سرور بیچاره رو میکشه پایین
شاید مثلاً توی حلقه ای چیزی اشتباه کرده باشی که این کار رو میکنه. بهتره قسمتهای مختلفش رو جدا جدا دیباگ کنی ببینی کدوم قسمت بیشترین منابع رو استفاده میکنه
بخش اعظم سایت دیگه این مشکلو نداره.
اوکی. چکش می کنم!
Last edited by MATRIX reloaded; 07-04-2009 at 15:04.
سلام يا اينو بذارين:
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
mysql_query("SET SESSION collation_connection = 'utf8_persian_ci'");
يا اينو انشاا... كه جواب بده:
$db=mysql_connect('localhost','root','');
mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $db);
البته هردو بايد بعد از كانكت شدن به database نوشته شه بعد از اينا:
link=@mysql_connect($host,$muser,$mpass) or die("cannect database");
@mysql_select_db($dbname) or die('Failed in open database');
کاری که گفتین رو انجام داده بودم:
به نظر شما کد زیر ایراد داره؟
فکر کنم یه جای کارم می لنگه که این خروجی اینطوری بهم میریزه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشي من خيلي ـو اين زمينه آماتورم هنوز يه چند ماهيه اونم برا پايان نامم دارم كار مي كنم . ولي نبايد شما اول $queryتونو تو يه $resultي مي ريختين بعد اون $result و fetch ميكردين؟
$result= mysql_query($query);while($row = mysql_fetch_assoc($result))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)